Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Hülyam cok güzel canim devamli yapinca zaten kalici sonuclar aliniyor
Biz sabah erken kahvalti ediyoruz mesela bugün 9 da kahvalti ettim 13.30 dada yemek yedim aksam 17 de karnibahr haslayip yogurtlayip yemeyi düsünüyorum yoksa acimdan yatamam:kahkaha:
Yaz hülyacim sende imzana :sevindirikasli:

ne dedik lilav sağlıklı beslenme alışkanlığı edineceğiz
o zman akşam yemeği kesin yenilecek umarım sadeec karnıbahar yeterli olur çünkü aç kalmakta insanı pes ettiren en büyük etken
yanında birazcık bişeyler daha atıştırıp sonrasında hiç birşey tüketmemek bence en iyisi
afiyet olsun şimdiden

denizplt

Daimi Üye
Tepki
424
Afiyet olsun denizcim.

Ben de sabah 2 bardak ılık limonlu suyumu içtim ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu yedim , ardından bol su içtim tekrar..

Yarım tost yedim az kaşarlı ve çok az sucuklu , 1 yumurta yedim.

Şimdi gidip spor yapıcam.

Seninki güzelmiş valla tam fitlik....sen kac kilosun?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
evet kızlar bugünkü maceramı anlatayım hemen ;sabah 6,30 da kalktım kızımı okula yolladım sonra 1 bardak maydanoz suyu yapıp limonlu içtim,yarım saat sonra kendi yaptığım tuzsuz loru bir küçük köşe ekmeğin arasına sürdüm domateste koydum afiyetle yedim:D ekmeğim beyaz ekmekti ama dünden kalma...neyse saat 12 gibi 4-5 kaşık yoğurdun içine keten tohumu koydum (yoğurt da kendi imalatım bu arada)onu da hüplettim,saat 2 ,30 da ekmeksiz arpa şehriye çorbamı içtim küçük kaseye koydum ama ve asıl önemlisi kendime şimdi nescafe yaptım 2 şekerli:D sanırım alışabilirim ...akşama kötü işte koca mantı istedi buzlukta var, şimdi akşam ne yapıcam ben yaa ,ama yine de gelişme var değil mi:leo: ,zaten ben fazla yemezdim ama beni mahveden şeker ve tuz:utandim:

:Dferah çok hoş anlatmışsın gün içinde yedikelrini hatta biran gözümün önüne geldin ekmeğin köşesine loru sürüp yediğin sahne
bence gayet güzel getirmişsin bu saate kadar yeme işini
bana kalırsa sen şimdiden haşla mantını çok geç olmadan ye bence bugün fazla kalori almamışsın zati
önemli olan hava kararmadan mideyi kapatmak
şekeri bırakmanın şöyle bir faydası var
canın hiç daha çay kahve içmek istemiyor ben bırakınca öyle oldum
o zmanda su içebiliyorsun işte

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
ben bugün çok haraketsiz geçirdim günümü
şimdi bir koşu yürüyüşe gidip geleyim:eek:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Almanlarin yemek kültürünü cok begeniyorum.
Öglen tam tesekküllü yemek corbasindan salatasindan etinden pilavindan.
Aksamada aksam ekmegi derler ve kahvalti ederler yada corba veya salata:eek:
Bende bu aksam karnibahar yanina bir dilim ekmek yerim:ask:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Selam kizlar yemegimi yedim sizlere bir bakayim dedim-alkis
Lilim benim imza herzaman cikmiyor canim anlamadim bende:ates:
Lilim zaten hep diyet deyip 3 gün ac kalip dördüncü gün ne var ne yoksa yiyoruz o yüzden herzaman yasam tarzimiz olmali herseyden yemeliyiz abartmamak sartiyla.
Ben eve kola ve asitli icecek almiyorum coktandir sadece meyve sulari var sekersiz olanlardan:cay:
Kahveyi günde 5 kupa rahat icerdim 3 e indiricem önceleri sonrada 1e:cay:
Onun disinda okullar tatil cocuklar evde yürüyemicegim icin plates yapam diyorum ebru ablayla:ask:
Lilim sen hangi sporu yapican cancagizim:sevindirikasli:
Hülya sen neler yapiyorsun kuzum:huhuu:

Lilavcım ben bugün 30 dk. stepper yada twist shape iki adı var sanırım ile (merdiven çıkma tarzında yada ay yürüyüşüne benzer de diyebiliriz ) 30 dk. çalıştım üzerinde yakılan kaloriyi de gösteriyor 400 kcal. denk geldi.
Pilates topu ile 20 dk. merkezi kaslar ve karın kasları için çalıştım , videolarını koyarım buraya da , diğer topiğe koymuştum.Bel için twisting disk ile 5 dk. çalıştım ve dambıllarla kol hareketi yaptım 10 dk. onları koyıyım buraya işine yarayan olur belki. Sarkma olmaması için yapılan hareketler..

evet kızlar bugünkü maceramı anlatayım hemen ;sabah 6,30 da kalktım kızımı okula yolladım sonra 1 bardak maydanoz suyu yapıp limonlu içtim,yarım saat sonra kendi yaptığım tuzsuz loru bir küçük köşe ekmeğin arasına sürdüm domateste koydum afiyetle yedim:D ekmeğim beyaz ekmekti ama dünden kalma...neyse saat 12 gibi 4-5 kaşık yoğurdun içine keten tohumu koydum (yoğurt da kendi imalatım bu arada)onu da hüplettim,saat 2 ,30 da ekmeksiz arpa şehriye çorbamı içtim küçük kaseye koydum ama ve asıl önemlisi kendime şimdi nescafe yaptım 2 şekerli:D sanırım alışabilirim ...akşama kötü işte koca mantı istedi buzlukta var, şimdi akşam ne yapıcam ben yaa ,ama yine de gelişme var değil mi:leo: ,zaten ben fazla yemezdim ama beni mahveden şeker ve tuz:utandim:

Afiyet olsun , gayet güzel gidiyor , mantı yiceksin tabiki herkes yerken senin bakıcak halin yok , yeterli miktarda sen işini bilirsin :eek: Şeker konusuna çok sevindim böyle alıştık zaten bizde olucak canım devam.-ciko

Seninki güzelmiş valla tam fitlik....sen kac kilosun?

Şu an 68 kiloyum boyum da 172 , ideal kilom 62.

Bazen sayfalarda sıkıntı oluşabiliyor.

Evet sistemsel heralde bittercim.:ask:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Oyy oyyy harika biryer açmışsın Lilim.

Bende buakşam mercimek çorbası,soğanlı tavuk ciğer,pirinç pilavı ve dünakşamdan kalma turşu kavurması vardı.İçimden revani yapmak geldi bugün ama engelledim kendimi.Akşam yemeğinden sonra kocişim tatlı varmı künefe yapalımmı dedi.Hemen harika olur dedim.Fırınladık şerbetledik yedik.Ohh afiyet olsun bize.Kötü yaptık ama neyse :sinirli:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günün motivasyon fotoğrafı ve sözü :

Kilo kaybetmek zordur.
Kiloyu korumak zordur.
Şişman kalmak zordur.
Kendi zorunu seç..

attachment.php

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Çok güzel şeyler yazmışsınız ama sayfalar çok olunca okumak zor oluyor bıcırmla :)

Lilicim valla tebrikler canım çok istikrarlı gidiyorsun.Darısı başıma.Fazlalığım çok az.İdeal kilom 60 ama ben 63 kiloyum.

Yazda geliyor montların içine saklanamicaz.Zamanında başladın sağlıklı beslenmeye :eek:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Bitterim sanirim sayfada sorun var tatlim :ates:
Lilim cok sevinirim videolari eklersen:ask:
Skerparem evet montlarin icine gizliyoruz kilocuklari havalar isininca gizliyemicez:cokkomik:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Çok güzel şeyler yazmışsınız ama sayfalar çok olunca okumak zor oluyor bıcırmla :)

Lilicim valla tebrikler canım çok istikrarlı gidiyorsun.Darısı başıma.Fazlalığım çok az.İdeal kilom 60 ama ben 63 kiloyum.

Yazda geliyor montların içine saklanamicaz.Zamanında başladın sağlıklı beslenmeye :eek:

Evet talep çok olunca sayfalar hızla ilerledi canım , önemli gelişmeleri ik sayfaya yazıcam artık ilk orası okunduğu için iyi olucak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar