Sağlıklı Yaşamayı Öğreniyoruz , Fit Kızları Bekleriz ;)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Lilim boy 1.60 kilo 78:uzgun:
Hedefim65:bitter:
Neyse moralimi motivasyonumu hic bozamam baslangic tarihimide yaz listeye lilim ne kadar zamanda ne verdigim belli olsun:leo:
Sabah 8 de kahve ictim 9 dada bir adet kepekli ekmekten domatesli tost,5 adet zeytin bir bardak cok az sekerli cay ictim.
Sonra yediklerimi yine yazarim sizlerde yazin fikir olur bizlere:sevindirikasli:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Lilim aklima ne geldi biliyormusun sen bizim kocumuz ol:ask:
Yeri gelince ceza ver yeri gelince ödül ver birde kac kisiyoz listede:huhuu:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
LiLi deyince aklıma fit bir kız geliyordu zaten :)
Hayırlı olsun topiğiniz canlarım..
benim sporum gayet yerinde çocuklarımla :sevindirikasli:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Lilim boy 1.60 kilo 78:uzgun:
Hedefim65:bitter:
Neyse moralimi motivasyonumu hic bozamam baslangic tarihimide yaz listeye lilim ne kadar zamanda ne verdigim belli olsun:leo:
Sabah 8 de kahve ictim 9 dada bir adet kepekli ekmekten domatesli tost,5 adet zeytin bir bardak cok az sekerli cay ictim.
Sonra yediklerimi yine yazarim sizlerde yazin fikir olur bizlere:sevindirikasli:

Moral bozmaya hiç gerek yok canım , biz kilo verme düşüncesinden önce sağlıksız gıdaları vücudumuza almamayı hedef alıyoruz ok , bu şekilde düşün yoksa beynin direnç gösterebilir daha fazla yemek isteyebilirsin.

Ne bu sağlıksız gıdalar?
İşlenmiş şeker içeren tüm gıdalar , gazlı içecekler , yüksek karbonhidrat değerine sahip sağlıksız hamur işleri , işlenmiş tüm gıdalar (granül kahveler de buna dahil ne yaık ki) , glisemik indeksi yüksek (kan şekerimizi hoplatıp çabucak acıkmamıza sebep olan) tüm içerikler , ki bunların başında gelenleri buraya yazmak istiyorum ki yediklerinize bakın bu içerikler varsa bilin ki yedikçe yemek isteyebilirsiniz ;

1- Mısır Şurubu
2- Bira
3- Glikoz (dekstroz)
4- Glikoz Şurubu
5- Modifiye Nişasta
6- Buğday Şurubu , Pirinç Şurubu (çikolataların içeriklerine bakın mutlaka görürsünüz bu yoksa mısır şurubu kullanmışlardır)

Bunlar en yüksek Glisemik İndeksli (GI) ürünler.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
LiLi deyince aklıma fit bir kız geliyordu zaten :)
Hayırlı olsun topiğiniz canlarım..
benim sporum gayet yerinde çocuklarımla :sevindirikasli:

Teşekkür ederim füreyya , fitim düşündüğün gibi biraz fazlam var kıştan kalan , sigarayı bırakınca da biraz abarttım onları da verdim mi süper olucak. İki çocukla kesinlikle eminim canım , arada gel muhabbette ediyoruz hep spor yapmıyoruz laflarız :findikim:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Moral bozmaya hiç gerek yok canım , biz kilo verme düşüncesinden önce sağlıksız gıdaları vücudumuza almamayı hedef alıyoruz ok , bu şekilde düşün yoksa beynin direnç gösterebilir daha fazla yemek isteyebilirsin.

Ne bu sağlıksız gıdalar?
İşlenmiş şeker içeren tüm gıdalar , gazlı içecekler , yüksek karbonhidrat değerine sahip sağlıksız hamur işleri , işlenmiş tüm gıdalar (granül kahveler de buna dahil ne yaık ki) , glisemik indeksi yüksek (kan şekerimizi hoplatıp çabucak acıkmamıza sebep olan) tüm içerikler , ki bunların başında gelenleri buraya yazmak istiyorum ki yediklerinize bakın bu içerikler varsa bilin ki yedikçe yemek isteyebilirsiniz ;

1- Mısır Şurubu
2- Bira
3- Glikoz (dekstroz)
4- Glikoz Şurubu
5- Modifiye Nişasta
6- Buğday Şurubu , Pirinç Şurubu (çikolataların içeriklerine bakın mutlaka görürsünüz bu yoksa mısır şurubu kullanmışlardır)

Bunlar en yüksek Glisemik İndeksli (GI) ürünler.

Güzel bilgiler teşekkürler balım.:findikim:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Paldır küldür girdik selamsız sabahsız :hihi:
Herkese selamlar kızlar , bugün müthiş baş ağrısı musallat oldu bana , türk kahvesi içtim az önce kalkıp spor yapmam gerek bugün spor günüm ama bakalım kalkabilicek miyim , hava da harika burada -ciko

Geçmiş olsun Lili'm.:uzgun:
Durmak yook Bende sporumu temizlikle yapıyorum.:hihi:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar