Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
:1: Allaaah geldim Lilavım geldim :catalbicak: Cevizli kabak tatlısı gördüm orda biyerlerde :durbun: Daha neler var neler :durbun: Dayanamicam :1: Gelenler gelsin yoksa hiçbişi bırakmayacağım masada :cokkomik:

ooo neler var neler sen bi gel bakim:cee
dogru kiz sekerimparem anca bize yeter dimi kiz birde cay demleriz yemede yaninda yat:ilknur:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
oley lilimde gelmis sen ne yiyon bakalim yavas ye bakiyim önünden kacmicak:kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
%C3%A7ay+servisi+pasturkey+my+creation.jpg

Ayyy Lilav bende geldim ne güzel sofra o öyle tamda yemeğimi önüme aldım yiyordum denk geldi çaylarda benden :1:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Oooo LiLiden Lilav'a küçük altın geldi :1: neyse benimde çay bardaklarımın yaldız kısmı altın kaplama idare ediver Lilavcım :eek:ys:
ederim canim cok hosmus:cee
Altın günü değil miydi bu kız dolar günü müydü yoksa :kahkaha:

Lilav'ım ev sahibesi sensen altın sana bebeğim , gün sırası bana gelince aynısından isterim :hihi:

tamam canim getiririm bende:hihi:

eeee kizlar yokmu dedikodular:dill:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kızlar ben annemdeyim ya çok özlemişim anne hallerini , ev telefonununun yanında peçeteye göz kalemiyle yazılmış tarifler falan :hihi:
ben annemde hep diken üstündeyim annem yemek falan yapinca cok titizdir lavabo bile kuru kalicak:kahkaha:
Annemden aldığım verilerle söylüyorum ki , Hatçe Yengelerin gelini yeni gelinle kavga etmiş , çünkü kendisine takılan bilezik gramajı yeni gelininkinden 2 gr düşükmüş :kahkaha:

ooo kavga nedenine bak sen:hihi:
bunlar ömrü billah konusmaz artik:hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar