hemen hemen elis çabuk oluyo uğraşısı fazla yokki
yap on dk da o zaman havuçları pişirmeden yuvarlıcam sanırım 10 dk yaptığına göre
yap elis yap tabiki ben niye kıskanayım sevinirim aferim sana hadi bakalım 10 dk da havuç topu yap sos dök çay yap içi kıskanç seni
cok tesekkur ederim canlarim,esimi bekledim ama gec geldi,,,babasina gitmis,,ordada yemis yemegini,,,yani yemeklerim oldugu gibi duruyo,,,bende yemedim,,gelin hep beraber yiyelim,,,,,,,,,,,
gicik,bunlar ne bacim,,,,,,,,sende motormu takili ne......ben bunlari uc gunde yapamam,,,,aferin sana,,,,gozume girdin,,,,,,,,,
havuçlu toplar lilav
dün yapmistim kiymali arpa sehriyeli corbam
ellerine saglık bebegim afiyet olsundün yapmistim kiymali arpa sehriyeli corbam
masallah gıcık cok kezzetli görünüyorlar ellerine saglık:ilknur:selam millet bugün köri soslu tavuk klasik soğan ve acılı ezmem vardı ...[/URL][/IMG]
tatlı olarak da daha önce dediğim gibi profiterol
[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
ve revani yaptım ..
[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
börek yapacaktım vazgeçtim ..yarına yapmaya karar verdim .. tavuk bozulacak gibiydi hemen onu pişireyim dedim
neden iki tatlı diyecek olanınız çıkar belki revaniyi tosunum çok sever on yaptım profiterolü de ikimiz seviyoruz ondan yaptım ..