Rekor Kırmaya Varmısınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ballı ariş:kptmya: ben de inşallah en fazla bi kaç aya komple tatil olcam çok sıktı ya bunaldım çalışmaktan nefret ediyorum şu ara:ates:

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
13 sene önce gögüs kanseri olmuştum şimdi ALLAHIMA hamdolsum çok iyiyim yıllık kontrolum var canlarıım

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Ya neresi ballaı ya, h. sonu olduğu gibi bitiyor. Anlamıyorum artık :mendil:

yuh artık istediğin zaman izin alıyosun tatil yapıyosun babana söyle de bari hafta içi tatil hafta sonu iş olsun:kptmya: beni de yanına al öyle olursa fazla para istemem karın tokluğuna çalışırım ve k fleks yemem ona göre:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
yuh artık istediğin zaman izin alıyosun tatil yapıyosun babana söyle de bari hafta içi tatil hafta sonu iş olsun:kptmya: beni de yanına al öyle olursa fazla para istemem karın tokluğuna çalışırım ve k fleks yemem ona göre:kptmya:

Orası öyle canım

Ama tek başıma olduktan sonra istemem:) Eşimde olsa olar:) Valla sen burda olsan varya babam ikimizi de kovar :kokos:

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
evet canım herşey gecti iyiyim önce iman sonra moral ve sonra tıp kendi çizdigim bu formülle atlattım ALLAH ım kimselere vermesin çok zorluklar çektiim hepsi geçtiii

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
evet canım herşey gecti iyiyim önce iman sonra moral ve sonra tıp kendi çizdigim bu formülle atlattım ALLAH ım kimselere vermesin çok zorluklar çektiim hepsi geçtiii

Amin

Çok korkuyoum Göğüs ve rahim kanserinden. bu yüzden tahlil ve testlerimi muhakkak yaptırırım.

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
süpeersiin arina cıgım ben hiç doktora gitmezdiim hala sevmiyorrum hastaneleri duyarlı olman çok güzel ben agır ödedim ihmalligimi tüm arkadaşlra söylüyorum 35 den sonra yılda en az birkere mamografi ve simir testi yaptırın

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
yapak yapak ama yemekler bana ait ilgi alanım çünkü:hulya:

Aaaa çok sevindim bak, tatlılarda benden ilknur sana bulaşık kaldı kuzum :kptmya:

süpeersiin arina cıgım ben hiç doktora gitmezdiim hala sevmiyorrum hastaneleri duyarlı olman çok güzel ben agır ödedim ihmalligimi tüm arkadaşlra söylüyorum 35 den sonra yılda en az birkere mamografi ve simir testi yaptırın

Ben daha yeni yaptırttım smear testi. Göğüsle ilgili henüz yapmadım, çünkü 27 yaşındayım.

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
gulo sende dularını eksik etme bende bu ayın 19 da gidicem kontrole troid hastasıyım 3 ay çok çektim ....değerlerim umarım normale dönmüştür

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bulaşıkları makinaya dizerim sorun değil ama makinayı boşaltmaktan nefret ederim onu da başkası yapsın:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar