Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Avuc-Dolusu-Ceyrek-Altin.jpg

pasta_67490.jpg

Kızlar bonkörlüğüm üzerimde güne geç kalmışım bende kendimi affettirmek için hepinize altıncıklarınızı aldım pastamıda yaptım koşuverip geldim günümüze:vecihi::vecihi::vecihi::vecihi:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Napiyon sen silam ev sahibine vericem bir tane anam kocani batirican bu gidisle:hihi:
felistiy kisirda olsun tamammi canim cekiyor ne zamandir:cokkomik:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aaaaa canım dedim yaaa geç kaldım diye kendimi affetirem dedim kıyımda köşemde biriktirdiğim altınlarım feda olsun anacım hepücüğünüze:sila:eeee benimde günüm gelicek değilmi:cokkomik:

Off off kısır olsunda ne olursa olsun yanında turşusu bilem var Flisty birde fellak köftesi yapsan ohhh yemede yanında yat olur yaniiii gerçi biraz meşagatli bir yemek ama :eek:ky::eek:ky:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Al Felistycim al pastanında en kalın dilimi senin için canım buyur:sirin:

Oy oy lilavım neyaptın yaaa offfff sarmaya bak:bayil:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
vallah bizde hic zeytinyagli sarma yoktur,kimse bilmez bizde ben denemek istiyorum bu aralar ilk tarif ariyom o yüzden yapmadan sizede ikram edem dedim:cokkomik:

eeee kim dedikodu yapicak bakalim:dill:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ay canım yaprak sarması dedinmi bana sorucaksın kendimi methetmek gibi olmasın ama çok güzel yaparım ama kimileri içine kuş üzümü koyar ben öyle sevmem şöyle limonu bol olucak yediğin zaman içinden kimyon kokusu tadı gelicek mmmmm mmmm
Dedikodu mu dedin dur kıs dur bende tazesi var bizim komşunun kızı evlenmişdi bayramda ailesinin yanına geldi eşiyle birlikde bayram ziyaretine arkadaşları gelmiş kızın annesine demişki kızının eşi nekadar yakışıklı valla insanı günaha iter böyleleri apartmanda bir bağırtı koptu bianda dedim neoluyo bir kavga bir kavga saç saça baş başaydı :ayk::ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar