Rekor Kırmaya Varmısınız?

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
evet hep benmi olacam rekor kırılsın heee :sinirli:

işim gücüm çağam çoluğum var :lengua:ben hep burda olamam ki idare edem
el atı verin arada :tıktık

Ay kıyamam sana :ko ben sabah öğle akşam girmeye devam ediyorum işte :konusmam: Sorumlulukların olmasaydı çoktan kırmıştık biz bu rekoru :hihh: tek başınada konuşulmuyor ki :3:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Ay kıyamam sana :ko ben sabah öğle akşam girmeye devam ediyorum işte :konusmam: Sorumlulukların olmasaydı çoktan kırmıştık biz bu rekoru :hihh: tek başınada konuşulmuyor ki :3:
ahhh şu sorumluluklar yok mu :öhööö: fırsat buldukça giriyorum kaçıklar gibi tek takılıyorum hehe :)
yazışamayacağıma göre kendi kendime :ko ifade ekleyip çıkıyorum :ko
Hoşbulduk balım iyiyim sen nasılsın? Gözlerim arıyor seni :uzulme:
nasıl olayım canım çocuklarla koşturmacadayım büyüdükçe daha zapt edilmez hale geliyorlar bir arada tutmak, koyduğum yerde bulmam çok zor artık sabah çok erken saatlerde başlıyor maratonumuz taaaaa gece yarısına kadar o saate kadarda benim suyum çıkmış oluyor pc açacak hal bile kalmıyor :bayil:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
ahhh şu sorumluluklar yok mu :öhööö: fırsat buldukça giriyorum kaçıklar gibi tek takılıyorum hehe :)
yazışamayacağıma göre kendi kendime :ko ifade ekleyip çıkıyorum :ko

nasıl olayım canım çocuklarla koşturmacadayım büyüdükçe daha zapt edilmez hale geliyorlar bir arada tutmak, koyduğum yerde bulmam çok zor artık sabah çok erken saatlerde başlıyor maratonumuz taaaaa gece yarısına kadar o saate kadarda benim suyum çıkmış oluyor pc açacak hal bile kalmıyor :bayil:

1 tanesiyle ilgilenmek zorken 3 tane :bayil: işin zor canım benim Allah kolaylık versin seni gördüğüme sevindim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar