Rekor Kırmaya Varmısınız?

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
O Zaman Bu Soru SizeBU YASAM OLMASAYDI BIZ NE OLACAKTIK.
Ama Tabi Bu Soru Sormayacagim =) Klasik Sorumuzu Soralım Oyleyse

Issız Bir Adaya Düsünce Yanina Alacagin 3 Sey =)

Yanıtlıyorum ; Biiiiippppp :D
Annem, Konserve yemekler ( yemek bulamazsak eğer diye :D ),
3.cü bilemedim yaa elektronik bir şey desem çekmez hiç bir şey orada ne diyem şimdik ben :D

E

EylulV

Misafir
İste Biz Bayanlarin Süper Zekasi Diyorum =) ::cokkomik: Sıradaki Soru Duygusalmisiniz? Kolay Aglatabilirlermi Sizi =)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Harika =) Okuldayken Dersleriniz Nasıldi Diye Sorsam =)

Matematik hariç hepsi mükemmeldi valla :D
Ama matematiği sevmedim sevemiyorum özel ders filan alayım matematik yazılısından iyi alırdım ama destek görmezsem yerlerde sürünürdü :D Sözelci idim ben yaaa :huhuu:

E

EylulV

Misafir
Bir Kadin Geliyor Ve Erkek Arkadasimizi Almaya Calısıyor.Ve Siz Onlari Uzaktan Goruyorsunuz.O Durumda Ne Yapardiniz?? =)-gozluk

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Zaman Herseyi Cozümüdür Diye Sorsam Ne Derdiniz ?

Zamanı her şeyin çözümü olarak görmüyorum. "Zamana bırak" cümlesinide sevmiyorum esasen. Çaba olmadan bir şey olmayacağı kanaatindeyim. Duanında apayrı yeri var tabiki. Allahu Teala "ol" der ve "oluverir". Acele edilen bir konu hakkında belki bu cümle kullanılırsa yerinde olabilir ama gayret + dua = başarı.. :utan:

E

EylulV

Misafir
Her Zaman Olmamak Sartiyla Evet Cogu Seyin Cozumu Diyebilirim Ama Beraberinde Dedidigin Gibi gayret + dua = başarı.. Diyorum Bende =)

E

EylulV

Misafir
Ummadiginiz Daglara Karlar Yagdi Diyelim Ve Bu Kisi En Yakın Gorduklerinizden.Nasıl Bir Tavir Alırsınız.Kendinizide Suclarmisiniz Nasıl İnandim Ben Buna Diye ??

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Ummadiginiz Daglara Karlar Yagdi Diyelim Ve Bu Kisi En Yakın Gorduklerinizden.Nasıl Bir Tavir Alırsınız.Kendinizide Suclarmisiniz Nasıl İnandim Ben Buna Diye ??

Evet suçlarım :( Hatta daha çok kendime kızarım. Güvenim sarsılırsa bir daha çoook zor güvenirim. O yüzden sevdiceğimin asla güvenimi sarsmamasını istiyorum.. :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar