hic sorma canim onlar iki gramin hesabini yapiyor bana yaptiklarinin hepsini borca yaptilar ben asil kaynanamla hic konusmamam lazim
hic sorma bende cok rahat calismam lazim o yüzden hic anlasmayiz:kahkaha:
Benden de 3 küçük altın Lilavcım.Bende beklerim sıram gelince faiziyle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Açılın ben geldim masada harika.Şimdiden söyleyim gün sırası bana gelince Dızmanadan,cevizli kekten başka bişi yok.
oo olmuyor böyle ama borc verir gibi ben hediye sandim
Açılın ben geldim masada harika.Şimdiden söyleyim gün sırası bana gelince Dızmanadan,cevizli kekten başka bişi yok.
Oooo zenginin hali de başka oluyor , şekerparemin bundan başka iki günü daha var bi de oooh.. Allah daha çok versin yıvrım..
/SIZE]
Bu lafların üzerine ayser içli köfte yapmaya karar verir günündeOooo zenginin hali de başka oluyor , şekerparemin bundan başka iki günü daha var bi de oooh.. Allah daha çok versin yıvrım..
ayser ablacım sen sadece koltukta otur sana bakalım yeter , ne keki , ne dızmanası..
hosgeldin ablacimAçılın ben geldim masada harika.Şimdiden söyleyim gün sırası bana gelince Dızmanadan,cevizli kekten başka bişi yok.
dogru ben dikenim sanki dimi amaAaaa Lilav sana gül gibi oğullarını verdiler bir de altın mı bırakıcaklardı :kahkaha:
Lilim vay be Hatçe yengenin yeni gelini nekadar akıllıymış.Kendimi saf gibi hissettim
Sana iş yaptırırmıyız aşk olsun.Sen yeterki gelirken altınlarımızı unutma ablam
Allah razı olsun tatlım 3 altının hepsi Lilavın.Borç gibi oldu ama oda bana gelirken faiziyle getirecek :kahkaha:
Bu lafların üzerine ayser içli köfte yapmaya karar verir gününde
Bu lafların üzerine ayser içli köfte yapmaya karar verir gününde
Ne ya lili beni kocattı hemencik katılamadım şık yarışmasına diye ne yapam gelin evde yoktu
olaydı onun cicilerinden giyip katılcaktım yarışmaya