gül gazeli
Daimi Üye
hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman olur merak etme cnm .olanda allahtan olmayanda dimi vakti vardır .ikiniz için en güzel zamanda en beklemediğin anda al inşallah haberi
Ben kerevizin yapraklarını koyarım oky
veee portakallı kerevizim sonunda pişti..
.
veee portakallı kerevizim sonunda pişti..
.
sağol canım. portakal o kerevizin herkesin pek hoşlanmadığı tadını yokediyor biraz.kereviz sevmem normalde ama bir arkadaşım ve annesi bana komplo kurmuşlar patates yemeği diye yutturmuşlardı ama beğenmiştim...eline sağlık çok güzel görünüyo
sağolun. yedim çok güzel olmuş. 2 tabak götürdüm)ellerinize sağlık harika gözüküyor kerevizi evde bir tek ben seviyorum bizimkiler yemiyorlar o kendine has aromasını kokusu bana hoş geliyor ne yalan söyliyeyim sizinkide çok güzel gözüküyor eminim tadıda öyledir
hanımlar bugün eşim evde olmayınca çocuklar yemek istemedi onun yerine bizim kars ;ımızın meşhuuur un helvası ve çeçil peynirinden kuymak yaptım diğer adıyla mıhlama karadenize ait olan, biz kuymak deriz yanınada çay oh missler gibi arada böyle çabuk pratik şeylerde iyi oluyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
veee portakallı kerevizim sonunda pişti..
.
suzan pekmezli un helvası sanırım. eline sağlık.
canım çok teşekkür ederim ama pekmezli değil bizim yörede un helvası normalinden biraz daha fazla kavrulur annem ve kayınvalidem öyle yaparlar bende onlardan öğrendiğim kadarıyla yapıyorum işte ama kimse annemin eline su dökemez un helvasını bir başka güzel yapar kıtırlı un helvası yapar mesela ama nasıl anlatsam ancak yiyenin damağında unutulmaz bir lezzet bırakıyo annelerin eli değdimi yeter işte
Anladım canım, kıtırlı dediğin unun fazla kavrulmasıyla oluşuyo sanırım annemde yapar ondan biz höşmerim deriz ona.