Santorini Kos ve Ios tatilimizden Kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

Hera

Misafir
fıstık arkadaşım benim hep keyifli şeyler yaşaman dileğiyle....:cicek::cicek::cicek:

Amin Canımın içi darısı da senin başına Allahın izni ile o günlerde gelecek her şey sırayla zamanla :seviyorum:

Kıskançlık gibi bir duyguya bu sitede hiçbir arkadaşın kapılacağını sanmıyorum.Heracımın da dediği gibi burda herkezin yüreği çok temiz ve iyi.Kendi adıma konuşim böyle değişik yerleri gezip gören arkadaşlarım olduğu zaman onların fotoğraflarıyla ben gitmişim ben görmüşüm gibi seviniyorum.
-ciko -ciko -ciko -ciko

evet Şekerparem aynı hisleri paylaşıyorum seninle :cicek:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
heracim manzara süper sen daha süpersin vallah gözlerimi alamadim senden masallah arkadasima
canim gözüm gönlüm acildi ne güzel gezip eglenmissiniz gülen yüzün hic solmasin bitanem

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
heracım sende manzarada süper her kare ayrı güzel cnm paylaştığın için teşekkürler

OP
H

Hera

Misafir
heracim manzara süper sen daha süpersin vallah gözlerimi alamadim senden masallah arkadasima
canim gözüm gönlüm acildi ne güzel gezip eglenmissiniz gülen yüzün hic solmasin bitanem

Lilavım sağol arkadaşım tatlı düşüncelerin ve güzel düşüncelerin için

heracım sende manzarada süper her kare ayrı güzel cnm paylaştığın için teşekkürler

aslım çok teşekkürederim bende :gulcicek:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
buralarda çok güzelmiş canikom yaa ama sana bakmaktan manzaraya pek bakmadım ne yalan sölim maşalahhh sana :huhuu:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
işin espirisi tabi canım bende güldüm zaten :hihi: Şaka bir Yana burada her kesin yüreği çok iyi çok olgun :rujsigara: herkes çok pozitif asla öyle bir şey olmayacağına inanıyorum

Bende teşekkürederim Emeryarim güzel görüşlerin için

tabiki canım işin espirisi :) buranın samimiyetliğine ve olgunluğuna dayanaraktan öyle yazdım :panter:
inanıyorumki burda kimse birbirine karşı art niyetli değil bu yüzden bu formu ve sizleri seviyorum

işin şakası bir yana gerçekten MAŞALLAHIN var yüzündeki gülümseme ve neşen bir ömür boyu sürer inşallah RABBİM nazarlardan korusun

OP
H

Hera

Misafir
tabiki canım işin espirisi :) buranın samimiyetliğine ve olgunluğuna dayanaraktan öyle yazdım :panter:
inanıyorumki burda kimse birbirine karşı art niyetli değil bu yüzden bu formu ve sizleri seviyorum

işin şakası bir yana gerçekten MAŞALLAHIN var yüzündeki gülümseme ve neşen bir ömür boyu sürer inşallah RABBİM nazarlardan korusun

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
canm ben fotoları yeni gördüm yine çok güzelsiniz manzara ve sen :hihi:
gülen yüzün hiç solmasın tatlım bizimle paylaştığın için teşekkürler :huhuu::huhuu:

OP
H

Hera

Misafir
çok hoş gerçekten fiziğine de bayıldım nasıl koruyorsun formunu

Sağol Madesam yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum mtfakta olmayı zaman geçirmeyi günde 2 Öğün yiyorum Kahvaltı ve akşamda 6 dan önce yiyorum 5 gibi filan bazen 4 de olabiliyor bunun yanında koşu bandım var evde kan Dolaşımımı hızlandırmak hemde ****bolizmamı şaşırtmak ve hızlandırmak adına koşar adım yürüyorum ter atıncaya kadar bu olayı Düzenli yapmıyorum Vücut alışmasın diye Çünkü Vücut herşeye alışır bir süre sona Yağ yakmayı bile durdurur gün içinde 2 Litereye yakın su içiyorum bunun çok yararını görüyorum evde olduğum için zaten Malum koşturmaca ile geçiyor çalışmadığım içinde Çok Çok sağlıklı Besleniyorum çalışırken itiraf etmeliyimki yeme düzeni ve yediğimiz yerler ne kadar sağlıklı ve yağ açısından iyi olabilirki Mümkün değil bu açıdan meyveyide bol tüketiyorum evde olunca :panter:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Sağol Madesam yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum mtfakta olmayı zaman geçirmeyi günde 2 Öğün yiyorum Kahvaltı ve akşamda 6 dan önce yiyorum 5 gibi filan bazen 4 de olabiliyor bunun yanında koşu bandım var evde kan Dolaşımımı hızlandırmak hemde ****bolizmamı şaşırtmak ve hızlandırmak adına koşar adım yürüyorum ter atıncaya kadar bu olayı Düzenli yapmıyorum Vücut alışmasın diye Çünkü Vücut herşeye alışır bir süre sona Yağ yakmayı bile durdurur gün içinde 2 Litereye yakın su içiyorum bunun çok yararını görüyorum evde olduğum için zaten Malum koşturmaca ile geçiyor çalışmadığım içinde Çok Çok sağlıklı Besleniyorum çalışırken itiraf etmeliyimki yeme düzeni ve yediğimiz yerler ne kadar sağlıklı ve yağ açısından iyi olabilirki Mümkün değil bu açıdan meyveyide bol tüketiyorum evde olunca :panter:

evde olunca insan kendine daha fazla zaman ayırabiliyor değilmi tatlım.Doğumdan önce tıka basa yerdim yinede kilo alamazdım ama doğumdan sonra herşey farklı oldu.14-15 kg aldım hamileliğimde.Doğumdan sonra 10 kg birden gitti ama o geri kalan 4-5 kgmı birtürlü atamıyorum.Neden?Çalışıyorum.Sabah,öğlen,akşam yemek yemek zorundayım yoksa beyin açlıktan iflas eder :hihi: sabah simit,pide,açma,poğaça öğlen ona keza atıştırmalık bişeyler akşam ancak adam gibi yemek yiyebiliyorum.

Evde olunca güzel güzel sabah kahvaltı en sağlıklısından sonra taa akşam.aralarda meyva,süt tamamdır.bazen ev hanımı olmaya özenmiyor değilim hee :hihi:

OP
H

Hera

Misafir
evde olunca insan kendine daha fazla zaman ayırabiliyor değilmi tatlım.Doğumdan önce tıka basa yerdim yinede kilo alamazdım ama doğumdan sonra herşey farklı oldu.14-15 kg aldım hamileliğimde.Doğumdan sonra 10 kg birden gitti ama o geri kalan 4-5 kgmı birtürlü atamıyorum.Neden?Çalışıyorum.Sabah,öğlen,akşam yemek yemek zorundayım yoksa beyin açlıktan iflas eder :hihi: sabah simit,pide,açma,poğaça öğlen ona keza atıştırmalık bişeyler akşam ancak adam gibi yemek yiyebiliyorum.

Evde olunca güzel güzel sabah kahvaltı en sağlıklısından sonra taa akşam.aralarda meyva,süt tamamdır.bazen ev hanımı olmaya özenmiyor değilim hee :hihi:

Evet Şekerparecim iyi bir kahvaltının ardından zaten acıkılmıyor süt içiyorum gergün dediğin gibide aralarda meyve yiyorum sende alabilirsin aslaında İş yerine Meyve taşıyabileceğin tarzda şeyler :lilav:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
oooo my god :lala: güzel bir çıtır gördüm sanki!!! ewet ewet güzel bir çıtır gördüm!!!:lala: harikasın heracım manzarada süper :huhuu::zuzu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Evet Şekerparecim iyi bir kahvaltının ardından zaten acıkılmıyor süt içiyorum gergün dediğin gibide aralarda meyve yiyorum sende alabilirsin aslaında İş yerine Meyve taşıyabileceğin tarzda şeyler :lilav:

çocuk olmadan önce özene bözene çıkıyordum evden.Sabah erkenden kalkıp saçlarımı yapıp üstüne hafif makyaj.Şimdi varya nerdeyse pijamalarımla işe gelicem.Gece deliksiz uyuyamadığımdan sabah kalkmak çok zor geliyor ve epey geç kalkıyorum.Meyva almak nerden aklıma gelicek.

Önceden hem iş yerinde yerdim meyvayı hem evde :hihi: hatta kutu sütü alır iş yerinde keyifli bir şekilde içerdim :hihi: bazen o günlerimi arıyorum :dertli:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
heracım tek kelime muhteşem görünüyorsun 41 kere maşallah gezdiğin yerlerde resimlerde görüldüğü gibi süper ötesi güzel ayrıca resimleri bizlerle paylaştığın için sana ve emeği geçen okypeteciğime çok çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar