Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bugün oglumun fener kutlamasi var hic gidesim yok ama okulda fenerleri hep hazirlamis gidicez mecbur:zopa:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ayh sorma Lilavcım ya 2 gr için , ne ara ölçmüş gramajını da , millet nelerin derdinde , kendimi saf hissediyorum bunları duydukça :D

Ay lavabo nasıl kuru kalsın gün boyu kullanılıyo , işin gerçekten zor canım :dertli:

Bu arada oğluş arar seni şimdi , onun hatrına kaldırıp gidicen .

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hic sorma canim onlar iki gramin hesabini yapiyor bana yaptiklarinin hepsini borca yaptilar ben asil kaynanamla hic konusmamam lazim:ajan:
hic sorma bende cok rahat calismam lazim o yüzden hic anlasmayiz:kahkaha:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Açılın ben geldim masada harika.Şimdiden söyleyim gün sırası bana gelince Dızmanadan,cevizli kekten başka bişi yok.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Benden de 3 küçük altın Lilavcım.Bende beklerim sıram gelince faiziyle :cokkomik:

Oooo zenginin hali de başka oluyor , şekerparemin bundan başka iki günü daha var bi de oooh.. Allah daha çok versin yıvrım..

Açılın ben geldim masada harika.Şimdiden söyleyim gün sırası bana gelince Dızmanadan,cevizli kekten başka bişi yok.

ayser ablacım sen sadece koltukta otur sana bakalım yeter , ne keki , ne dızmanası..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
oo olmuyor böyle ama borc verir gibi ben hediye sandim:hihi:

:hihi: :hihi:

Sana iş yaptırırmıyız aşk olsun.Sen yeterki gelirken altınlarımızı unutma ablam:cokkomik:

Oooo zenginin hali de başka oluyor , şekerparemin bundan başka iki günü daha var bi de oooh.. Allah daha çok versin yıvrım..

/SIZE]

Allah razı olsun tatlım :hihi: 3 altının hepsi Lilavın.Borç gibi oldu ama oda bana gelirken faiziyle getirecek :kahkaha:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hosgeldin ablacim:eek:
dizmana ne ablacim bizde bunlarla doyariz:nk:

Aaaa Lilav sana gül gibi oğullarını verdiler bir de altın mı bırakıcaklardı :kahkaha:
dogru ben dikenim sanki dimi ama:lala:
Lilim vay be Hatçe yengenin yeni gelini nekadar akıllıymış.Kendimi saf gibi hissettim :cokkomik:

vallah bende o saflardanim:ilknur:

:hihi: :hihi:

Sana iş yaptırırmıyız aşk olsun.Sen yeterki gelirken altınlarımızı unutma ablam:cokkomik:

Allah razı olsun tatlım :hihi: 3 altının hepsi Lilavın.Borç gibi oldu ama oda bana gelirken faiziyle getirecek :kahkaha:

temam temam getirim merak etme sen:kahkaha:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ne ya lili beni kocattı hemencik katılamadım şık yarışmasına diye ne yapam gelin evde yoktu
olaydı onun cicilerinden giyip katılcaktım yarışmaya:vecihi:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sen bu halinle bir cok gence tas cikarirsin ayserim bende yasliyken senin gibi olmak istiyorum:huhuu:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ne ya lili beni kocattı hemencik katılamadım şık yarışmasına diye ne yapam gelin evde yoktu
olaydı onun cicilerinden giyip katılcaktım yarışmaya:vecihi:

Aşk olsun kız biz senin güzelliğinle doyarız diye dedim , ne kocaması sen 35 yaşında değil miydin yoksa? :panter:

Neeee yarışmaya katılmamak mııııı , kesinlikle olamaz :hayir: içli köfteyle kandıramazsın beni , fotoyu bekliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar