Rekor Kırmaya Varmısınız?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Allah binbir türlü dertten korusun sılaaam a aaaa atışırız ederiz ama içimdeki nk sever seni bilesin o garibime dua et varsa bir durum yapalım açık oturum kurtaralım seni krizden söyle canıım benim hatta bağla enişteyi buraya neymiş ne değilmiş enerjini neden düşürdü öğrenelim çözüm bulalım....

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
yok canım ben yandım sizide yakma şimdi buraya bağlarım sizinde enerjinizi alır neme lazım varsın sadece benim enerjimi alsın 55:
Ona cevap geç yazıyorum ya neden hemen cevap yazmıyosun neyapıyosun başka biriylemi konuşuyosun yoksa yine herzamanki gibi sitene mi girdin:yildizlar dedim ya nurhayatın eli öpülür diye

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Bakk anacım sen bizden başkasına millete kiii dış kapıya böyle konuşursan kafanda yeller eserken giderde konuyu açarsan bakkk büyügüm müyügüm dinlemem küsüveririm :cokkomik:

(sen gibi yapamıyorum idare et :cokkomik: )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Bakk anacım sen bizden başkasına millete kiii dış kapıya böyle konuşursan kafanda yeller eserken giderde konuyu açarsan bakkk büyügüm müyügüm dinlemem küsüveririm :cokkomik:

(sen gibi yapamıyorum idare et :cokkomik: )
(aaaha sana da bulaştı:D)

Yok canıım hiç konuşurmuyuuum bir düşün tart öncee ben sizin bir sözünüzden bir göz kırpışınızdan hapşırığınızdan konuşmanıza iliştirdiğiniz ifadeden mesajı alan sizin bir dediğinizi iki etmemiş biriyim gerekirse asi olurum isyankar olurum yinede sizi bırakmam beni sizler var ettiniz siz nerde ben ordaa ama bitter_im çikalata kaplı drajem kadınların sevgilisi selülitlerin baş düşmanı mesajında hafiften bir tehdiiit bir göz korkutmaaa a aaa gel beni tepelelik sezdim iyi değil bu dikkat et canıım...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
(aaaha sana da bulaştı:D)

Yok canıım hiç konuşurmuyuuum bir düşün tart öncee ben sizin bir sözünüzden bir göz kırpışınızdan hapşırığınızdan konuşmanıza iliştirdiğiniz ifadeden mesajı alan sizin bir dediğinizi iki etmemiş biriyim gerekirse asi olurum isyankar olurum yinede sizi bırakmam beni sizler var ettiniz siz nerde ben ordaa ama bitter_im çikalata kaplı drajem kadınların sevgilisi selülitlerin baş düşmanı mesajında hafiften bir tehdiiit bir göz korkutmaaa a aaa gel beni tepelelik sezdim iyi değil bu dikkat et canıım...
Aaa AAAaaa bana bak canımmm bana baksana seeennn taa dışkapılardan ceryanınla beni donduruken benim sumuklerim buz kesmişken beniii benligimi hem savunup hepp tehditler yağdırıraktan yola çıkmış olarakk kendimi yedirtmem kendimi ezdirtmemm aaaa aaa :cokkomik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Aynen emosum yaa çok rüzgar var :korkak:

Hoş geldin lilavım:hhhhhh:

İyiyiz çok şükür sen nasılsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar