M
madesam
Misafir
Mahsun kirmizigulun sarkisi gibi olcak ama yine de soyliycem ben de seniiiiii seviyorum:kahkaha::kahkaha:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Mahsun kirmizigulun sarkisi gibi olcak ama yine de soyliycem ben de seniiiiii seviyorum:kahkaha::kahkaha:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
ebrum duygularımız karşılıklı biliyorsun bunu
ama ben sobelenmiştim tatlım
ehh öle olsun bakalım senimi kırcam ayololsun tatlım bidaha sobelendin
ehh öle olsun bakalım senimi kırcam ayol
canıııımmmm sağol tatlım.napim aklıma birisi gelmedi hem aktif olanların hepsi sobelenmiş napim
sorun değil meleğim yaa ikinci kez görewimi yerine getirdim bende topu sadişime attım ne zaman tutacak bakalım-rgulu
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) madesam
2-Nerde oturuyorsunuz? eskişehir
3-Doğum tarihiniz yaşınız 1986-25
4-Mesleğiniz öğretmen
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim ama rock müzik ağırlıklı
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı cennetin krallığı-orlando bloom
7-Yaptığınız spor eliptik bisiklet o da fırsat buldukça
8-Giyim tarzınız önceden spordu ama göreve başlayınca biraz daha klasikleştim
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız makyaj çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır
10-Sizi en mutlu eden kişi? eşim
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? eşimle sessiz sakin bir tatil
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? annem tabi ki
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? üniversitede türkiye derecesi yapmam
14-Sizin için Sevgi nedir? fedakarlık ve hoşgörü
15-Evlimisiniz? evet 8,5 aylık
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir ay hangisini yazsam bilemedim komedi filmi gibi hayatım
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? babamın eşimi duyduğu zaman ki tepkisi
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? herkesi çok seviyorum aslım,pervin,tobe,zuzu,hera,şila,çikolata,elif20 ve tabiki ayser ablam aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın seviyorum hepiniziiiiii
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? beşiktAŞK
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın
geveze,meraklı,matrak,samimi,zeki
ben de çikolatayı sobeliyorumm
hihh ben de varımmm teşekkür ederim canım benimmm sevdiklerin arasına koyduğun için ys: