hanımlar buyrun gelin ıspanaklı böreğime yanındada çayım var:buyrun: bütün foruma yeter üç tepsi yaptımda bizimkiler siler süpürür ıspanaklı böreği:catalbicak:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
naptin bacim sen,,,dokturmusun gene,,,,,
gıcık yine döktürmüşsün bacımselam millet ...bugünki menüm
tosunum mercimek çorbası manyağı o yüzden iki günde bir mutlaka evde bu çorba bulunur
[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
eti en çok güveçte yapmayı severim ...bugün de güveçte et sote yaptım
[/URL] Uploaded withZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/IMG]
yanına en çok sevdiğim mısırlı salatam
tatlı olarak da saray lokması yaptım
not : güveçin yanına ben pilavı çok sverim ama tosunum pilavı hiç yemiyor o yüzden yapmadım ...
bunların yanına klasik turşum ve soğan salatam da olur her zaman o yüzden onları bir daha koymadım ...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
canim salatan tam benlik
gıcık yine döktürmüşsün bacım
çorba ve salatana talibim :ilknur:
teşekkürlereline sağlık canım salatan harika görünüyor
teşekkürler panter ..döktüre döktüre bi gün şişko patates olacağımya hadi hayırlısı ... keşke hamile olsam da aş ersem
teşekkürler
inşallah hamiş kalırsın canım
anladıgım kadarı ile istiyorsun bebiş
sağolasın panter .hem de öyle çok istiyorum ki altı aydır çalışma var bebiş yk ..ben de müjdeli haber verse m şurdan artık yaaaa
gıcık ellerine sağlık canım ama harbiden gıcıksın gece gece bu ne tersim döndü ALLAHIM sana geliyorum :bayil:harika gözüküyor hepsi hele güveçteki et enfes:catalbicak: ayyy inş bide hamiş kalırsında burdan sevinçli haberinişde alırız:gulbis: