Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:yap on dk da o zaman havuçları pişirmeden yuvarlıcam sanırım 10 dk yaptığına göre :kptmya:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
yap elis yap tabiki ben niye kıskanayım sevinirim aferim sana hadi bakalım 10 dk da havuç topu yap sos dök çay yap içi kıskanç seni :kptmya::kptmya::kptmya:

Tepki
914
cok tesekkur ederim canlarim,esimi bekledim ama gec geldi,,,babasina gitmis,,ordada yemis yemegini,,,yani yemeklerim oldugu gibi duruyo,,,bende yemedim,,gelin hep beraber yiyelim,,,,,,,,,,,

gicik,bunlar ne bacim,,,,,,,,sende motormu takili ne......ben bunlari uc gunde yapamam,,,,aferin sana,,,,gozume girdin,,,,,,,,,

sağol eliş ..ne sandın hem de en son teknoloji ile taktırdım motoru :kptmya::kptmya:
ben eskiden beri böyleyim .çalışıyorum çok vaktim olmuyor evde olsam çok şey yaparım da yaptığım zaman da işte böyle bir saatte on çeşit çıkarır koyarım :kptmya:
sabah kalktım arkadaşı kalkar kalkmaz aradık ..o gelene kadar ben üzerimi giydim ..geldi içeri girdi yarım saat oturdu ..toplamda bir saat içinde masa hazırdı :kptmya:
o da şaştı kaldı zaten ama şaşırmıyorum sonuçta senin her zamanki halin diyor :kptmya:
yavaşlığa hiç tahammülüm yok ..bir gün zaten yaparken fotomu çekeceğim gazeteye kapak olurum herhalde :kptmya:
şimdi de eşim gelecek bir saate kadar o gelene kadar revani profiterol ve yanına da börek yapacağım ...
hadi görüşürüz :kptmya:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kız ne dalha geçicem sen dalga geçiyosun sandım aksine:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya: bu ne demişsin ben zaten yazmıştım havuçlu toplar diye

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
dün yapmistim kiymali arpa sehriyeli corbam
15wcbki.jpg

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bugün şirkete de götürdüm anam eser kalmadı havuçlu toplardan hepsi bitti diyolar hazır gibi olmuş bi daha yap diyolar aldım başıma belayı:kptmya::kptmya:

Tepki
914
selam millet bugün köri soslu tavuk klasik soğan ve acılı ezmem vardı ...
yem0.jpg
[/URL][/IMG]

tatlı olarak da daha önce dediğim gibi profiterol

proco.jpg
[/URL] Uploaded with[/IMG]

ve revani yaptım ..

dsc06978f.jpg

börek yapacaktım vazgeçtim ..yarına yapmaya karar verdim .. tavuk bozulacak gibiydi hemen onu pişireyim dedim :kptmya:
neden iki tatlı diyecek olanınız çıkar belki revaniyi tosunum çok sever on yaptım profiterolü de ikimiz seviyoruz ondan yaptım ..:)

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
selam millet bugün köri soslu tavuk klasik soğan ve acılı ezmem vardı ...
yem0.jpg
[/URL][/IMG]

tatlı olarak da daha önce dediğim gibi profiterol

proco.jpg

ve revani yaptım ..

dsc06978f.jpg

börek yapacaktım vazgeçtim ..yarına yapmaya karar verdim .. tavuk bozulacak gibiydi hemen onu pişireyim dedim :kptmya:
neden iki tatlı diyecek olanınız çıkar belki revaniyi tosunum çok sever on yaptım profiterolü de ikimiz seviyoruz ondan yaptım ..:)
masallah gıcık cok kezzetli görünüyorlar ellerine saglık:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar