Sevgili Hanımefendiler...
Oyunumuzu hemen sizlere anlatayorum?Sobelediğimiz arkadaşımız alttaki soruları alıntı yaparak cevap verecek ve istediği bir arkadaşı sobeleyecek,sobeledeği arkadaşınıda özel mesaj yolluyarak bilgilendirecek ve bu şekilde oyunumuz devam edecek.
Başlıyoruz İyi Eğlenceler-ayse
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)
2-Nerde oturuyorsunuz?
3-Doğum tarihiniz yaşınız
4-Mesleğiniz
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı
7-Yaptığınız spor
8-Giyim tarzınız
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız
10-Sizi en mutlu eden kişi?
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?
14-Sizin için Sevgi nedir?
15-Evlimisiniz?
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın
Evet ilk kurbanımızı seçiyorum hamiş moderatörümüz HAYALKIZ
1.Nickim d. melek(yani deli melek
) asil ismim Vüsale.
2.Azeriyim.Evlendikten sonra(1.5 yildir)İsrailde yasiyorum.Kocamda Azeri,ama burda yasiyor bir kac yildir.
3.17.07.1986.
4.bioloji öyretmeni.
5.Romantik.Yalin ve Rafet el Roman(seslerine bayiliyorum).Ebru Gundesin ise guzelligine cocukluktan hayranim,seside guzel.
6.Yaprak dokumu.Ali Rza bey,Fikret.
7.Dans kursuna gitdim daha once.
8.Hem klasik, hem sport.Ama en cok klasik.
9.Forumda kalmak icin vakit buldukca egzersizler ve gobek dansi yapiyorum kendi kendime.
10.Kizim ve kocam
11.Şuanda annemlerden uzakda oldugum icin kocam ve kizimla beraber Azerbaycanda akrabalarimin,annemlerin yaninda istirahet yapmak isterdim.
12. 3 aylik bir kizim var ,O.Ona bakdigim zaman butun sikintilarimi unutuyorum,komik hareketleriyle,gulusuyle beni gulduruyor,morelimi aciyor.
13.Bebegime hamile kalmam,onu dogurduktan sonra ilk defa kollarima almam ve kocamla tanismam,Kocam ve kizim benim hayatimdaki en guzel kaderim...
14.Sevgi kirilmayan zincirdir.Iki insanin bir birine duydugu en kutsal hisdir,sevgini yuceltense saygi ve sadakatdir.
15. Evet. 3 aylikda bir kizim var.
16.Henuz evlenmemistim.Yakin aile arkadaslarimiz her zamanki gibi bize gelmistiler.Isiklar gecmisti.Cok gecdi.Ama konuklarimiz gitmek bilmiyordu.Cay getirdim, icdiler.Biraz sonra annem bir daha cay getrimemi soyledi, konuklar icin.Bende mum isiginda yeni cay demlemekden erinip,"onsuzda mum isiginda oturuyoruz,cayin renginimi goruceklerki?"diye dusunup,biraz once demlediyim caydam doktum.Caylarin rengi tabiki cok acik oldu.Neyse,caylari sofraya getirdim.3-4 saat olucakti isiklarin gectigi.Caylari icmeye baslamistik ki,birden alcak isiklar yanmazmi?
Annem,"kiz bu ne,caylarin rengi ne?" dedi.Bende "ne bileyim,karanlikda renklerinimi goruyorum" diye yalan uydurup aradan ciktim
.Konuklarimiz gitdikten sonra olayin aslini anlattim,hepimiz cok gulduk....isiklarda yanicak zamani bulmustu ha.
17.Amcami kab etmem.cok iyi biriydi.
18.Nesrin 65,Madmazel,Kuseyen,Findik kurdu,Sahmaran,Incim,Sevkan,Arina.....saymakla bitmez ki....
19.Hic birini,futbolu hic sevmem.Bizde Azerbaycana turkiyedeki gibi takimcilik yok
20.Dikkatli,saygili,alinqan,romantik,şen.