Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bitterim sanirim sayfada sorun var tatlim :ates:
Lilim cok sevinirim videolari eklersen:ask:
Skerparem evet montlarin icine gizliyoruz kilocuklari havalar isininca gizliyemicez:cokkomik:

Yaaa dimi canım.Bende hafiften göbek yaptım.Rahatsız oluyorum :hihi: Şimdi ceket vs saklanıyor ama yazın ne yapıcam bilmiyorum.Oyüzden tatlı krizlerimin sona ermesi lazım.Önceden böyle tatlı istemezdim ben.Tuzlu,ekşi şeyler daha hoşuma giderdi.Son zamanlarda tatlı tatlı deli oluyorz eşimle :)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar günlük yaptığım egzersizlerden bazıları bunlar , pilates topu ile yapılıyor birçoğu. Kolay gibi gözükse de denge sağlamakta zorlanıyorum bir çoğunda.

[DM]xjrkjj_yan-karyn-kaslary-ycin-pilates-topu-hareketleri-bodytr-com_sport?start=30[/DM]

Yan karın kasları için pilates topu hareketleri

[DM]xjrkjf_pilates-topuyla-bazy-bacak-hareketleri-bodytr-com_sport?start=1[/DM]

Pilates Topuyla Bazı Bacak Hareketleri

[DM]xjrkel_pilates-topu-hareketleri-merkez-kaslar-ycin-3-hareket-bodytr-com_sport?start=1[/DM]

Merkez Kaslar İçin 3 Hareket

[DM]xjrkdj_10-ceyit-pilates-topu-hareketi-bodytr-com_sport[/DM]

10 Çeşit Pilates Topu Hareketi

[DM]xjrkec_ceyitli-pilates-topu-hareketleri-bodytr-com_travel[/DM]

Çeşitli pilates topu hareketleri

[DM]xjrkeg_pilates-topu-egzersizleri-birkac-mekik-bodytr-com_sport?start=2[/DM]

Birkaç Mekik

[DM]xjrkeh_pilates-topu-egzersizleri-syrty-ters-bukme-bodytr-com_sport[/DM]

Sırtı Ters Bükme

[DM]xk698h_karyn-kaslary-ycin-yuzustu-kalkma-hareketi-how-to-do-the-plank-exercise-bodytr-com_sport[/DM]

Karın Kasları İçin Yüzüstü Kalkma Hareketi

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Tamam canim
Günaydinlar fit kizlar nerdesiniz bakalimmmm:ask:
Ben birazdan ikeaya gidicem mutfak oturma odasi ve cocuk odasinda yenilikler yapiyoruz bazi ihtiyaclari aliyim diyorum-ciko
Büyük ihtimal disarda yicez hafif yerim insallah zira cok acikinca kendimi hamburgerciye zor atiyorum:nazo:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Tamam canim
Ben birazdan ikeaya gidicem mutfak oturma odasi ve cocuk odasinda yenilikler yapiyoruz bazi ihtiyaclari aliyim diyorum-ciko
Büyük ihtimal disarda yicez hafif yerim insallah zira cok acikinca kendimi hamburgerciye zor atiyorum:nazo:

Günaydın canım.:ask:
Keyifli haftasonları,ben buradayım.
Bu arada şimdiden yeni eşyaların hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan balım.:huhuu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Tamam canim

Evde değişiklikler demek harika canım -ciko
İkeayı dolaşmak sana ekstra bir 300 kcal kaybı olarak döner mutlaka :eek:
İsveç Köfte kalorisine bak öle ye :hihi:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
İyi hafta sonları kızlar
Bu sabah ben de günlük limonlu su ve keten tohumu ritüelimi tamamladım ve uzun zamandır pişirmeyi düşündüğüm iç baklalarımı dondurucudan çıkardım , zeytin yağlı iç bakla yedim 1 tabak , içinde ne yazık ki şeker var 1 yemek kaşığı kadar (z.yağlılara yakıştırdığımız için koydum ama alternatif arıycam sanırım bu şeker için bakalım). Ekmek henüz tüketme ihtiyacı duymadığımdan tüketmedim.
Akşama da kırmızı et ve salata yemeyi planlıyorum.
Aralarda yoğurtlu yulaf yada ona benzer bişeyler atıştırabilirim.
Bugün sporsuz günüm , yarın da gezme tozmayla sporu aratmayacak bir kalori yakımı düşünüyorum.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Bak şimdi:eek:ky:
Topik açılalı çok olmamış ancak yorumlar mesajlar tavan yapmış:evet:
Demek baya yorum almış,Eh ne demişler en çok yorum alan topik sabit olunması gereken topiktir.
Bende forumda arkalara düşmemesi için topiğinizi asıyorum ahanda ana sayfada en başe:esse:

Gelelim asıl konuya..Efenim benim kilolarım yok gibi.Tabi şu an öyle görünüyor.
Ancak benim çöyle bir problemimi var,ben yatmadan önce yeme hissi doğuyor midemde.
Böyle saati geldimi zır zırrr çalıyor.
Bunun önüne geçmem gerek biliyorum ancak nefsime kurban oluorum o an dolabı açıp,ekmeğimizn arasına bir güzel beyaz peynirli domates yani o an ne görürsem yapıyor ve yiyorum.
Son günlerde bir de gazlı içecek tüketmeye başladım ki hiç ama hiç sevmediğim huylarım türemeye başladı:bayil:kendimi tanıyamaz oldum inanın:huhuu:
Birde kahve delisiyim..Gün içinde sabah kahvaltısı sonrası kahve içmessem kendime gelemiyor gibi hiseediyorum.Sonrasında akşama doğruda bir fincan daha derken,,akşamlarıda eşimle karşılıklı içeceğim derken..O gün 3 fincan kahve içmiş oluyorum:icelim:
Bununda önüne geçmem geekiyor ki bir fincan kahvede 250 kalori aldığımıda biliyorum.Birde tabi göbek yaptığınıda..Ancak bunu bilmeme karşın halen kendime dur diyemiyorum:tskler:
Yürüyüş bandında 2 gün ara yada sık sık olmasada 40 dk kadar tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum:esse:
Ama sen kahve ve gece yemelerini bırakmadığın sürece ne işe yarar yürümek dediğinizi duyar gibiyim.
Yani canlarım size ihtiyacım var...:sevindirikasli:
Üff amma yazdım ne çok konuşacak derdim varmış görüyormusunuz yahu:acep:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Tablomuzu oluşturun bakalım canlarım..
Bu bilgilerden bende:
Şu anki kilosu : 59
İdeal kilosu : 54
Spora başladığı tarih : 30.03.2013
Bir sonraki tartılma tarihi :
Şu ana kadar verdiği kg :
Ben 1 haftalık bir period yapalım derim canlarım.
Hatta ben bugün başladım sizin sayenizde,önümüzdeki hafta sonu tüm şartlara uymak kaydı ile tartıya çıkıp son gelişmeyi sizlere bildiririm.
Yani 1 haftalık periodlar ile giderim daha motive edici olu belki:esse:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günün motivasyon fotoğrafı ve sözü :

Çünkü bu his gerçekten berbat!

attachment.php

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Şahmaran'cım hoşgeldin canım :ask:

Konumuz da sabitlendi ooooh süper oldu -ciko

Ah canım ah işte biz de aynı dertlerden müzdaribiz hemen hemen , kahve , şeker , gece açlığı ama inanıyorum ki destekle motivasyonla en aza indiricez bu kötü alışkanlıkları :eek:

Bu sabah ben de 1 türk kahvesi içtim , şimdi de granül kahve derdine düştüm koydum suyu ketıla valla durduramadım kendimi çünkü ben de bir kahve bağımlısıyım. Hatta böyle çamur gibi içerim ne şeker koyarım ne süttozu çoğu zaman. Azaltıcaz karar verildi dönüş yok , hiç içmiycez demiyorum azaltsak yeter.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
:uzgun:Ay gerçekten berbat bir durum:uzgun:
Ama bende sadece göbek hareketleri yaparak belimi toparlamam gerekiyor.
:cilgindans:

Toparlarız Şahmaran'cım , sen ki iki çocuklu bir kadınsın ben fotoğrafını gördüm iğne iplik gibisin inceciksin göbeği mi toparlayamayaksın. Göbek dediğin de normal şartlarda sana ne göbeği saçmalama derler eminim ki öyle abartılı değildir ama insan kendini nasıl iyi hissediyorsa o kilo görünüş onun idealidir.
Sezeryan göbekleri eriyor kızlar hadi bakalım :hanimgul:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
İyi hafta sonları kızlar
Bu sabah ben de günlük limonlu su ve keten tohumu ritüelimi tamamladım ve uzun zamandır pişirmeyi düşündüğüm iç baklalarımı dondurucudan çıkardım , zeytin yağlı iç bakla yedim 1 tabak , içinde ne yazık ki şeker var 1 yemek kaşığı kadar (z.yağlılara yakıştırdığımız için koydum ama alternatif arıycam sanırım bu şeker için bakalım). Ekmek henüz tüketme ihtiyacı duymadığımdan tüketmedim.
Akşama da kırmızı et ve salata yemeyi planlıyorum.
Aralarda yoğurtlu yulaf yada ona benzer bişeyler atıştırabilirim.
Bugün sporsuz günüm , yarın da gezme tozmayla sporu aratmayacak bir kalori yakımı düşünüyorum.

lilişim bende sabah kahvaltıdan yarım saat önce kocaman bi bardak ılık limonlu su içiyorum akşama kadarda üç litre su tüketiyorum,başka yaptığım bişeyde yok:bayil:

denizplt

Daimi Üye
Tepki
424
Sabahleyin bibardak çay ile bi dilim ekmek tükettim...öğlen meyveli yoğurt yedim bir tane 125gr...sonram yürüdüm gittim biraz alışveriş yaptım pusetle iyi spor oluyor akşamada güzel bi salata yemegi düşünüyorum:sevindirikasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar