Rekor Kırmaya Varmısınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
peki son damlayı taşıran ne oldu sevgilin mi kızdırdı seni canım izmirdeydi heralde dimi ariş gidip iki dk döver:ilknur:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya zaten sevgülümle yazdan beri yii değiliz anlatırım bir ara ....ama beni iş yerim geriyo elemanlarla uğraşmak yoruyo

arina sen izmirdeydin doğru ya:))))))))))))))))))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ya zaten sevgülümle yazdan beri yii değiliz anlatırım bir ara ....ama beni iş yerim geriyo elemanlarla uğraşmak yoruyo

arina sen izmirdeydin doğru ya:))))))))))))))))))))

Evet izmir'deyim:) Sevgilin Bucalı ise, daha çok tanıma ve dövme imkanım var :) Benim kayınvalidem tarafı da Bucalı çünkü:)

Personel müdürüydün değil mi? Allah kolaylık versin bilirim

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Eski işyerimde bende finanstaydım, maaşları falan biz yatırırdık haliyle, ödeme günlerinde telefonalr susmazdı :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Artık cumartesi olması da fayda etmiyor bana, hemen pazartesi oluyor. Ev desen dandini :sinifsinif: Hiç temizlik yapasım yok :dertli:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ooooffffff poffffffpufffffffff:kptmya:sizide bunalıma sokmuyom dimi ilknur nirdesin gııııı:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yok bunalıma soktuğun yok sadece sinir kat sayım yükseldi, yoksa libidom mu demeliyim :dertli:

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
bugun biraz gerginiim çünkü yarın cerrahpaşa hastaneye kontrole gidecegim gerci sonuçlarım güzell artık bende doktor gibi oldum senelrdir tahlil sonuçlarına incelemekten yinede o hastanede çok acılar çektigimden 13 sene gecti hala oraya gittigim zaman ilk günkü gibi psikolojim bozuluyor kontrolden sonra arabaya bindigim zaman herşeyi unutup normal hayatıma aynen devam ediyoruuum yinede dualarınızı bekliyoruuum sevgili a rkadaşlarım

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bugun biraz gerginiim çünkü yarın cerrahpaşa hastaneye kontrole gidecegim gerci sonuçlarım güzell artık bende doktor gibi oldum senelrdir tahlil sonuçlarına incelemekten yinede o hastanede çok acılar çektigimden 13 sene gecti hala oraya gittigim zaman ilk günkü gibi psikolojim bozuluyor kontrolden sonra arabaya bindigim zaman herşeyi unutup normal hayatıma aynen devam ediyoruuum yinede dualarınızı bekliyoruuum sevgili a rkadaşlarım

neyin vardı ablam Allah acil şifa versin inşallah

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486

Dualarımız seninle canım. hayırdır ne kontrolü bu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar