Şahmaran'dan Fıkralar

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
AYŞE
Bir gün Temel bankadan para çekerken hırsızlar içeriye girer ve herkesi rehin alırlar.
Daha sonra rehinenin fazla olduğunu görünce birkaç kişiyi öldürmeye karar verirler ve herkese adını sorarlar.
Temel'in yanındaki bir kadına sorarlar:
- "Adın ne?"
- "Ayşe"
- "Benim annemin adı da Ayşe" der bir soyguncu, kadını bırakırlar.
Ve sıra Temel'e gelir...
Temel'e "adın ne?" diye sorarlar.
Temel korkarak cevap verir:
- "Adım Temel, ama arkadaşlar bana Ayşe der.":hanimdil:
:kptmya::kptmya:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Karıncalar

Temel bir gün bir Alman, Fransız, ve Rus'la birlikte bir otele kalmaya gitmiş. Otelde tek bir oda varmış. Onda da bir çok karınca olduğundan kimse orda kalamazmış. Bizim kafadarlar "biz kalırız" demişler. Birinci gün Alman kalmış ve ancak iki saat durabilmiş. Fransız onun kadar da dayanamamış. Bunun üzerine Rus kalmaktan vazgeçmiş. Temel o gece odada kalmış ve odadan sabah geç saatte çıkmış. Herkes çok şaşırmış ve sormuş: - "Nasıl bu kadar kaldın. Temel de: - "Karıncanın tekini öldürdüm diğerleri cenazeye gitti", demiş.:gul:-kop:gul:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Karı koca bir barda oturuyorlar.
Önlerindeki ickileri yudumlarken bardan
içeri hoş bir hatun girer.
Bizimkilerin yanına gelir, adama sarılarak öper. Karısına aldırmadan:
- Nasılsın hayatım? Epey oldu görüşemedik…
Diyerek başka bir masaya gidip oturur.
Adamın karısı dayanamayarak sorar:
- Kim bu kadın?
Adam sakin bir sesle yanıtlar:
- Senden saklayacak değilim. Metresim!
Kadın çıldırır:
- Ne bu ne cüret! Bu ne ahlâksızlk!.. Ben buna katlanamam.
Derhal boşanıyoruz! Sen ne ******** adammışsın meğer.
Bir de utanmadan metresim diyorsun… Her şey bitti anlıyor musun, boşanıyoruz! Hem de derhal!.. Adam gayet sakin bir tavırla karısına bakar:
- Dur bakalım hele bir sakin ol. Ne yani sevgilim Etiler’deki dubleksi, Akmerkez’deki daireyi, Bodrum’daki tripleksi, 24 metre yatı,altındaki son model jeepi, kımızı spor arabayı, Maldiv adalarındaki devre mülkü, mücevher ve takı kolleksiyonlarını falan bırakıp boşanmak mı istiyorsun?
Alt tarafı bir metres için bütün bunlardan vazgeçmeye değer mi bir tanem…Kadın bunları duyunca sakinleşir. Çevresine bakınmaya başlar.Biraz ilerideki masada oturan bir çift dikkatini çeker. Kocasına sorar:
- Şurada oturan bizim Suat degil mi?
Kocası yanıtlar:
- Evet
- Peki yanındaki kim?
Kocası gayet sogukkanlılıkla yanıtlar:
- Kim olacak canım, metresi…
Kadın önce duraksar. Sonra burnunu kıvırarak kocasına sokulur:
- Aaaa ! Bizimkisi daha güzel valla!

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
TEMEL İLE HAKİM

Temel işlediği cinayetten yargılanıyormuş.Hakim elinde suç aleti olan bıçağı Temel'e göstermiş ve,"Bunu tanıyormusun " diye sormuş.
Temel,"tanımıyorum" demiş.Hakim mahkemeyi ertesi güne ertelemiş.Ertesi gün yine elinde ki bıçağı göstererek sormuş:
"Bunu tanıyormusun?
Temel:
-"Tanıyorum hakim bey"
-"Nereden tanıyorsun"?
-"Dün gösterdin ya hakim bey"demiş...

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bir adam sabah işe giderken ilginç bir cenaze kafilesi görür.
Kafilede önde giden köpekli bir adam, arkasinda bir tabut, 10 metre kadar
geride bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam.

Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir diye düşünüp, adamın yanına yaklaşıp sorar;

"beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?"

adam yanıtlar:
"Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem."

"vah vah başınız sağolsun. nasıl oldu?"

"köpeğim karıma saldırıp öldürmüş.kayınvalide m de karıma
yardıma gelmiş ama köpeğim onu da öldürmüş."

adam biraz düşündükten sonra sorar;
- "beyefendi köpeğinizi ödünç alabilir miyim?"

- "sıraya geç"

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Film ekibi, çölün kızgın güneşi altında çekim yapmaktadır. Zor şartlar altında çalışırlarken, ihtiyar bir kizilderili sete doğru yaklaşır ve yönetmenin yanına giderek ....
-"....Yağmur, yarın !" der ve gider. Şaşıran yönetmen, ertesi gün yağan yağmuru hayretle izler. Bu sırada ihtiyar kizilderili yine gelir ve
- ".. Fırtına, yarın!" der ve yine aniden uzaklaşır. Gerçekten de muthiş bir firtına çıkar ve çölü birbirine katar. Yönetmen emreder ..
- "Çabuk bana o kizilderiliyi getirin! İstediği parayı verin. O olmazsa biz bu filmi bitiremeyiz! ".

Adamlar, kızılderiliyi bulur ancak yaşlı apaçi bir türlü razı olmaz. En sonunda teklif edilen bir milyon doları reddedemez ve adamlarla birlikte kampa gelir. 1 ay boyunca,ihtiyar kızılderilinin soylediği her şey tutar.
Yağmur der yağmur, çöl firtınası der, çöl firtınası, kavurucu sıcak der, kavurucu sıcak. Yönetmen gayet memnun mesut durumda filmi çekmeye devam eder. Derken bir gün yaşlı kizilderili susar ve hiçbir şey soylemez. Yönetmen ...
-"Nasıl olsa geçer" diye düşünerek bekler.1 gün, 2 gün, 1 hafta, 1 ay derken yönetmenin sabrı taşar ve kızılderiliyi bir kenara çekerek öfkeyle sorar ..
-"Bana bak! sana bu iş için dünyanın parasını ödedim! Eğer susmaya devam edersen, seni buradan atacağım en sonunda !".
Kızılderili omuzlarını silker ...
- "Radyo,kırıldı! "

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
sihirli bir kurbaga ormanda yalniz yasiyomus. bi gun etrafi gezmeye cikmis ve onune ilk cikan bir ayi ve tavsana kiyak yapmak istemis.
"3 sey dileyin benden ne dilerseniz" demis.
ayi
- bu ormandaki tum ayilar disi olsun ve hepsi bana
hasta olsun demis. kurbaga hemen yerine getirmis istegi
tavsan
- bana bi kask ver demis o da hemen olmus ama ayi
icinden "manyak mi bu tavsan cuvalla para istesin istedigi
kadar kask alsin. deli bu yaaa" demis.
ikinci istek olarak ayi yine
-yan ormandaki tum ayilar disi olsun ve hepsi beni arzulasin demis. trilink!!!! o da tamam tavsan
- bana bi motosiklet verin
demis ve yerine gelmis ama ayi iyicene sasirmis. bu tavsan deli olmali diye dusunmus.
sira gelmis son isteklere ayi
-bu gezgendeki tum ayilar disi olsun ve hepsi benim yanimda olsun demis. kurbaga bu istegi de hemen yerine getirmis.
tavsan once kaski takmis, motora binmis. marsi calistirmis. ve istegini son istegini soyleyip gaza basmis:
- bu ayi dişi olsun!

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bir şirketin patronu, çalışanlarının onu ciddiye almamasından ve saygı göstermemesinden yakınıyormuş...
Bir gün şirketten içeri elinde koca bir tabelayla girmis...
Tabelanın üstünde "Burada Patron Benim" yazıyormuş... Onu kapısının üstüne asmış ve dışarı toplantıya gitmiş...
Döndüğünde tabelanın üstünde şöyle bir not varmış: "Karınız aradı... Tabelasını geri istiyormuş..."

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bizim Temel yabancı ülkerlerden birinde trafik memuruymuş. Orada da her gün en az bir ceza kesme zorunluluğu varmış ama bizim Temel bir türlü kimseye ceza kesememiş. En sonunda karşıdan gelen bisikletli bir papazı durdurmuş.
Temel '' Dur bakalım nereye gidiyosun sana ceza kesiyorum ''
papaz '' Sen bana ceza kesemessin ''
Temel '' Nedenmiş o? ''
Papaz '' Ben papazım, benim sağımda isa solum da meryem ana var '' demiş.
Temel '' Vayy Sen misin bisiklete üç kişi binen ''

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Memurlara Dikkat!

Aşırı sinirli biri, havalimanında check-in bankosu'ndaki ilgili memura hak etmedi halde, etmediği hakareti bırakmamış..

Müşterinin abartılı kabalığı karşısında, banko memuru sakin ve güleryüzlü bir şekilde davranıyor, hiç cevap vermeden işine devam ediyormuş..

Adam işi bitip gidince, bir arka sıradaki müşteri

-"Sizi tebrik ederim..!" demiş memura,

- "Hiç tahrike kapılmayıp nezaketinizi sürdürdünüz.. Ama bu kadarı da yanlış.. Yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.."

- "Olmaz olur mu, var efendim.." demiş, memur gülümseyerek,

-"Şerefsiz New York' a gidiyor, Bavulları Bangkok'a...

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Temelin kaynanası ölürse..

Bir gün Temel'in abisi ölür..Cenaze namazı kılınırken Temel namazı kılmaz bir köşede oturur.Bunu gören Dursun Temele:

-Ula Temel sen niye cenaze namazı kılmaysun.der

Temel ise:-Ben çenaze namazı kılmayi bilmeyrum
der.Aradan 2 hafta gerçer..Temelin kaynanası ölür..Cenaze namazında cemaat Temeli en ön safda görür namaz sonunda Dursun Temel'e:

-Ula Temel sen hani cenaze namazı kımayı bilmeydun?

Temel ise şöyle der:

-Haçan habu cenaze namazı değuldurki bayram namazıdur der..
:hanimdil::evet::hanimdil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar