Ben geldim aşkolsun kızlar ben kendimi salmadım şahsen :ko
44,600'üm şuan :ko okadar zamanda vere vere 1 kg vermisim :ko hiiçç ilerlemiyor yaa yerimde sayıyorum spor yürüyüs suyum çıkıyo ama yinede giden yerim yok :ne:
Canım benim yağlar kasa dönüyordur.Daha diri bir vücudun oluyordur.Bunu sende farkediyorsundur büyük ihtimalle.Kilon düşmesin varsın şimdilik yağlar erisin yeterki -ciko
buraya uğramaz oldum:bayil: kilolar ne alemde kızlar
Bitter başkası olsa senin yerinde o 1 kiloyu bırak 1 gr. mı bile veremezdi bir noktada kilo verişi durur ya mutlaka , sen de o olmamış , zor da olsa veriyorsun helal valla.-alkis
Gözlük mü kullanıcaksın artık tatlım? Günün gerçekten koşturmacayla geçmiş , zafiyet geçirme de kuzum :ask:
Flamingocum çoğumuz saldık kendimizi , rehavet çöktü , durumlarda değişiklik yok gerileme olmuş bile olabilir maalesef :uzgun:
:ko gece 3'te yattım bian hiç yatağma giremicem sanmıştım :ko sanki bir gün degilde 3 gün geçirmiş gibiydim :ko Çok sağol balım amin hepbirlikte nice yaşlar görelim hee kreş eksikti bi :ko yok ya milletin bebesiyle uğramam :ko sinirli insanım ben vurim derken öldürürm falan aman aman uzak olsun :ko inş. görüşürüz bidenem ben şu skypı bi anlayamadım :koAaaa doğum günü kutlu olsun sağlıklı ömürler dilerim , ben okurken bittim bitter enerjin süper , aklıma ne geldi sende bu enerji varken çocuk bakım kursuna gider sertifika alır kreşte yardımcı abla olurum , ama tabi çakmak olayını unutman lazım :ko
Görüşemedik ya , ben de kızın aktiviteleri için koşturdum hep , uzun zamandır bakamıyorum buraya , buluşuruz inş. bi şekilde.
yaa kızlar çok kötü bişey yaptım :uzgun: evdekilerle açtık film izledik filmin yanına da bir sürü şey yedim :ne: halbuki çok güzel bir hafta geçirmiştim hep hafif şeyler yemiştim niye böyle yaptım ki :kizginasli: bir tabak fıstık bir kupa kahve üç kurabiye 1 kruvasan hepsi de çikolatalı.ooffff fıstığı bari yemeyeydim yarın her yerim sivilce olacak :bitter:
iyi yöntemmiş :kahkaha: