Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Lilim aklima ne geldi biliyormusun sen bizim kocumuz ol:ask:
Yeri gelince ceza ver yeri gelince ödül ver birde kac kisiyoz listede:huhuu:

Kişi sayısını henüz saymadık canım daha gelen olur diye bekliyoruz ama bugün yarın tabloyu yaparım , koç olmak sorumluluk işi , koç demesekte ben sana uyarıda bulunucam bildiklerim doğrultusunda tamam motive edici şeyler yapmaya çalışıcam canım merak etme sen :eek:
Ayyy imzana bayıldım şekerim :hihi:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
selam kızlar , ne güzel güzel ve fit olmak isteyen hanımlar çoğalıyor en sonunda artık bir yarışma yaparız dermişim:cokkomik:
lilicim biriciğim neden başın ağrıyor , keşke o kadar çayı içmeseydin :huhuu:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Göz bebeğim içtim bir demlik çayı tek başıma olanlar oldu , geç saatlere kadar da muhabbet , sabahın köründe aydınlığa kanıp uyandım bir de :ko

aşkım biliyorum biliyorum neler oldu ,bir ara beni dövecek gibide olmuştun kadayıfım :nazo::nazo:
bu gün o malum saatleri kaçırmayalım ,seni hep mutlu görmek istiyorum fit olmasanda mulu olmalısın lilicim biriciğim:ask:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
aşkım biliyorum biliyorum neler oldu ,bir ara beni dövecek gibide olmuştun kadayıfım :nazo::nazo:
bu gün o malum saatleri kaçırmayalım ,seni hep mutlu görmek istiyorum fit olmasanda mulu olmalısın lilicim biriciğim:ask:

Neden acaba neden????
Bundan sonraki konum ne olucak biliyor musun pıtırcığım ? ''İkizler burcunun gelgitleri ile başa çıkma yolları nelerdir?''
Ha bu olmazsa şu olacak ''Nasıl delirdim?''

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Neden acaba neden????
Bundan sonraki konum ne olucak biliyor musun pıtırcığım ? ''İkizler burcunun gelgitleri ile başa çıkma yolları nelerdir?''
Ha bu olmazsa şu olacak ''Nasıl delirdim?''

ahh canım ya bu kadar kişiyle artı benle nasıl uğraşacaksın ki sevgi kelebeğim
ben olmazsa aslan burcu olayım sana da kolaylık olsun fit sandevicimyok ya şeydi çıtır kız sandevicim-ciko

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ahh canım ya bu kadar kişiyle artı benle nasıl uğraşacaksın ki sevgi kelebeğim
ben olmazsa aslan burcu olayım sana da kolaylık olsun fit sandevicimyok ya şeydi çıtır kız sandevicim-ciko

Niye uğraşıyım sizinle bebek yüzlüm , ben kendi yaptıklarımı bildiklerimi yazıyorum ki isteyen bilgilensin kendim de gördükçe hatırlıyım , yanlışsa doğrusunu öğreniyim olan bu , spor hocanız değilim bişeyiniz değilim , seninle uğraşıyım mı istiyorsun yoksa :tskler:
Ol canım aslan ol , kova ol , başak ol ne istiyorsan ol şöle uygun bir yerde :D

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Selam kizlar yemegimi yedim sizlere bir bakayim dedim-alkis
Lilim benim imza herzaman cikmiyor canim anlamadim bende:ates:
Lilim zaten hep diyet deyip 3 gün ac kalip dördüncü gün ne var ne yoksa yiyoruz o yüzden herzaman yasam tarzimiz olmali herseyden yemeliyiz abartmamak sartiyla.
Ben eve kola ve asitli icecek almiyorum coktandir sadece meyve sulari var sekersiz olanlardan:cay:
Kahveyi günde 5 kupa rahat icerdim 3 e indiricem önceleri sonrada 1e:cay:
Onun disinda okullar tatil cocuklar evde yürüyemicegim icin plates yapam diyorum ebru ablayla:ask:
Lilim sen hangi sporu yapican cancagizim:sevindirikasli:
Hülya sen neler yapiyorsun kuzum:huhuu:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Selam kizlar yemegimi yedim sizlere bir bakayim dedim-alkis
Lilim benim imza herzaman cikmiyor canim anlamadim bende:ates:
Lilim zaten hep diyet deyip 3 gün ac kalip dördüncü gün ne var ne yoksa yiyoruz o yüzden herzaman yasam tarzimiz olmali herseyden yemeliyiz abartmamak sartiyla.
Ben eve kola ve asitli icecek almiyorum coktandir sadece meyve sulari var sekersiz olanlardan:cay:
Kahveyi günde 5 kupa rahat icerdim 3 e indiricem önceleri sonrada 1e:cay:
Onun disinda okullar tatil cocuklar evde yürüyemicegim icin plates yapam diyorum ebru ablayla:ask:
Lilim sen hangi sporu yapican cancagizim:sevindirikasli:
Hülya sen neler yapiyorsun kuzum:huhuu:

lilavcım şöyle söyleyim nedense tam motive olamadım ben daha ,ama dediğin gibi en azından sağlıklı beslenme adına taa önceden aldığım kararların bir çoğu yürürlülükte
bizde cola tarzı meyve sularaı almıyoruz ,evde yoğurt yapmaya devam ,karnıyarık bile olsa kızartma yapmamaya çalışıyorum ,akşam yemeğini erken yeriz ve akşam birdaha bişeyler atıştırmam ,bir dönem metobolizmayı hızlandırdığı için yeşil çayda içiyordum ,buaralar bıraktım eski düzenemize dönemedik daha su içme ,yürüryüş falan ama eli kulağında çünkü böyle rastgele yemek içmek beni rahatsız etmeye başladı :huhuu:
imzanı evet göremedim ama duyuğuma göre çok hoş olmuş bende mi yazsam :huhuu::dill:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Hülyam cok güzel canim devamli yapinca zaten kalici sonuclar aliniyor
Biz sabah erken kahvalti ediyoruz mesela bugün 9 da kahvalti ettim 13.30 dada yemek yedim aksam 17 de karnibahr haslayip yogurtlayip yemeyi düsünüyorum yoksa acimdan yatamam:kahkaha:
Yaz hülyacim sende imzana :sevindirikasli:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
evet kızlar bugünkü maceramı anlatayım hemen ;sabah 6,30 da kalktım kızımı okula yolladım sonra 1 bardak maydanoz suyu yapıp limonlu içtim,yarım saat sonra kendi yaptığım tuzsuz loru bir küçük köşe ekmeğin arasına sürdüm domateste koydum afiyetle yedim:D ekmeğim beyaz ekmekti ama dünden kalma...neyse saat 12 gibi 4-5 kaşık yoğurdun içine keten tohumu koydum (yoğurt da kendi imalatım bu arada)onu da hüplettim,saat 2 ,30 da ekmeksiz arpa şehriye çorbamı içtim küçük kaseye koydum ama ve asıl önemlisi kendime şimdi nescafe yaptım 2 şekerli:D sanırım alışabilirim ...akşama kötü işte koca mantı istedi buzlukta var, şimdi akşam ne yapıcam ben yaa ,ama yine de gelişme var değil mi:leo: ,zaten ben fazla yemezdim ama beni mahveden şeker ve tuz:utandim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar