Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

Dilar

Aktif Üye
Tepki
247
dün yapmistim kiymali arpa sehriyeli corbam
15wcbki.jpg
Eline saglik canim bu sogukta iyi gider vallah

Dilar

Aktif Üye
Tepki
247
selam millet bugün köri soslu tavuk klasik soğan ve acılı ezmem vardı ...
yem0.jpg
[/URL][/IMG]

tatlı olarak da daha önce dediğim gibi profiterol

proco.jpg
[/URL] Uploaded with[/IMG]

ve revani yaptım ..

dsc06978f.jpg

börek yapacaktım vazgeçtim ..yarına yapmaya karar verdim .. tavuk bozulacak gibiydi hemen onu pişireyim dedim :kptmya:
neden iki tatlı diyecek olanınız çıkar belki revaniyi tosunum çok sever on yaptım profiterolü de ikimiz seviyoruz ondan yaptım ..:)
eline saglik canim tam benlik bir menü:catalbicak:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
sağol eliş ..ne sandın hem de en son teknoloji ile taktırdım motoru :kptmya::kptmya:
ben eskiden beri böyleyim .çalışıyorum çok vaktim olmuyor evde olsam çok şey yaparım da yaptığım zaman da işte böyle bir saatte on çeşit çıkarır koyarım :kptmya:
sabah kalktım arkadaşı kalkar kalkmaz aradık ..o gelene kadar ben üzerimi giydim ..geldi içeri girdi yarım saat oturdu ..toplamda bir saat içinde masa hazırdı :kptmya:
o da şaştı kaldı zaten ama şaşırmıyorum sonuçta senin her zamanki halin diyor :kptmya:
yavaşlığa hiç tahammülüm yok ..bir gün zaten yaparken fotomu çekeceğim gazeteye kapak olurum herhalde :kptmya:
şimdi de eşim gelecek bir saate kadar o gelene kadar revani profiterol ve yanına da börek yapacağım ...
hadi görüşürüz :kptmya:

ne diyim,,ahanda boyle oldum,,, :sokellerine saglik,,,hizin kesilmesin insallah:kptmya:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
selam millet bugün köri soslu tavuk klasik soğan ve acılı ezmem vardı ...
yem0.jpg
[/URL][/IMG]

tatlı olarak da daha önce dediğim gibi profiterol

proco.jpg

ve revani yaptım ..

dsc06978f.jpg

börek yapacaktım vazgeçtim ..yarına yapmaya karar verdim .. tavuk bozulacak gibiydi hemen onu pişireyim dedim :kptmya:
neden iki tatlı diyecek olanınız çıkar belki revaniyi tosunum çok sever on yaptım profiterolü de ikimiz seviyoruz ondan yaptım ..:)

yanlizca tosununmu,bende cok severim revaniyi,,,eline saglik bacim,,harikasin gene,,,

Tepki
914
eline saglik canim tam benlik bir menü:catalbicak:
teşekkür ederim dilar ..atla otobüse gel çal kapımı al sana menü ...
-kop
Lilavcim, gicigim harikasiniz. Ellerinize saglik.

sağolasın sadiye -hmm

pontansiyle gicik böylemi gaza getiriyon beni-kizgin

yaaww yeni gördüm lilav ..şehriye çorbasına bayılırım biliyor musun ...geçen yemekhanede öğlen çıksa da yesem dedim ..çıktı ve yedim ..ne çok özlemişim ..seninkinden de bi tencere içerim artık ona göre :kptmya:
şehriyenin kıvamını rengini vermek önemlidir ..çok güzel görünüyor ..
ellerine sağlık ..özellikle rengi çok hoş olmuş ...zil çalıyor baksana aç kapıyı geldim bile ..koy önüme hemen çorbamı içeceğim :kptmya:

ne diyim,,ahanda boyle oldum,,, :sokellerine saglik,,,hizin kesilmesin insallah:kptmya:

yanlizca tosununmu,bende cok severim revaniyi,,,eline saglik bacim,,harikasin gene,,,
bu hızla uzaya çıkacağım heee :kptmya:
sağolasın eliş ...
gel sana da ayırdım bi tabak merak etme payın dolapta duruyor :kptmya:
bu arada tosunum bi yana dünya bi yana ...
onun istediklerini yapmak bana büyük keyif veriyor -hmm-hmm-hmm

bugün tosunum geç gelecek evde kimse yok ..canım hiçbirşey yemek istemiyordu ama ağzıma yine birşey geçsin dedim ve en çok sevdiğim salatamı yaptım ...dünden tatlılarım da var ..ooohhh :kptmya:
işte size bol soğanlı ( soğanı aşırı severim ..olmazsa olmazımdır ) , mısırlı ,közlenmiş biberli çoban salatam ...

salatay.jpg
[/URL][/IMG]

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
elelrine sağlık canım bu arada kaç kilo verdin sen ve ne kadar sürede güzel besleniyosunda ondan sordum canım

Dilar

Aktif Üye
Tepki
247
-kop

sağolasın sadiye -hmm

yaaww yeni gördüm lilav ..şehriye çorbasına bayılırım biliyor musun ...geçen yemekhanede öğlen çıksa da yesem dedim ..çıktı ve yedim ..ne çok özlemişim ..seninkinden de bi tencere içerim artık ona göre :kptmya:
ellerine sağlık ..özellikle rengi çok hoş olmuş ...zil çalıyor baksana aç kapıyı geldim bile ..koy önüme hemen çorbamı içeceğim :kptmya:

sağolasın eliş ...

bugün tosunum geç gelecek evde kimse yok ..canım hiçbirşey yemek istemiyordu ama ağzıma yine birşey geçsin dedim ve en çok sevdiğim salatamı yaptım ...dünden tatlılarım da var ..ooohhh :kptmya:
işte size bol soğanlı ( soğanı aşırı severim ..olmazsa olmazımdır ) , mısırlı ,közlenmiş biberli çoban salatam ...

salatay.jpg
[/URL][/IMG]
eline saglik canim bende cok severim sogani afiyet olsun

Dilar

Aktif Üye
Tepki
247
-kop

sağolasın sadiye -hmm

sağolasın eliş ...

salatay.jpg
[/URL][/IMG]
sagol canim gelmis kadar oldum afiyet olsun size

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar