Rekor Kırmaya Varmısınız?

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
zuzu bende troid de var degerlerim çok yüksek hergün levotırıon diye bir hormon hapı alıyorum ramazanda oruç tutmak için sabah aç karnına almam lazımken akşam iftardan önce almıştım 1 ay içinde düzenini bozdugum için yine tavan yaptı şimdi hergün 2 tane alıyorumki düşsün doktora gittim dikkat et hormon ilacı alıyorsun sabah aç karnına düzenli iç canım dualarım seninle

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zuzu bende troid de var degerlerim çok yüksek hergün levotırıon diye bir hormon hapı alıyorum ramazanda oruç tutmak için sabah aç karnına almam lazımken akşam iftardan önce almıştım 1 ay içinde düzenini bozdugum için yine tavan yaptı şimdi hergün 2 tane alıyorumki düşsün doktora gittim dikkat et hormon ilacı alıyorsun sabah aç karnına düzenli iç canım dualarım seninle

gulo ben bir hafta akşamlaı hastanede kaldım damardan bir hafta ilaç verdiler o ilacı bende kullanıyorum şu an hatta ömür boyu kullanıcam benim de 10.74 çıkıyo hep değerim düşmüyo ilerde çocuk olmama rsiki var canım sıkılıyo o yüzden biraz düzenli kullanyorum....birde alerjik durumum var yüzüm gözüm şişiyo çare bulamıyolar en son ermeni hastanesinde tedavi görüyorum strese bağlı alerji çıktı

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
selam herkezler iyidir umarımmmm :kahve: ben uykusuz bitknim hade kızlar enerji depolayın bana hadi neeeooooluuurrrr:sinifsinif:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
aaaa sadiye önce ben istedim sıraya lütfen :gul: zuzu sanalda gün var arkidiş oraya gidek hadi gel:hulya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar