bende sana kahvaltıya gelmek istiyorum:lululu: döktürmüşsün harika yaaa
sağolasın çiko ..bu daha kahvaltı menüm ..bence sen akşam yemeğine gel bunun üç katı karlı çıkarsın
bugun patlican oturtmasi yaptim,,esimi bekledigim icin hic dekoru bozmiyim dedim,tavada cektim,,,insallah tadi guzel olmustur,,,:iyyyy:
patlıcana ben de bayılırım ...
ben de sabah kahvaltısı menümü söyleyeyim bari ..bunların dışında patates te kızarttım ..arkadaşımız davetli idi.
meşhur ıspanaklı böreğim ...
[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
damla çikolatalı kurabiyem
[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
portakallı kekim[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
minikpizzalarım
[/URL][/IMG]
sodalı böreğim
[/URL][/IMG]
dolmalarım ..pişmiş halini çekemedim kalmadı ) buzluktan çıkmış hali[/URL][/IMG]
bugun patlican oturtmasi yaptim,,esimi bekledigim icin hic dekoru bozmiyim dedim,tavada cektim,,,insallah tadi guzel olmustur,,,:iyyyy:
gel canim asminimide getir:bebecik
brokoliyi hasliyorum
patatesleri halka halka dogruyorum
bir kasede krema ve graten baharati karistiriyorum
sonra patates brokoli ve sosu karistirip firina veriyorum
pistikten sonrada üzerine kasar peyniri serpip firina atiyorum tekrar üzeri kizarinca oldu bitti
zuzu,ne kotusun haaaa,,,insan bari bi tane verir,,,,-kizgin
zuzu ne o canim:sim3::sim3::sim3::sim3::sim3:
bari tarifini ver bacim,nolaaaaaaaaaaaar
aneeeeeeey,,kolaymis kiz,,,yapayim bari ,,sagol bacim,unutmazsam eklerim buraya,,,,optuum,,,yanaciklarindan,,,,,
evet hemde çok kolay yarım saatini bile almıyo:kayris::kayris::kayris: