Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
teşekkür ederim arkadaşlar bir kaç gündür pek uğrayamadım bu bölüme dönüşümde ıspanaklı börekle oldu gelin hep birlikte yiyelim eliscim beklerim canım al küçük hanımıda gel

Tepki
914
slm millet resim yok ama bugün şambali tatlısı ,tuzlu kurabiye ,patates salatası yaptım ..yanına da şehriyeli tavuk çorbası...
resimleri de bi ara yüklerim artık ..:kptmya:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
hanımlar buyrun gelin ıspanaklı böreğime yanındada çayım var:buyrun: bütün foruma yeter üç tepsi yaptımda :kptmya:bizimkiler siler süpürür ıspanaklı böreği:catalbicak:

işte budur harika görünüyo börek görünüşü çok güzel eminim tadıda güzeldir ben böreğini çok beğendim ellerine sağlık süperrrrrrrrrr

Tepki
914
suzan ıspanaklı böreği ben de çok yaparım ama ben gül gibi sarıyorum öyle daha çok hoşuma gidiyor ..ama seninki de gayet güzel gözüküyor ...eline sağlık

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık arada bazen bende öyle yapıyorum gül gibi sarıyorum bunu ev halkına pekde özenmediğimden öyle şip şak yapmışım herhalde:kptmya:

Tepki
914
selam millet ...bugünki menüm

tosunum mercimek çorbası manyağı o yüzden iki günde bir mutlaka evde bu çorba bulunur

orbh.jpg
[/URL] Uploaded with[/IMG]

eti en çok güveçte yapmayı severim ...bugün de güveçte et sote yaptım

84805311.jpg

etto.jpg

yanına en çok sevdiğim mısırlı salatam

97499946.jpg

tatlı olarak da saray lokması yaptım

99163764.jpg

not : güveçin yanına ben pilavı çok sverim ama tosunum pilavı hiç yemiyor o yüzden yapmadım ...
bunların yanına klasik turşum ve soğan salatam da olur her zaman o yüzden onları bir daha koymadım ...

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
selam millet ...bugünki menüm

tosunum mercimek çorbası manyağı o yüzden iki günde bir mutlaka evde bu çorba bulunur

orbh.jpg

eti en çok güveçte yapmayı severim ...bugün de güveçte et sote yaptım

84805311.jpg

etto.jpg

yanına en çok sevdiğim mısırlı salatam

97499946.jpg

tatlı olarak da saray lokması yaptım

99163764.jpg

not : güveçin yanına ben pilavı çok sverim ama tosunum pilavı hiç yemiyor o yüzden yapmadım ...
bunların yanına klasik turşum ve soğan salatam da olur her zaman o yüzden onları bir daha koymadım ...
gıcık yine döktürmüşsün bacım
çorba ve salatana talibim :ilknur:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
gıcık ellerine sağlık canım ama harbiden gıcıksın :cirla:gece gece bu ne tersim döndü ALLAHIM sana geliyorum :bayil:harika gözüküyor hepsi hele güveçteki et enfes:catalbicak: ayyy inş bide hamiş kalırsında burdan sevinçli haberinişde alırız:gulbis:

Tepki
914
gıcık ellerine sağlık canım ama harbiden gıcıksın :cirla:gece gece bu ne tersim döndü ALLAHIM sana geliyorum :bayil:harika gözüküyor hepsi hele güveçteki et enfes:catalbicak: ayyy inş bide hamiş kalırsında burdan sevinçli haberinişde alırız:gulbis:

sağol suzan ..ne yapayım resimleri ancak gece ekleme fırsatım oldu :kptmya::kptmya: güzl dileklerin için sağol ..inş. bu ay vururum hedefi ta ortasından :kptmya::kptmya:
panter senin de güzel dileklerin için teşekkür ederim ..hakkımzda hayırlısı ne ise o olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar