Romanıma bir cümlelik katkı bekliyorum..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Mısra bozulmuş ve inanmamıştı "Teşekkür ederim ben kendim çıkarım dediğinde" aşağıya inen çocuk "Baba annem gelip gelmediğini soruyor" dediğinde Ahmet'in beti benzi atmıştı...

(2-1 :kptmya: )

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sevimli çocuğun başını okşayıp ''ben amcanım Deniz, baban iş yerinde. Sürekli karıştırıyorsun bizi'' diyerek gülümsedi. Küçük çocukta ''ikiz olmasaydınız sizi böyle sürekli karıştırmazdım uuuff '' diyerek merdivenlerden geri yukarı çıktı..

(2-2 :kptmya: )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Sevimli çocuğun başını okşayıp ''ben amcanım Deniz, baban iş yerinde. Sürekli karıştırıyorsun bizi'' diyerek gülümsedi. Küçük çocukta ''ikiz olmasaydınız sizi böyle sürekli karıştırmazdım uuuff '' diyerek merdivenlerden geri yukarı çıktı..

(2-2 :kptmya: )

Ahmet içinden "az daha herşeyi mahvediyordu" diye geçirirken Mısra çoktan kendi katına gelmişti.Ahmet arkasından gitmek istedi ama yapamadı.Evine gidip içeriye girdi.Sorun neymiş diyen eşine kısık sesle "Sorun sizsiniz" dedikten sonra anlamayarak ne dediğini soran Gaye'ye "Sorun ana sigortadaymış ama hallettik" dedi.

(3-2 :kahkaha: )

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Gaye'yi diğer odaya çekerek ''artık bunaltıyorsun beni , ben başkasına aşık oldum hem de az önce en yakın zaman da ayrılıyorum senden'' diyerek pılısını pırtısını toplayıp Mısra'nın kapısının çalar :dance2:

( Pc başından ayrılmak zorunda kaldım o yüzden :gıdık: 3-3 -kop )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Kapıyı çalsada fayda etmez çünkü Mısra omuzundaki ağrı artınca hastaneye gitmek üzere evden ayrılmıştır. Ahmet ona bir not yazıp kapısına sıkıştırır ve bir otele gider tabi Gaye'nin onun arkasından inip notu oradan alıp yırtıp attığını bilmeden...

(Yok artık elin adamını birde eve mi alacak bizim kız avucunu yalasın :hihh: skoru bırakıp devam edebiliriz istersen yoksa hertürlü ayırırım ben bu ikisini handankondalığım tuttu
dame.gif
)

(4-3)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
( Ya niye ayırıyorsun sevenleri handakonda :bitter: )

Ertesi gün yeniden Mısra'nın kapısını çalan Ahmet, Mısra'nın kapıyı açması üzerine elinde çiçeklerle ''dün gece geldim ama yoktun'' diyerek gülümsedi.

( :hihh: kapıda konuşuyorlar işte bir de kahve alıp bağdaş kursunlar tam olsun :kptmya: )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
(Tamam ayırmayacağım gerçi belli de olmaz :rujsigara: )

Mısra donuk bir ifade ile elindeki çiçeklere bakarak "Neden geldin.Karının ve oğlunun yanında olman gerekmiyormu?" diye sordu.

(Cevap ver bakalım Elif ne yüzle geldi kızın karşısına evli barklı adam :sinirli:)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
''Dün gece yaşadığınız talihsiz olay üzerine nasıl olduğunuzu merak etmiştim , bir komşu olarak yani, bunlar da sizin'' diyerek çiçekleri uzattı..

( Kalbini komşu ayağına yatıp kazanacak çocuk :sevindirikasli: )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
(Ben o komşu ayağına yatan kalbi alır sakatat et gibi sotelerim bak şimdi :sılakonda: )

"Dün akşam yaşadığımız o talihsiz olaydan sonra bence o çiçekleri karına götürmen daha uygun olurdu." dedi soğuk bir tavırla.Ahmet'te üzgündü "Bildiğin gibi değil..." derken Mısra lafını keserek "Eşin az önce buradaydı.Gerçekten bildiğim gibi değilmiş.Neden ona daha ilk defa gördüğün birine yani bana aşık olduğunu söyledin" diye sordu...

(Hikaye enteresan olmaya başladı he :gıdık:)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
( Bi dk Gaye nerden biliyor ki Mısra'ya aşık olduğunu hı :ne: )

''Aslında beni dinlersen neler yaşadığımı anlarsın'' diyerek içeriye girmeye çalıştı :benmi:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
(Annesi sıkıştırınca çocuk bülbül gibi öttü aşağıdaki hatunu Elif :tskler: )

Mısra elini kapının girişine koyup içeri girme girişimini sonuçsuz bırakmıştı. "Gitsen iyi olur.Lütfen" diyerek Ahmet'in mahsun bakışları altında kapıyı kapatıp yaslanarak yere oturdu "Neden evlisin sen? Halbuki çok farklı olabilirdi" diyerek ağlamaya başladı...

(Anammm mendilleri hazırlayın
smilie_girl_239.gif
)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
( Anam boyut değişti :D nk'm benle hikaye yazmaya ne dersin? Seninle farklı farklı entrikalar çevirebiliriz )

Mısra'nın yanına çömelen Ahmet ise eliyle yavaşça Mısra'nın gözyaşlarını silerken ''hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız, haydi ver elini yeniden hayatımızı kuralım'' diyerek Mısra'ya doğru elini uzattı.. :utan:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
(Güzel oldu dimi :D çevirelim canım ben evinizin seyyar yazarıyım zaten her yere yeterim maşallah :hihi: bu arada kapıyı kapatırken dışarıda mı kaldı şaşkın şüküfe :kahkaha:ben kız evine girip kapadı adam dışarıda kaldı olarak dediydim neyse hallederiz )

Mısra Ahmet'e bir süre baktıktan sonra "Olmaz...bunu yapamam aileni dağıtamam olamaz ben böyle biri değilim.Üzgünüm" diyerek ayağı kalktı ve kapının kolunu tuttu anahtar içeride kalmıştı...

(Etik değil Eliffff olmaz boşansın gelsin bari yoksa oyacağım gözlerini bu Ahmet efendinin:sılakonda:)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
( Ben dışarıda sandım kızı :hihi: )

''Tamam yine geleceğim Mısra yine geleceğim diyerek gözleri dolu dolu merdivenlerden koşar adım indi Ahmet..

( Bacım zaten boşandıracaktım kiii :tskler: Kız he desin çocuk boşanıp gelecekti :deli: )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
( Ben dışarıda sandım kızı :hihi: )

''Tamam yine geleceğim Mısra yine geleceğim diyerek gözleri dolu dolu merdivenlerden koşar adım indi Ahmet..

( Bacım zaten boşandıracaktım kiii :tskler: Kız he desin çocuk boşanıp gelecekti :deli: )

(neyse hallettik 55:)

Onun kapıda kaldığını anlamadan uzaklaşan Ahmet'in ardından bakan Mısra o saatte çilingiri nereden bulacağını düşünmeye başladı.Yan komşusu Sandra'nın teyzesi sesler yüzünden çıkıp durumu anlayınca...

(Paşama bak kızı garantilemeden elindekini bırakmıyormu :sılakonda: Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım hesabı :savasciasli: yok yok bu Ahmet efendi gözümden düşüyor toparlansın bir an önce beyefendi :cirla: )

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
''Bu sesler de neyin nesi? Hayırdır kızım ne oldu?'' diyerek terlikleri ile kapıda öylece ne yapsam ki diye düşünen Mısra'ya ''kapıda mı kaldın yavrum? Ah annem gel içeri gel'' diyerek evlerine davet etti..

( Belki de temelli gözümüzden düşer Ahmet efendi veeee başka biri girer sahneye :kptmya: )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Mısra'nın o saatte yapacak çaresi yoktu teşekkür ederek kabul etti.Zor geçen gecenin ardından nihayet sabah olmuştu.Sonunda çilingir bulunmuş ve neredeyse gelmek üzereydi.Mısra teşekkür edip izin isteyerek evden ayrılırken...

(İkizi gerçekten varmı yoksa yüreğime iner bak :sok değil Ahmet diye tokatı ona yediririm adam şaşar ne oluyor ne yapıyorsunuz hanımefendi diye :kahkaha: )

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
( Bacım bu saatten sonra olsa ne yazar baştan tokatı yapıştırırım dedin ki ne diyeyim nerelere gideyim ben şimdi :kahkaha: )

Merdivenlerden elinde bavulu ve yanında küçük çocuğu ile inen Gaye ile karşılaşır. Gaye öyle bir bakış fırlatır ki ... :ayk:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.837
Mısra hayatında hiç bu kadar zor bir durumda kaldığını hissetmemişti.Gaye tam yanından geçerken sessizce "Ne ilksin ne de son bunu unutma. Bu çocuğun yüzüne iyi bak birazcık vicdanın varsa o sana ne yapman gerektiğini zaten söyler" diyerek oradan ayrılır.Mısra göz yaşlarına hakim olmaya çalışarak yutkunurken...

(Yok bilerek değil ikiz ya ondan Ahmet'e niyet birşeyden haberi olmayan Mehmet'e kısmet gibilerinden bizim kızda durumu çakınca utancından yerin dibinde tabi :utandim: dur ya aklım yattı gönder Memo'yu :kahkaha: )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar