Santorini Kos ve Ios tatilimizden Kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

Hera

Misafir
heracım tek kelime muhteşem görünüyorsun 41 kere maşallah gezdiğin yerlerde resimlerde görüldüğü gibi süper ötesi güzel ayrıca resimleri bizlerle paylaştığın için sana ve emeği geçen okypeteciğime çok çok teşekkür ederim

Şilam bende teşekkürederim canım benim

OP
H

Hera

Misafir
Bu gün SizLerden biraz uzak kaldım Canlarım Misafirim vardı yeni gitti onlarla ilgilenmek durumundaydım :nk: Yemeklerimide yaptım Eşim henüz gelmedi neredeyse gelir Her kesi Çok Özledim Sitemizin Varlığı İçin Teşekkürederim Emeği geçen herkese iyiki varsınız

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
resimler çok güzel sende öyle..kıs hera bol bol gez kocanla bebek olunca zor bulursun bu günleri..

OP
H

Hera

Misafir
canim yine harikasin sen guzel manzara guzel efsanevi bisey olmussunuz

Çok sağol Aslım Allahım ne güzel yerler Vermiş bizlere buraları görmek nasip olduğu için şükürler olsun Eşim Fotoraf çekmeyi çok seviyor Diğer Evli çift arkadaşımız da öyle ode hep karısının resmini çekti Doğa ile birlikte Biz onları Onlar bizi Bol bol Çektik durduk Hamd olsun güzel bir tatildi Resimlerin Diğer Bölümlerinide yarın Ekleyeceğiz Aslım

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
merakla bekliyorum canim:huhuu::huhuu:
valla esinden Allah razi olsun iyiki seviyor fotograf cekmeyi sayesinde seni ve guzel mekanlari goruyoruz

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aman yarabbı ne guzel o manzaralar harıka bayıldım valla hasret kaldım bu tarz manzaralara sayende goruyorum benım sagım solum col oldugu ıcın:dertli:
canım sız de harıka cıkmıssınız herzamnkı gıbı

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu resimlere bayıldım. zorlandık biraz ama heracığım değdi valla. çok güzel çekimler bunlar. ve makine süper. belli özel bir makine.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu arada 4 er 4 er aynı yere resimleri ekliyorum kızlar. sayfayı yeniledikçe yeni resimleri görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar