Ben sıramı savmıstım ama tekrar sobelenmısım madem tekrar yanıtlayayım
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) Nick Aslı Oktay adım da Aslı
2-Nerde oturuyorsunuz Arabistan Riyad'da oturuyorum-ciko
3-Doğum tarihiniz yaşınız
20 ekim 1989 doğumluyum yaşım 22:sirin:
4-Mesleğiniz ev hanımlığı
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı daha çok ezgi seviyorum-mustafa cihat:muzikk
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı En sevdiğim film Babam ve oğlum- Ayça bingöl -ciko
7-Yaptığınız spor Yürüyüş yaparım kondisyon bisikleti ve karın çalıştırma egzersizleri yaparım:esse:
8-Giyim tarzınız valla belli bir tarzım yok ama klasik çok giyinmem genellikle rahat ve şık kıyafetler seçerim:fisfis:
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız bitki çaylarını dondurup yüzüme sürerim ki ajda pekkan gibi ameliyata girmeme gerek kalmasın :kahkaha:
10-Sizi en mutlu eden kişi? eşim -hmm
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? şuan olmak istediğim yerdeyim eşimin kalbinde ve yanında -hmm Ama bir türkiye turu da fena olmazdı hani
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? Annem her derde deva ilaç gibidir mübarek hakkını ödeyemem
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? evliliğim -hmm
14-Sizin için Sevgi nedir? sevgi bence fedakarlık ve emektir
15-Evlimisiniz? evet 3 yıl oldu temmuzda -hmm
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir
:kahkaha: çocuğun biri babasının korkusuna sokakta kaçarken eteğimin altına girmişti :kahkaha:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? Elhamdülillah öyle bişeyim yok Rabbim de vermesin inşallah
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? herkesi seviyorum ben ama çok samimi devamlı irtibatta olduğum canım arkadaşlarım ebrum enisem esmeryarim madesam şekerparem(çay arkadasım) zuzum ve heram var
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? takımsızlar takımının kurucusu benim
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın
meraklı matrak duygusal sevecen kıskanç
Bende esmeryarimi sobeliyorum...
ky: