Rekor Kırmaya Varmısınız?

E

EylulV

Misafir
Sevdiğim film çok var ama Aşkın Gücü / What Dreams May Come filmini çok severim :huhuu:

Sevdiğim yemek ilk sırada mantı :sila:

Genel olarak Eric Clapton şarkılarını severim özel yok :sarki:

Seninkileri alalım şimdi :beyazbayrak:

Kesinlikle V For Vandetta
Yemek Hm.. Bu Konuda Pek Ayrimcilik Yapamayacagim Sanirim =)
Her Telden Dinlerim Agirli Olarak İngilizce Oluyor Tabi =)

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Sevdiğim film ; isim veremeyeceğim çünkü çok var :D Genelde gerilim filmleri izlerim. Duygusal, romantik, dram, korku, aksiyon, komedi.. Sadece dövüş filmlerini sevmem..
Şarkıya gelince kulağıma hoş gelen her tür şarkıyı dinlerim.. İşyerinde biraz daha slow takılırım.. Yabancı şarkıları uzun zamandır dinlemiyorum..
Yemekde de ayrım yapmam :cokkomik::cokkomik: Kırmızı mercimek çorbasına bayılırım.. Patlıcanın her yemeğini severim. İşkembeden nefret ederim. Mantar sevmem.. :utan:

E

EylulV

Misafir
hem çalışıp hem buraya bakıyorum ya anlamadım olayı :mendil:

Sevdiğim film ; isim veremeyeceğim çünkü çok var :D Genelde gerilim filmleri izlerim. Duygusal, romantik, dram, korku, aksiyon, komedi.. Sadece dövüş filmlerini sevmem..
Şarkıya gelince kulağıma hoş gelen her tür şarkıyı dinlerim.. İşyerinde biraz daha slow takılırım.. Yabancı şarkıları uzun zamandır dinlemiyorum..
Yemekde de ayrım yapmam :cokkomik::cokkomik: Kırmızı mercimek çorbasına bayılırım.. Patlıcanın her yemeğini severim. İşkembeden nefret ederim. Mantar sevmem.. :utan:

Ayrica Cigkofteyide Cok Seviyorsun =)

E

EylulV

Misafir
Hm Yeni Konu Acıyorum . Cok Güzel Buldugunuz Bir İmza Varmi Varsa Hangi Üyede.(Yalniz Kendinizi Katmayin =) )

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Acı macı dinlemem :D acıya ve ekşiye bayılırıımmmm :cokkomik: Tatlıyla pek aram yoktur zaten.. Kolay kolay aklıma gelmez. Ama çiğköfteyi 4 5 günde 1 defa yiyebilirim.. Mutlaka canım ister. Kısır desen yine öyle.. :ask:

E

EylulV

Misafir
Acı macı dinlemem :D acıya ve ekşiye bayılırıımmmm :cokkomik: Tatlıyla pek aram yoktur zaten.. Kolay kolay aklıma gelmez. Ama çiğköfteyi 4 5 günde 1 defa yiyebilirim.. Mutlaka canım ister. Kısır desen yine öyle.. :ask:

Sen Bugunlerde Biraz K mi Aldin Sevgili K cigim =) Bakalım Hatirlayabilcekmisin Bu Reklami =)

E

EylulV

Misafir
Peki Biraz Seni Soru Yagmuruna Tutalım =)
Neden Fastfood Yiyecekler Tüketmiyorsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar