Rekor Kırmaya Varmısınız?

E

EylulV

Misafir
Sansa İnanirmisin Yada Mucizelere. Ugurlu Oldugunu Düsündügün Bir Sayin Varmi??Batil İnanclisimisindir ??

E

EylulV

Misafir
İsini Seviyormusun.İsinde Basarili Oldugunu Düsünuyormusun?Baska Bir Yerde Calıssaydim Dedigin Oldumu? Ne Kadar Süre İcinde Bu İstesiniz Sizin Hayatinizda Onemli Degisiklikler Yaptimi ?? Sikayetci Oldugun Yonleride Vardir Mutlaka Hangi Konuda Sikayetcisin İsinde =)

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Çok uzun olmuş :D
03.05.2011 tarihinde başladım.. Başlarda istifa etmeyi bile düşündüm.. Ama çok şükür diyorum onca üniversite mezunu varken.. Lise mezunu olarak güzel para alıyorum.

Hep psikolog olmayı istemiştim ama nasip olmadı. Bu kuruma başladıktan sonra hedeflerimde yön değiştirdi artık başka planlarım var..

Benim hayatımda çok önemli değişiklikler oldu.. İnsanları daha iyi tanıyorum artık. Büyüdüğümü işe başladıktan sonra anladım. Aile sorumluluğu aldım. 4 ay kadar kardeşimle yalnız kaldık ve çocuk sorumluluğunun da ne olduğunuda anlamış oldum.. Ayağımı yorganıma göre uzatmayı, para biriktirebilmeyi ve çok zor günlerin bile üstesinden gelmeyi öğrendim çok şükür..

Şikayetçi olduğum yönleri var tabiki ama yazmaya bile gerek yok. İnşallah çok durmayacağım bu meslekte :)

İşimde başarılı olduğumu hissediyorum ama mahkeme başkanım ve müdürüm çok yetenekli, çalışkan ve hızlı olduğumu söylüyorlar. İstersem her şeyi yapabileceğimi, bende bu ışığı gördüklerini dile getiriyorlar sağolsunlar.. :utan:

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Ha bu arada ben çok rahat bir mahkemede görev yapmaktayım. İstifa etmeyi düşünmemi gerektirecek neden işlerin yoğunluğu falan değil, mesai arkadaşlarımın tavırlarıydı..

E

EylulV

Misafir
Cok Güzel Ben Seni Gercekte Tanimama Ragmen Basarili Olduguna İnaniyorum.Evet Sanirim Hayata Atilmadan Ogrenilmiyor... Siradaki Sorumuz.Kendininde Begendigin Belirli Bir Ozellik Varmi =):ask:

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Cok Güzel Ben Seni Gercekte Tanimama Ragmen Basarili Olduguna İnaniyorum.Evet Sanirim Hayata Atilmadan Ogrenilmiyor... Siradaki Sorumuz.Kendininde Begendigin Belirli Bir Ozellik Varmi =):ask:

Özellikten kastın karakter ve huysa beğendiklerimi değil sevmediğim özellikerimi söyleyeyim..

Kinci bir yapım var ne yazıkki :mendil: Hiç sevmiyorum bu huyumu.. Yapılan iyiliğide kötülüğüde unutamıyorum. Değişmeye çalıştım ama olmuyor ne yazıkki. :(

Çok kıskancım. Sadece erkek arkadaşıma karşı.. Ufacık şeyden kıskanabiliyorum :mendil: Sevmiyorum bu huyumuda. Boğuyorum resmen. Üstüne gidiyorum, sıkıyorum.. Ama değişemiyorum.. O kalbimi kırsa kendini affettirmeye çalışsada hemen düzelemiyorum. İyice tartışmam lazım sakinleşmem için :cokkomik: :cokkomik:

Çok yardımseverim. Bu huyumu seviyorum ama iş hayatında kullanmaya çalışıyorlar. Ama artık buna müsade etmiyorum :cokkomik:

Çok inatçı bir yapım var.. İlla benim dediğim olacak demem ama beni kararımdan vazgeçirmek için geçerli bir neden olmalı..

İdealist yapım var. Hedeflerim olmadan yaşayamam.. Mutlaka hedefim olmalı ve ben bunun için uğraşmalıyım yoksa ölü gibi yaşarım.

Sosyal bir bayanım. Çok seviyorum bu huyumu. Sıcak kanlıyım. Bir ortama girdiğimde hemen ortam kurabilirim.. Bazı kişilerden o elektriği alamam onlarlada konuşamam zaten..

Aklıma gelenler bunlar iyi ve kötü :)

E

EylulV

Misafir
Ah Bu Ask.Peki Sıradaki Sorumuz Ask İle İlgili Olsun.İnsanlar Neden Asık Olurlar.Hemde Aci Cekebilecegini Bile Bile.Aci Cekmekten Korkariz Ama Yinede Asık Oluruz .İnsanlar Neden Asık Olur Yalniz Kalmaktanmi Korkar Yoksa??Yoksa Siginabilecegi Bir Limanmi Arar ?

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Ah Bu Ask.Peki Sıradaki Sorumuz Ask İle İlgili Olsun.İnsanlar Neden Asık Olurlar.Hemde Aci Cekebilecegini Bile Bile.Aci Cekmekten Korkariz Ama Yinede Asık Oluruz .İnsanlar Neden Asık Olur Yalniz Kalmaktanmi Korkar Yoksa??Yoksa Siginabilecegi Bir Limanmi Arar ?

Aşık olmak için karar almazsın. Bir anda oluverir. Benim sevgilim zor bir zamanımda çıkmıştı karşıma. Bende onun zor zamanında denk gelmişim :cokkomik: Ama bu bir tesadüf tabiki..

Yalnızlık falan değil bana göre mesele. Belli yaştan sonra belki bu yüzden dolayı mantık evliliği falan yapanlar olabilir. Ona bir şey diyemem.

Acı çekeceğimizi tabiki biliyoruz ama bir ilişki her zaman mükemmel olamaz. Mutlaka inişler çıkışlar olacaktır bu da birbirine olan bağlılığı arttırır. Kopma noktasına gelmişsen devam etmenin anlamı yoktur. Ben acısıyla tatlısıyla seviyorum bitanemi :utan::utan: -hmm-hmm-hmm-hmm

E

EylulV

Misafir
Ne Yapsamda Cevapsiz Biraksam Demetimi Diyiyorum Ama Beni Sasirtiyorsun =):cokkomik: En Sevdigin Mevsim Nedir? Yagmurlu Havalardan Hoslanirmisin?

E

EylulV

Misafir
O Zaman Bu Soru SizeBU YASAM OLMASAYDI BIZ NE OLACAKTIK.
Ama Tabi Bu Soru Sormayacagim =) Klasik Sorumuzu Soralım Oyleyse

Issız Bir Adaya Düsünce Yanina Alacagin 3 Sey =)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar