Santorini Kos ve Ios tatilimizden Kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

Hera

Misafir
aman yarabbı ne guzel o manzaralar harıka bayıldım valla hasret kaldım bu tarz manzaralara sayende goruyorum benım sagım solum col oldugu ıcın:dertli:
canım sız de harıka cıkmıssınız herzamnkı gıbı

Tatlım benim Kıyamam Allahın İzni İle Türkiyeye gelince Acısını Çıkartırsınız eşinle Çok sağol aslım

bu resimlere bayıldım. zorlandık biraz ama heracığım değdi valla. çok güzel çekimler bunlar. ve makine süper. belli özel bir makine.

Canım Okypetem Ellerin Kolların Dert görmesin Bu Makina Arkadaşımızın Karısı önce pek gönüllü istememiş bu makinayı :cokkomik: ama tabi Makina Muhteşem dediğin gibi bizim ki ilede Görüntü açısından baya bir fark var sanki gerçekten oradaymış gibi bizim gözümüzden çekiyor gibi bir şey Profosyonel almak lazım :lilav:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Çok güzel gerçekten görülmeye deyer yerler teşekkürler canım

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Canım süper resimler yer mekan ve sen de süper olduğundan resimlerde çooook güzel çıkmışşş....
Resimlerini bizimle paylaştığın için çoook teşekkür ederim tatlımmm....
Buradan emeği geçen okypete de çok teşekkür ederim.

Resimlerin hepsi çok güzel ama bu resim de çok güzel ve cici çıkmış...
Maşallah diyorum:)

:zuzu::zuzu::zuzu::zuzu:

OP
H

Hera

Misafir
Canım süper resimler yer mekan ve sen de süper olduğundan resimlerde çooook güzel çıkmışşş....
Resimlerini bizimle paylaştığın için çoook teşekkür ederim tatlımmm....
Buradan emeği geçen okypete de çok teşekkür ederim.

Resimlerin hepsi çok güzel ama bu resim de çok güzel ve cici çıkmış...
Maşallah diyorum:)

:zuzu::zuzu::zuzu::zuzu:

Canım Tobem Bende Çok teşekkürederim Sende okadar tatlı okadar hoş bi okadarda asilsinki hem Gönlü Hemde Yüzü Güzel olan içi dışı bir olan nadir arkadaşlarımdansın iyiki varsın Güzelim Benim

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ay ay kabardım valla samimi düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim....
Sende benim en cici en güzel en samimi arkadaşlarımdan birisin...
İyi ki varsın fıstığımmm...
Doğum günü kutlaması gibi oldu ama :)
-ciko-ciko-ciko
-kop-kop-kop

OP
H

Hera

Misafir
ay ay kabardım valla samimi düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim....
Sende benim en cici en güzel en samimi arkadaşlarımdan birisin...
İyi ki varsın fıstığımmm...
Doğum günü kutlaması gibi oldu ama :)
-ciko-ciko-ciko
-kop-kop-kop

:hhhhhh: Olsun Ne mutlu işte bunu yaşamakta çok güzel illaki öyle olması gerekmiyor ki :sarilma:

OP
H

Hera

Misafir
canım harikaaa.sanki karpostal ve siz onun içine yerleşmişsiniz gibi.bayıldım.

buarada Allah mutluluğunuzu daim etsin.Çok yakışıyorsunuz canım.

Şekerparem nasılda atlamışım Çok Özür Dilerim Adı gibi Şeker temiz Yürekli arkadaşım güzel dileklerin sıcak Sözlerin için Çok Çok teşekkürederim Ama Özellikle Temiz kalbin için teşekkürederim Seni Seviyorum rabbim Hiçbirimizin Huzurunu Bozmasın Amiinnnnnn :lilav::lilav:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yine harikasın cnm -rgulu Bizimde eşimle en çok gitmk istediğimiz yerlerden biri Yunan Adaları.. İnşallah önümüzdeki yaza hallederiz; miniğimle nasıl olacak merak ediyorum gerçi :1:

OP
H

Hera

Misafir
Yine harikasın cnm -rgulu Bizimde eşimle en çok gitmk istediğimiz yerlerden biri Yunan Adaları.. İnşallah önümüzdeki yaza hallederiz; miniğimle nasıl olacak merak ediyorum gerçi :1:

Çok Teşekkürederim Arinacım İnşallah sizde gidersiniz Önümüzde ki Yaz bebekleri İle gelen okadar Çok Aile varki Arinacım bebek arabalarıyla rahat rahat geziyorlar bebşin altını açıyorlar yemek yiyorlar bebekler den Çıt Çıkmıyor Alışıyor demekki oda gezmeğe ne güzel die Hayran kaldık biz O yüzden hiç Gözün korkmasın bebişle de rahat rahat gezersiniz havada sıcak üşüme etme derdi yok çok iyi olur :foto:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok Teşekkürederim Arinacım İnşallah sizde gidersiniz Önümüzde ki Yaz bebekleri İle gelen okadar Çok Aile varki Arinacım bebek arabalarıyla rahat rahat geziyorlar bebşin altını açıyorlar yemek yiyorlar bebekler den Çıt Çıkmıyor Alışıyor demekki oda gezmeğe ne güzel die Hayran kaldık biz O yüzden hiç Gözün korkmasın bebişle de rahat rahat gezersiniz havada sıcak üşüme etme derdi yok çok iyi olur :foto:

Sanırım bizler rahat olamıyoruz bu konuda.. Balayına çıktığımızda gemide o kadar çok bebek vardı ki şaşırmıştık :)))

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Bayramda seyranda aileler uzakta oturuyorsa bebekle gitmek şart oluyor ama tatil için küçücük bebekleri yollarda telef etme taraftarı değilim ben.benim oğlum 17 aylık oldu hala çok çok uzak yerlere gitmemişizdir.Yemek saati gelince sıcak sıcak yaptığım yemeği yedirememek,meyva saati geldiğinde meyvasını yedirememek,uyku saati geldiğinde düzenli uyutamamak, bezini vaktini değiştirip kremini sürememek ... bunlar bana göre değil.Vicdan azabı çekerim.gezmek uğruna onu yoramam :uzgun: :uzgun: herkez farklı tabi ama bu benim düşüncem :eek:ys:

Bi büyüsün acısını çıkartıcaz :sirin:

OP
H

Hera

Misafir
Bayramda seyranda aileler uzakta oturuyorsa bebekle gitmek şart oluyor ama tatil için küçücük bebekleri yollarda telef etme taraftarı değilim ben.benim oğlum 17 aylık oldu hala çok çok uzak yerlere gitmemişizdir.Yemek saati gelince sıcak sıcak yaptığım yemeği yedirememek,meyva saati geldiğinde meyvasını yedirememek,uyku saati geldiğinde düzenli uyutamamak, bezini vaktini değiştirip kremini sürememek ... bunlar bana göre değil.Vicdan azabı çekerim.gezmek uğruna onu yoramam :uzgun: :uzgun: herkez farklı tabi ama bu benim düşüncem :eek:ys:

Bi büyüsün acısını çıkartıcaz :sirin:

Haklısın tatlım doğru

Olsun Çıkartırsınız acısını Sağlıkla büyüsün de gerisi Kolay..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Öyle öyle canım.Kışın pek biyere gidilmiyor zaten.Önümüzde kış.İnşallah Allahın izniyle birdahaki yaza dahada büyücez.Allah yeterki sağlık,hoşluk versin.zman çabuk geçiyor.Beni görenler çocuk nasıl nekadarlık oldu diyorlar.Söylüyorum.hadiya daha dün hamile hamile geziyordun buralarda diyorlar.bi düşünüyorumda hakkaten öyle.

her nekadar uykusuzluklar,yorgunluklar olsada bunlarda unutulack birgün :huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar