Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Şahmaran'cım topicteki kızlara kilo takip çizelgesi izni verilebilir mi , ne dersin?

Cizelge iyi olurdu:ask:
Birde buraya ugramayip kilo vermeye ihtiyacim yok diyenlere zayif bile olsaniz saglikliz beslenmeden dolayi ilerde saglik sorunlari cikar o yüzden kalici saglikli beslenmeliyiz-ciko
Hepücügünüzü bekliyoruz:gulegule:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Bir tabak salata aldim hep beraber yiyelim
diyet_yemekleri_2.jpg

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kizlar kizin bana kizin:utandim:
Yemegi biraz fazla kacirdim esim yufka aldi mangalin yanina bir adet yedim vallah:uzgun:
Neyse yarin telafi ederim artikin:huhuu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Lilav'cım olsun tatlım bence oldukça kararlısın sen , böyle bir anda kesemeyiz senelerin beslenme alışkanlıklarını hiç üzülme o kadar olsun dediğin gibi.. Aslında ikimizin de üzüldüğü nokta hani bu yiyince pişmanlık duyduğumuz gıdaların yerine başka yararlı şeyler yiyebilirdik düşüncesi.
Herşeyden yemek serbest uygun miktarı seçebilmek önemli olan bunun bilincinde olmak herşeyin başlangıcı :eek: ki biz o bilince ulaşabildik sonunda :hihi:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bir tabak salata aldim hep beraber yiyelim
diyet_yemekleri_2.jpg

Salata leziz görünüyor sağol canım, neyse ki salata seven bir yapım var çoğu zaman akşam yemeklerini salatayla sonlandırabiliyorum .

Aklıma gelmişken ben sanırım sebze suyu tüketmeye çalışıcam karar verdim , haftada 2 gün falan sebze suyu içmek iyi olucak vitamin mineral ve asit-baz dengem için.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Söyle bir bakam dedim Lilim bencede ayda bir olsun cünkü bende yavas yavas vermenin daha verimli oldugu düsüncesindeyim:ask:
Afiyet olsun dondurman olsun o kadarcikta bende cocuklarinkinden birazcik almistim ama cok az:huhuu:
Biz bu yaz uzun izin yapmicaz planlarimiz arasinda türkiye yok mutfakk oturma odasi ve cocuk odasi degisimiyle tatil arasinda secim yapmaliydim mobilyalari sectim:tskler:
Ama almanyada bir haftalik bir yere gideriz insallah hem tatilde kilo alinir ben almiyim:hihh:

Ben de öyle düşünüyorum Lilavcım , hatta şöyle düşünüyorum evdeki tartıyı gözden uzak bir yere kaldır bir ay ortada olmasın , çünkü beyin çoğu zaman bedene ters şekilde davranabiliyor , sürekli tartılmak beynin bir köşesinde aç kalma korkusu ve kilo alma verememe endişesi oluşmasına sebep oluyor , çabalayıp verilmek istenenin altında bir kilo kaybı görülebilir diye düşünüyorum bu korku ve endişeler yüzünden de.

Yeni cici mobilyaların şahanedir eminim ki , güzel günlerde kullanın hepsini canım , ben de evde değişiklik istiyorum ama bakalım .

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.72 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg
İdeal Kilonuz: 51 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 28 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

sonuçlar böyle,fazla kilolu olduğumu biliyorum zaten:dusun:ideal kilom 51 miş işte bu imkansız:cilgindans:

kızlar bende ayda bir tartılıcam,tartım dijital değil grmını anlayamam,ayda bir tartılırsam tartıyı kırmayı daha az düşünürüm diyorum:D

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Suçlu olduğu için değil sana sürpriz yapsın diye kaldır at bu yönden bakmayı dene bu sefer bakalım bi fırsat ver tartıya hatalarını telafi etsin bu sefer :huhuu:
Kendine uygun çay arayışın ne alemde bulabildin mi? Beyaz çayı deneyecektin?

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Kızlar tartıldım azönce 65 kilo olmuşum ben :uzgun: Eşimle dalga geçiyordum 5 kilo aldın diye aynısı başıma gelmiş.Abur cuburu kesicem yok başka yolu :acep: Hamile kiloma yakınlaşıyorum :uzgun:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Şahmaran'cım topicteki kızlara kilo takip çizelgesi izni verilebilir mi , ne dersin?

Şahmaran yerine nk versek olurmu LiLim :ask: takip çizelgesini hazırlayabilirsiniz ama siz eklediğinizde problem yaşanabilirmiş (seninkinde olmuştu sanırım) bizden birine çizelgenizi yollarsanız imzanıza ekleriz...

@LiLi

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben geldim tüm yazilanlara tek tek yazamiyorum kahvalti etmedim yaaa müge anliya daldim:tskler:
Nkcigim en kisa zamanda gönderiyorum sana bende cizelgeyi-ciko

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar tartıldım azönce 65 kilo olmuşum ben :uzgun: Eşimle dalga geçiyordum 5 kilo aldın diye aynısı başıma gelmiş.Abur cuburu kesicem yok başka yolu :acep: Hamile kiloma yakınlaşıyorum :uzgun:

Bilgilerini değiştiriyim o zaman canım , hadi sen de başla hazırlıklara yavaştan..

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Şahmaran yerine nk versek olurmu LiLim :ask: takip çizelgesini hazırlayabilirsiniz ama siz eklediğinizde problem yaşanabilirmiş (seninkinde olmuştu sanırım) bizden birine çizelgenizi yollarsanız imzanıza ekleriz...

@LiLi

Tatlım harikasın gel öpicem -alkis
Evet ben ekleyemedim dediğin gibi en kısa sürede sana msj atıyorum , bi güzellik daha yapıp ortalarsın da dimi nk cım :ask:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
ben de hazırlayayım bir çizelge ve nkcıma göndereyim:D
bugün işler yoğun bende anca gelebildim lilim:D

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Bugün sanki iş başı yapanların Pazartesi'den hoşlanmadıkları gibi hoşlanmadım Pazartesi'den.
Ferahçım kolay gelsin ikimize de , ben yavaştan işlerime geri döniyim yoksa yetiştiremiycem :huri:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Suçlu olduğu için değil sana sürpriz yapsın diye kaldır at bu yönden bakmayı dene bu sefer bakalım bi fırsat ver tartıya hatalarını telafi etsin bu sefer :huhuu:
Kendine uygun çay arayışın ne alemde bulabildin mi? Beyaz çayı deneyecektin?
Beyaz çayı bir kaç aktara sordum pahalı olduğu için açık getirmediklerini ,poşet olduğunu söylediler bende güvenemedim ,yeşil çay içiyorum zaman zaman :)bitki çayları pek içemiyorum, zor da olsa maydanoz suyu içiyorum ayrıca:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar