Kızlarrr yiyemediklerinizi yazın buraya ben her türlü kendimi feda eder yerim yani sorun yok
Ben feda diyorum sen gıcık diyosun pes artık pess daha da size iyilik yapmam van münüt :lululu:
Oyyyyyyy :ask::ask::ask:Bir daha Davos'a y pardon bu topiğe gelmem
Fedakar arkidişsin bilirim cnım
Oyyyyyyy :ask::ask::ask:
Ben oyle maydanoz oldum araya ama sırf azıcık neşe olsun dıye.AYrıca maydanoz da dıyetlerın vazgeçilmezidir bilirsiniz.Demek kı ben vazgeçilmezim :gulegule:
Sırf formda kalmak için aslında size katılmayı isterdim ama malum bendeki sağlık şartları buna izin vermez.Ama herbirinizin yanındayım sırf yıyemedıklerını yemek ıcın hanı bilin
Bu gece midye dolmaya hayır dedim kızlar hani alkışım :ko
Bu listede birimi eksik:uzgun:Tabloda isimler bunlar..
Yalnız tabloya eklenmesi gerekenler konusunda sanırım kafam karıştı.Topik sahibi ve katılımcı arkadaşlar ile kararlaştıralım.
Ayrıca haftada bi gün tartı günümüz olsun ve herkes o gün tartılıp kilolarını eklesinler ki takibi kolay olsun.
Yani herkes programlı olsun ve aynı güne şartlanalım derim bir karışıklık olmaz o zaman benim düşüncem böyle.
Kızlarrr yiyemediklerinizi yazın buraya ben her türlü kendimi feda eder yerim yani sorun yok
Bu gece midye dolmaya hayır dedim kızlar hani alkışım :ko
Hepimizin aynı sorunu var canım doğum sonrası alınan kiloların verilmesi husunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz
Benim ilk hamileliğim sonrasında pek göbeğim kalmamıştı hatta hiç kalmamıştı. Yaş ile de alakası var tabi zamanla vücut yavaşlıyor ve ben ilkine göre ikinci gebelik sonrasında kilolarım konusunda bir sıkıntı yaşamadım ama Sezer'den göbeğim biraz kaldı:bayil:
Tabloda isimler bunlar..
Yalnız tabloya eklenmesi gerekenler konusunda sanırım kafam karıştı.Topik sahibi ve katılımcı arkadaşlar ile kararlaştıralım.
Ayrıca haftada bi gün tartı günümüz olsun ve herkes o gün tartılıp kilolarını eklesinler ki takibi kolay olsun.
Yani herkes programlı olsun ve aynı güne şartlanalım derim bir karışıklık olmaz o zaman benim düşüncem böyle.
Bendeki bilgiler bunlar :
Eksik bilgisi olanlar yazsın , konuya nedensiz 1 haftadan fazla yorum bırakmayan olursa da tablodan çıkartırız.
LiLi ;
başlangıç kilosu 71
Şu anki kilosu : 68
İdeal kilosu : 62
Spora başladığı tarih : 02-26-2013
Bir sonraki tartılma tarihi : 04.27.2013
Şu ana kadar verdiği kg : 3
leonie
53-54 kilo hedefi 49 kg boy 160 küsüratlı
ferah
boy 158cm kilo 69 -70 arası gidip geliyor , hedefi 60
ayben
hedef 56 , 10 kilo vermiş , şu an 58 kilo , başlangıç kilosu 68
hülya
boyu 1 69 cm
kilo 67 kg
hedefi 62 kg
denizplt
şu anki kilosu 68 , hedefi 58 (60'tan düştü) , boy 160 , spora başlama tarihi :30.03.2013
smile*
5-6 kg vermek istiyor
lilav
boy 1.60 kilo 78
Hedefi 65 kilo
tartılma tarihi : 5 nisan 2013
spora başlama tarihi : 29 mart 2013
şahmaran
boy : 160
Şu anki kilosu : 59
İdeal kilosu : 54
Spora başladığı tarih : 30.03.2013