Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
silam senin tarifin vardi dimi sitede ondan yapiyim peki cam fistigi koyuyormusun sen?
anam neler olmus öyle silam yaa:zonk:
bizimde komsunun kizi gözükmüyordu coktandir,biz calisiyor diyorduk hep megersem kiz kacmis hemde italyan birine ailesi perisan ugrasmislar getirmek icin ama ne fayda kiz ölsem gelmem diyormus:ayk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
silam senin tarifin vardi dimi sitede ondan yapiyim peki cam fistigi koyuyormusun sen?
anam neler olmus öyle silam yaa:zonk:
bizimde komsunun kizi gözükmüyordu coktandir,biz calisiyor diyorduk hep megersem kiz kacmis hemde italyan birine ailesi perisan ugrasmislar getirmek icin ama ne fayda kiz ölsem gelmem diyormus:ayk:

Yok canım ben fıstıkda koymuyorum bilmiyorum insanın damak zevki ben sevmiyorum öyle dolmanın içinde fıstıkdı üzümdü falan
Evet canım siteye eklemişdim benden yaptığım sarmayı acaba sadece resminimi eklemişdim tarifide varmıydı aceba bakmak lazım

Aaaaa hemde İtalyanamı kaçmış ailesi nasıl üzülmüşdür yazık yaaa
Felsitycim kahveler olmadımı dahaaa:eek:ky::eek:ky:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
lilav sen neyaptın yaa canım çok çekiyodu zeytinyağlı yaprak sarması offffffffffffffffffffffffffffff ellerine sağlık canım benim

canim bende denicem daha hic yapmadim biz hep etli yapariz,bu türlü bilmiyorum mutlaka denicem.
birde zeytinyagli sarma sogukmu yeniyor affedin hic yapmadimda:kahkaha:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Yok canım ben fıstıkda koymuyorum bilmiyorum insanın damak zevki ben sevmiyorum öyle dolmanın içinde fıstıkdı üzümdü falan
Evet canım siteye eklemişdim benden yaptığım sarmayı acaba sadece resminimi eklemişdim tarifide varmıydı aceba bakmak lazım

Aaaaa hemde İtalyanamı kaçmış ailesi nasıl üzülmüşdür yazık yaaa
Felsitycim kahveler olmadımı dahaaa:eek:ky::eek:ky:
silam mutfagina baktim göremedim baska bir yeremi ekledin acaba biliyorum cünkü sen yapmistin:panter:
evet canim yaa birde tek kizi üzüldüm vallah sen yavrunu ne zorlukla büyüt ailenin mürvetini bile görmesine izin verme,ailesi demis kizim gel dügün yapin kimsenin haberide olmaz ama kiz yok gelmem diyormus:zonk:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yazık yaaa Rabbim kimseye yaşatmasın evladını büyüt besle hayalinde hep mürvetleri nasıl olcak diye hayal et sonra evladın sana bunu yapsın üzüldüm valaa

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
anam felis ten hayir yok al silam benden olsun kahveler feliste amma üsengec cikti ha:D
heart_lattes.jpg

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Yazık yaaa Rabbim kimseye yaşatmasın evladını büyüt besle hayalinde hep mürvetleri nasıl olcak diye hayal et sonra evladın sana bunu yapsın üzüldüm valaa

Öyle canim yaa benim kizim yok ama cok üzülürdüm sahsen birde isteme falan da olmadiki diyim ailesi vermedi ailesi gel yine evlen yeterki gelinlikle cik evimizden diyor:uzgun:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ayyyy kızlar dün sizinle ilgilenemedim kusuruma bakmayın elektirikler kesiliverdi bi anda kaldım ortada elimde tepsiyle sizleri göremedim napiiimmmmmmmm:kahkaha:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ben üşengeç değilimdir canım helede mutfak ve ikram konusunda neyse bidahaki sefere gösterim ben sizlere hünerlerimi :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar