Şahmaran'dan Fıkralar

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Adamın biri bir gün bir bara gider ve barmene şöyle der:
_Sana ve buradaki herkese benden birer duble içki ver.

Herkes içkisini içer,ama adam parayı ödemez. Barmen bunu çok kötü döver.Adam ertesi gün yine aynı bara gider ve şöyle der:
_Bana ve buradaki herkese benden birer duble içki ver. Barmen sorar:
_Ya bana.
_Sana yok.
_Neden?
_Sen içince azıtıyosun

:gul::gul::gul:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Görünüşü ihtiyar amma içi kıpır kıpır bi yaşlı amca manifatura dükkanı işletiyormuş...
Birgün içeriye fıstık gibi bi kız girmiş ve Sormuş :
- Amca kumaşın metresi ne kadar ? ihtiyar içini çekerek,
- Metresi bir öpücüktür... Kız şaşırarak
- 10 metre alayım bari, ihtiyarın gözleri fıldır fıldır olur ve hemen 10 metre kumaşı keser ve kızdan hesabı ister.
Kız kapıya doğru seslenir,
- Büyükanne hesabı ödermisin ??:dusun:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Temel, karısı Fadime'yi bademcik ameliyatı yaptırmış. Hastaneden taburcu edilirken, doktor Temel'e bazı tavsiyelerde bulunur ve son olarak der ki:
- Aslında bu ameliyat gecikmiş, daha çocukken yapılmalıydı.
Temel hemen söze girer:
- O zaman faturayi kayinbabama gönder de, hasabini o ödesun:gul::gul:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Kayserilinin biri ölüm döşeğindedir:

Kayserili: Sevgili karım burada mısın?
Eşi: Evet hayatım buradayım.
Kayserili: Sevgili oğlum Mehmet burada mısın?
Mehmet: Evet babacım buradayım.
Kayserili: Oğlum Ahmet ya sen burada mısın?
Ahmet: Evet ben de buradayım.
Kayserili: Güzel kızım sen burada mısın?
Kızı: Evet buradayım babacım.
Kayserili: Allah hepinizin belasını versin. Dükkanda kim duruyor o zaman?:gul::gul:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi...
" Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..." :salincak:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Kaysereli işte ölürken bile ticarethanesini düşünüyo.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
harikaya mal canın yongası derler yaa adam ölürken bile malını düşünmüş :D :D :D

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Adam melon şapkasının üzerinden kafasını kaşımaya

çalışan bir başka adam görmüş ve yanına giderek:

- Afedersiniz, siz Laz mısınız?

- Evet, neden sordun?

- Şapkanızın üzerinden kafanızı kaşımaya çalışıyordunuz da.

- Ne olmuş yani?! Sen kıçın kaşınınca pantalonunu mu çıkarıyorsun?

:cicikadin::cicikadin::cicikadin:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Temel uçakla Trabzon'a gidecekmiş. Oturmuş bir yere rastgele. Asıl yer sahibi gelmiş:
- "Beyfendi burası benim yerim kalkar mısınız?"
- "Hayır."
- "Beyfendi burası benim yerim kalkın."
- "Hayır." Yer sahibi gider hostese başvurur.
- "Beyfendi burası sizin yeriniz değil, kalkar mısınız lütfen?"
- "Kalkmam." Hostes çare bulamayınca kaptana başvurur. Kaptan, Temel'in kulağına bir şey fısıldar ve Temel kalkar, arka tarafa oturur. Herkes hayret etmiş durumdadır, "biz bu kadar uğraştık kalkmadı acaba kaptan nasıl kaldırdı bunu" diye. Dayanamıyorlar, Kaptan'a soruyorlar:
- "Dedim ki burası Trabzon'a gitmez..":hanimdil:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Süper ya ne cevap vermiş ama cuk diye oturtmuş lafı.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
İdris’le Dursun, kahvede ayri masalarda hafif sıkkın oturuyorlar.
İdris sesleniyor:
- Bana “ayran” desene…
- Ayran!
- Uyy, ben da senun karuna hayran!
Fena halde bozulan Dursun, biraz sonra Idris’e sesleniyor:
- Bana “gazoz” desena…
- Gazoz…
- Uyy, ben da senun karini öptum…
Idris, dudak büküyor:
- Bu söylediğunun kafiyesi yoktur…
Dursun sözü bagliyor:
- Kafiyesi yoktur ama asli vardur!:hanimgul::hanimgul:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Adamın birisi 3 katlı binadan aşağı düşmüş, yaralı vaziyette iken etraftakiler toplanarak büyük bir kalabalık oluşturmuşlar.O anda ordan geçmekte olan yaşlı bir kadın;binadan düşen yaralı adama yaklaşarak; oğlum, burda ucuzluk mu var? diye sormuş.Yaralı adam şaşkın bir vaziyette,"Teyzeciğim ben daha yeni geldim":beyazbayrak::dislek::beyazbayrak:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Akıl Hastanesi

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:

"Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? "

Doktor:

"Bir küveti su ile dolduruyoruz. sonra hastaya üç şey veriyoruz. bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız?"

Adam:

"Hmmm! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük."

"Hayır", der doktor. "Normal bir insan küvetin tıpasını çeker."

:cokkomik::cokkomik:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Bir İngiliz ailesi yaz tatillerini geçirmek üzere Almanya'ya gitmişti. Bir gezinti sırasında çok güzel bir kır evinde kaldılar. Gelecek tatillerini böyle bir evde geçirmek istediler. Evin bir papaza ait olduğunu öğrendiler ve içinide gördükten sonra hemen gelecek tatil için anlaşma imzaladılar. İngiltere’ye döndükten sonra birden evin hanımı, ziyaretler sırasında WC’ ye rastlamadıklarını hatırladı. Merakını yenmek için papaza bir mektup yazdı:

"Sayın Bayım, ben sizin kır evinizi kiralayan bayanım. WC'nin nerede bulunduğunu acaba bana yazabilir misiniz? Saygılarımla."

Mektubu alan papaz, WC'nin ne anlama geldiğini anlayamamış, Almanya'daki Anglikan Kilisesinin "White Chapel" sözcüğünün bas harfleri olduğunu sanmıştı. Ayrıntılı bir mektupla yanıt verdi:

"Sayın Bayan;
Başvurunuzun yüce bir duyguyla ilgili olmasından dolayı memnunluk duydum. İlgilendiğiniz yerin evden 12 km. uzaklığında bulunduğunu bildirmeyi şeref sayıyorum. Oraya sık sık giden birisi olarak bunun biraz zorluk yaratacağını bildirmek istiyorum. Sık sık gitme durumunda, isteyenler yemeğini de beraberinde götürebilirler. Oraya bisikletle, araba ile, ya da yürüyerek gidilebilir. Ancak oturacak bir yer bulabilmek ve başkalarını rahatsız etmemek için biraz erken gitmekte yarar vardır. Söz konusu yerde soğuk hava düzeni bulunmakta ve çok hös bir etki yapmaktadır. Çocuklar büyüklerinin yanında oturmakta ve hazır bulunan herkes birlikte şarki söylemektedir. Girişte size bir kağıt parçası veriyoruz. Geç kalanlar yanındakinin kağıdını kullanabilirler. Ayni kağıdın birkaç kez kullanılmasına olanak vermek için çıkışta herkes kullandığı kağıdı iade eder. Faaliyetlerin ürünleri yoksullara dağıtılmak üzere toplanmaktadır. Öte yandan yapılanların dışarıdan da duyulabilmesi için içeride gelişmiş bir hoparlör sistemi bulunmaktadır.
Müdavimlerin çeşitli pozisyonlarda dışarıdan da izlenebilmelerini sağlamak amacıyla özel cam bölmeler vardır. Verdiğim bilgilerin açık ve yeterli olduğu düşüncesi ve bu kadar önem verdiğiniz yerde sık sık buluşabilmek umuduyla en içten saygılarımı sunarım."

:hanimgul::hanimgul::hanimgul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar