Topic hepimizin bitanem bana ait değil , gel takıl , giderken toparlarsın kendi topiğin gibi yanipucuk:
Hoşgeldin canım , hayallerin gerçek olması için ilk adımı atmış bulunuyorsun duygularını alabilir miyiz
Seni de ekliyorum listeye.
Lilim boy 1.60 kilo 78:uzgun:
Hedefim65:bitter:
Neyse moralimi motivasyonumu hic bozamam baslangic tarihimide yaz listeye lilim ne kadar zamanda ne verdigim belli olsun:leo:
Sabah 8 de kahve ictim 9 dada bir adet kepekli ekmekten domatesli tost,5 adet zeytin bir bardak cok az sekerli cay ictim.
Sonra yediklerimi yine yazarim sizlerde yazin fikir olur bizlere:sevindirikasli:
LiLi deyince aklıma fit bir kız geliyordu zaten
Hayırlı olsun topiğiniz canlarım..
benim sporum gayet yerinde çocuklarımla :sevindirikasli:
Selaamlar fit hanımlar.
Moral bozmaya hiç gerek yok canım , biz kilo verme düşüncesinden önce sağlıksız gıdaları vücudumuza almamayı hedef alıyoruz ok , bu şekilde düşün yoksa beynin direnç gösterebilir daha fazla yemek isteyebilirsin.
Ne bu sağlıksız gıdalar?
İşlenmiş şeker içeren tüm gıdalar , gazlı içecekler , yüksek karbonhidrat değerine sahip sağlıksız hamur işleri , işlenmiş tüm gıdalar (granül kahveler de buna dahil ne yaık ki) , glisemik indeksi yüksek (kan şekerimizi hoplatıp çabucak acıkmamıza sebep olan) tüm içerikler , ki bunların başında gelenleri buraya yazmak istiyorum ki yediklerinize bakın bu içerikler varsa bilin ki yedikçe yemek isteyebilirsiniz ;
1- Mısır Şurubu
2- Bira
3- Glikoz (dekstroz)
4- Glikoz Şurubu
5- Modifiye Nişasta
6- Buğday Şurubu , Pirinç Şurubu (çikolataların içeriklerine bakın mutlaka görürsünüz bu yoksa mısır şurubu kullanmışlardır)
Bunlar en yüksek Glisemik İndeksli (GI) ürünler.
Paldır küldür girdik selamsız sabahsız
Herkese selamlar kızlar , bugün müthiş baş ağrısı musallat oldu bana , türk kahvesi içtim az önce kalkıp spor yapmam gerek bugün spor günüm ama bakalım kalkabilicek miyim , hava da harika burada -ciko
Geçmiş olsun Lili'm.:uzgun:
Durmak yook Bende sporumu temizlikle yapıyorum.
Lili'm kaç kişi olduk-ciko @LiLi
Sağol canım , benim de temizliğe zaman ayırmam lazım ama yarına bıraktım.
Henüz tablo oluşturmadım canım , belki gelen giden olur diye bekliyim dedim , sırayla bakmak lazım bilgi verenlere.