Bende öyle denedim ama havlumun malındanmıdır nedir bir türlü geçmemişti :ne:
bende cok ugrasmıstım
Soruyorum..
1.İğne nasıl bir iğne olacak yani punch iğnesi falan var mı?
2.İplik markası
3.Kasnak kullanıyorsun sanırım yaparken..
4.Havlu nasıl bir havlu olacak.
5.Şekli nasıl veriyorsun kendinden desenlimi oluyor bu havlular?
Punch ignesi var.
mor olanı kullanıyorum.
ipim benim yabalı simlilerden
havlu kendinden desenli genelde fiestalar en iyisi yaparken ip atma yapmıyor havlu cektirmesi olmuyor.
Ama düz havlularada kendin desen cizip yapabilirsin ama ilk desenliyle basla derim sahim ögrenene kadar@kedijik 'im cizmelinin iplerinden kullanıyor. :confetti:
Sahim igneyide ortanca olanı takcan![]()
Ayarını ben 5/7 olarak kullanıyor elim öyle alıstı
Kendinden desenli havluyu sen renklendireceksin canım benım.Ayyy:ne: tırstım ben bu iğnelerden:bayil:
Biçimi ne tuhaf..
İlk kendinden desenli başlayacağım ve sade olacak değilmi.Yani renkli olmayacak:gidiyom:
Birde ne kadar sürüyor işleme süresi:gidiyom:
Tamam çok sordum kaçtım ben:gidiyom:
O ayar desenın yüksekliği için gerekli. İğnenin üzerinde zaten ayarı. Ben sadece 3 numara kullanıyorum yuksegınden daha hoş geldi gözüme.O ayar niçin gerekli ki:acep:
Kendinden desenli havluyu sen renklendireceksin canım benım.
Desenli havlu ıkı gün filan sürüyor ama kendi çizdiğim üçüncü güne sarkıyor bende.
Ayrıca işleme bitince de yapıstırıp sabitlemesi var.
Nakışı tersten yapıyorsun zaten ya. Hah işte o yüzü ben tırnak cilası kullanıyorum. Oje sürer gibi sürüp çakmakları yakıyorum. Alev alınca da elimi vurup hemen söndürüyorum.
O ayar desenın yüksekliği için gerekli. İğnenin üzerinde zaten ayarı. Ben sadece 3 numara kullanıyorum yuksegınden daha hoş geldi gözüme.
Eğer yapmayı planlıyorsan aşkım böyle anlatınca kalabalık bı olay gıbı geliyor. Youtube teyzeye yaz yapılışını görünce yapmak için sabırsızlanacaksın.
Kendinden desenli havluyu sen renklendireceksin canım benım.
Desenli havlu ıkı gün filan sürüyor ama kendi çizdiğim üçüncü güne sarkıyor bende.
Ayrıca işleme bitince de yapıstırıp sabitlemesi var.
Nakışı tersten yapıyorsun zaten ya. Hah işte o yüzü ben tırnak cilası kullanıyorum. Oje sürer gibi sürüp çakmakları yakıyorum. Alev alınca da elimi vurup hemen söndürüyorum.
O ayar desenın yüksekliği için gerekli. İğnenin üzerinde zaten ayarı. Ben sadece 3 numara kullanıyorum yuksegınden daha hoş geldi gözüme.
Eğer yapmayı planlıyorsan aşkım böyle anlatınca kalabalık bı olay gıbı geliyor. Youtube teyzeye yaz yapılışını görünce yapmak için sabırsızlanacaksın.
kedim ben önce yakıyorum her kasnaktan cıkarmadan önce komple bitince parlatıcıyı sürüyodum :acep: aa bide seninkisi gibi deniyim. 3'le cok basık olmuyormu ben bi fark göremedim kendiminkiyle galiba pekte bişey fark etmiyo :dusun:
Kestiğim ipleri be de kasnaktayken yakıyorum ama parlatıcıdan önce ütü bezi ile utuluyorum. Sonra parlatıcıdan şurup yenıden yakıyorum.
Maksat uzun sure kullanılsın.
Aklında olsun ........ Marka bi yapıştırıcı var aman sakın ola parlatıcıdan şaşmayın kızlarrrr
Ben uzunnnn yıllar önce de yapıyodum da mıllet guluyodu büne böyle dıye şimdi trend oldu :gidiyom:
Bu havlum bittiydi iki harf kalmıştı ipim bitince kalmıştı ama dün ip aldım bitirdim :sevindirikasli: @Şahmaran. @nk83 :tıktık