Rekor Kırmaya Varmısınız?

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
1 tanesiyle ilgilenmek zorken 3 tane :bayil: işin zor canım benim Allah kolaylık versin seni gördüğüme sevindim

hemde ne zor bütün gün halimi görsen çocuklarla bir oyana bir bunaya dönüp duruyorum :sirin: zor ama büyüttükçe zevkli oluyor daha bir sevimli olurlar
birde onlar büyüdükçe ben yaşlanıyorum hihihi :D gece olunca her yerim sırlıyor acısı çocukları uyutuktan sonra belli ediyor hem yorgunluk hem yaşlılık kaldırmıyor bünye tabi :ko
canım forma gelesemde arkadaşlarımı merak ediyorum nasıllar diye aklımdasınız ama gelipte bir soramıyorm işte
birkaç senemiz kaldı azdaha dişimi sıksam dayansam çoğu gitti azı kaldı :gulsemmi:

bende seni gördüğüme sevindim canım
bana müsade kuzum uyanmak üzereler kalkayım artık
öpüldün kuzum çok çok çokkkkkkkkkk :eek:pucuk:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
hemde ne zor bütün gün halimi görsen çocuklarla bir oyana bir bunaya dönüp duruyorum :sirin: zor ama büyüttükçe zevkli oluyor daha bir sevimli olurlar
birde onlar büyüdükçe ben yaşlanıyorum hihihi :D gece olunca her yerim sırlıyor acısı çocukları uyutuktan sonra belli ediyor hem yorgunluk hem yaşlılık kaldırmıyor bünye tabi :ko
canım forma gelesemde arkadaşlarımı merak ediyorum nasıllar diye aklımdasınız ama gelipte bir soramıyorm işte
birkaç senemiz kaldı azdaha dişimi sıksam dayansam çoğu gitti azı kaldı :gulsemmi:

bende seni gördüğüme sevindim canım
bana müsade kuzum uyanmak üzereler kalkayım artık
öpüldün kuzum çok çok çokkkkkkkkkk :eek:pucuk:

Aman aman çok yaşlandın sorma :hihi: :dill: bir kaç sene sonra bakalım ben ne alemde olacağım :cokkomik: Kuzum kalkacağım zaten bende işlerim var :cilgindans: öpüyorum seni kendine iyi bak :eek: :gulegule:

Fons

Üye
Tepki
25
Bugün kuzenimin oğluyla tanıştım 3.5 yaşında tam konusamıyor hala. Doktor doktor gezdiler hiç bi sorun yok ama konusamıyor tam ( Neden bu kadar geç tanıştın derseniz isviçre de yaşıyorlar daha göremk anca nasip oldu) İsmi Demir

Bir konusmaları var ölürsünüz. Bunun ateşi çıkmış doktor fitil vermiş. Annesi fitili sokmak istiyor. Bu diyor - hap döt nayn.. ama o kadar ciddi söylüyor ki o parmak hareketi falan görseniz yersiniz.. tuvalete girdi kakasını yapmış poposunu silmiş tuvalet kağıdını sıkıştırmış poposunun arkasına kuyruk gibi gelmiş. Farkında değil tabi. Bide parmağına kaka bulaştırmış. Gösteriyor bize bu mama eğ mama diyor. Hadi bize aldı yine gülme yedin mi oğlum diyoruz. Nayn eğ diyor. Tadına mı baktın diyoruz nayn eğ mama diyor. Burnuna götürüp kokluyo eğ mama yapıp ağzını buruşturuyor. Velhasıl bugun baya bi güldük.

Bu çocuklar cidden her derde deva

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Bugün kuzenimin oğluyla tanıştım 3.5 yaşında tam konusamıyor hala. Doktor doktor gezdiler hiç bi sorun yok ama konusamıyor tam ( Neden bu kadar geç tanıştın derseniz isviçre de yaşıyorlar daha göremk anca nasip oldu) İsmi Demir

Bir konusmaları var ölürsünüz. Bunun ateşi çıkmış doktor fitil vermiş. Annesi fitili sokmak istiyor. Bu diyor - hap döt nayn.. ama o kadar ciddi söylüyor ki o parmak hareketi falan görseniz yersiniz.. tuvalete girdi kakasını yapmış poposunu silmiş tuvalet kağıdını sıkıştırmış poposunun arkasına kuyruk gibi gelmiş. Farkında değil tabi. Bide parmağına kaka bulaştırmış. Gösteriyor bize bu mama eğ mama diyor. Hadi bize aldı yine gülme yedin mi oğlum diyoruz. Nayn eğ diyor. Tadına mı baktın diyoruz nayn eğ mama diyor. Burnuna götürüp kokluyo eğ mama yapıp ağzını buruşturuyor. Velhasıl bugun baya bi güldük.

Bu çocuklar cidden her derde deva

çocuk iki dil iki kültür arasında olduğu için konuşamıyor belki
ama anaokuluna başlamıştır. orada da erken 3 yaşında başlatıyorlar mı

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
karnını doyuran geliyor..
ben açım ya,
canım istemedi ne alışverişe çıktım ne bir yemek yaptım doğru düzgün
sandviç yapayım bari..

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bende iyim füreyycım ,kış işleriyle biraz meşgul oluyorum ,okul hazırlıkları falan işte
okullar açılsada herkesin hayatı düzene girse:leosupi:

evet bende biraz evvel küçüğün yeni okul formasının düğmelerini sıkılaştırdım. gömleğinin düğmeleri içeri aldım falan :)

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
karnını doyuran geliyor..
ben açım ya,
canım istemedi ne alışverişe çıktım ne bir yemek yaptım doğru düzgün
sandviç yapayım bari..

biz dışarıda işlerimizi yaptık konu komşu semaver yatık çayımızda içtik karnım tok anlayacağın
naptık biliyormusun patlıcan biber közleyip sarmısaklı yoğurtla yedik:selam:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar