İfadelerle mi anlaşıyorsunuz @esmeryarim @suphiye :nazo::nazo:
supiş yoktu kendi kendime takılıyordum :ko
ben çıktıktan sonra supiş gelmiş olmalı
Burası çok boş kalmış yine :uzulme:
evet hep benmi olacam rekor kırılsın heee
işim gücüm çağam çoluğum var :lengua:ben hep burda olamam ki idare edem
el atı verin arada :tıktık
@Leonie- hoş buldum canım
sende hoş geldin
nasılsın balım
ahhh şu sorumluluklar yok mu :öhööö: fırsat buldukça giriyorum kaçıklar gibi tek takılıyorum heheAy kıyamam sana :ko ben sabah öğle akşam girmeye devam ediyorum işte :konusmam: Sorumlulukların olmasaydı çoktan kırmıştık biz bu rekoru :hihh: tek başınada konuşulmuyor ki :3:
nasıl olayım canım çocuklarla koşturmacadayım büyüdükçe daha zapt edilmez hale geliyorlar bir arada tutmak, koyduğum yerde bulmam çok zor artık sabah çok erken saatlerde başlıyor maratonumuz taaaaa gece yarısına kadar o saate kadarda benim suyum çıkmış oluyor pc açacak hal bile kalmıyor :bayil:Hoşbulduk balım iyiyim sen nasılsın? Gözlerim arıyor seni :uzulme:
ahhh şu sorumluluklar yok mu :öhööö: fırsat buldukça giriyorum kaçıklar gibi tek takılıyorum hehe
yazışamayacağıma göre kendi kendime :ko ifade ekleyip çıkıyorum :ko
nasıl olayım canım çocuklarla koşturmacadayım büyüdükçe daha zapt edilmez hale geliyorlar bir arada tutmak, koyduğum yerde bulmam çok zor artık sabah çok erken saatlerde başlıyor maratonumuz taaaaa gece yarısına kadar o saate kadarda benim suyum çıkmış oluyor pc açacak hal bile kalmıyor :bayil: