Sobe

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kanarya arkadaşımız pek online değil sanırım. En iyisi bu gibi oyunlarda online olan kişileri tercih etmek. Ben Yoruldum'u seçiyorum:hhhhhh:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)yoruldum71 nedenmi çünkü 1998 yılından beri gorgun olduğımdan:gul:(adım sevil)
2-Nerde oturuyorsunuz?ist kağıthane
3-Doğum tarihiniz yaşınız?1971(artık hesaplayın yani) :gul:
4-Mesleğiniz?ev hanımı
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı?arabeks ve türk sanat müziği;FERDİ TAYFUR
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı?al yazmalım selvi boylum;kadir inanır ve türkan şoray
7-Yaptığınız spor?pek yapmam ama yürümeyi çok severim:esse:
8-Giyim tarzınız?moderen tesettür spor tarzı
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız?güzellik için pek yaptığım şey yoktur arada saçlarımı boyarım makyaj yapmayı sevmem el ve yüz kremi kullanırım rabbimin verdiği güzellik veya çirkinlik bana yeter:dusun:
10-Sizi en mutlu eden kişi?çocuklarım,annem ve babam:eek:
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?belçika'da ablamın yanında olmak isterdim özlem doluyum :aglayan:
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?kurtarıçım rabbimdir ve dualarım
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?en önemli olay mı!tabiki bebişlerimi dünyaya getirmem başka özel yok yani :gitme:
14-Sizin için Sevgi nedir?sevgi fedakarlıktır,sevmektir,güvendir,kalp atışıdır
sevgiyle birleşen ellerin sonsusa kadar ayrılmamasıdır:aglayan:
15-Evlimisiniz?evet 13 sene olaçak ağustosta
16-Başınıza gelen en matrak olay?o kadar çokki angisini anlatcağımı bilemiyorum:)
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?kısacası diyem 1998 yılından 2006 yılı en kötü :aglayan:
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?hepinizi çok görmek isterdim:eek:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?FENERBAHÇE'mi:eek:ynaa
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın?1:dobracı2:sevgi dolu3:arkadaş ve dostluğu seven4:yardım etmeyi severim5:çocuk ruhluyum

işte ben böyleyim

bende Madmazel'li söbeliyorum

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
kızlar söbelediğiniz kişilere özelden mesaj yollamayı unutmayınki bilsinler söbelendiklerini
ben öyle hatırlıyorum
kim söbelenirse o kişi tarafından özel mesajla uyarılması gerek

canim kanaryaya iki kez yazdim sanirim görmedi yada fazla onlain olamiyor:dusun:
neyse devam etmeeniz iyi olmus:hhhhhh:

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
1.Aski-memnu daki Madamanin sabirliligi,2.Bakude,3.19.07.83,4.Oyretmenim,5,Toyqar Isikli,6.Halil Ergun,Aroq,7.Spor yapmaga vaktim yok,8klassik-ciddi,9.Hic bi sey,10.Ailem,11.Ailemle bas-basa guzel bi tatil,12.Esim,13.Universiteni kazanmagim,14.Hayat,15.Evet-4senedir,16.Matrak olay hep oluyo,17.1996 yili,18.Hepsini seviyom,19.Fenerliyim,20.Tutdugunu koparan,kalb kirmayan...:iloveyou:

D

d.melek

Misafir
Sevgili Hanımefendiler...
Oyunumuzu hemen sizlere anlatayorum?Sobelediğimiz arkadaşımız alttaki soruları alıntı yaparak cevap verecek ve istediği bir arkadaşı sobeleyecek,sobeledeği arkadaşınıda özel mesaj yolluyarak bilgilendirecek ve bu şekilde oyunumuz devam edecek.
Başlıyoruz İyi Eğlenceler-ayse

1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)
2-Nerde oturuyorsunuz?
3-Doğum tarihiniz yaşınız:)
4-Mesleğiniz
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı
7-Yaptığınız spor
8-Giyim tarzınız
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız
10-Sizi en mutlu eden kişi?
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?
14-Sizin için Sevgi nedir?
15-Evlimisiniz?
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir:)
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:)

Evet ilk kurbanımızı seçiyorum hamiş moderatörümüz HAYALKIZ

1.Nickim d. melek(yani deli melek :)) asil ismim Vüsale.
2.Azeriyim.Evlendikten sonra(1.5 yildir)İsrailde yasiyorum.Kocamda Azeri,ama burda yasiyor bir kac yildir.
3.17.07.1986.
4.bioloji öyretmeni.
5.Romantik.Yalin ve Rafet el Roman(seslerine bayiliyorum).Ebru Gundesin ise guzelligine cocukluktan hayranim,seside guzel.
6.Yaprak dokumu.Ali Rza bey,Fikret.
7.Dans kursuna gitdim daha once.
8.Hem klasik, hem sport.Ama en cok klasik.
9.Forumda kalmak icin vakit buldukca egzersizler ve gobek dansi yapiyorum kendi kendime.
10.Kizim ve kocam :D
11.Şuanda annemlerden uzakda oldugum icin kocam ve kizimla beraber Azerbaycanda akrabalarimin,annemlerin yaninda istirahet yapmak isterdim.
12. 3 aylik bir kizim var ,O.Ona bakdigim zaman butun sikintilarimi unutuyorum,komik hareketleriyle,gulusuyle beni gulduruyor,morelimi aciyor.
13.Bebegime hamile kalmam,onu dogurduktan sonra ilk defa kollarima almam ve kocamla tanismam,Kocam ve kizim benim hayatimdaki en guzel kaderim...:)
14.Sevgi kirilmayan zincirdir.Iki insanin bir birine duydugu en kutsal hisdir,sevgini yuceltense saygi ve sadakatdir.
15. Evet. 3 aylikda bir kizim var.
16.Henuz evlenmemistim.Yakin aile arkadaslarimiz her zamanki gibi bize gelmistiler.Isiklar gecmisti.Cok gecdi.Ama konuklarimiz gitmek bilmiyordu.Cay getirdim, icdiler.Biraz sonra annem bir daha cay getrimemi soyledi, konuklar icin.Bende mum isiginda yeni cay demlemekden erinip,"onsuzda mum isiginda oturuyoruz,cayin renginimi goruceklerki?"diye dusunup,biraz once demlediyim caydam doktum.Caylarin rengi tabiki cok acik oldu.Neyse,caylari sofraya getirdim.3-4 saat olucakti isiklarin gectigi.Caylari icmeye baslamistik ki,birden alcak isiklar yanmazmi?:D Annem,"kiz bu ne,caylarin rengi ne?" dedi.Bende "ne bileyim,karanlikda renklerinimi goruyorum" diye yalan uydurup aradan ciktim :).Konuklarimiz gitdikten sonra olayin aslini anlattim,hepimiz cok gulduk....isiklarda yanicak zamani bulmustu ha.:D
17.Amcami kab etmem.cok iyi biriydi.
18.Nesrin 65,Madmazel,Kuseyen,Findik kurdu,Sahmaran,Incim,Sevkan,Arina.....saymakla bitmez ki....:)
19.Hic birini,futbolu hic sevmem.Bizde Azerbaycana turkiyedeki gibi takimcilik yok :D
20.Dikkatli,saygili,alinqan,romantik,şen.

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)kuseyen-yani cabuk kusen demek.adim vefa
2-Nerde oturuyorsunuz?azerbaycanda.bakude
3-Doğum tarihiniz yaşınız20.07.83
4-Mesleğinizebeyim
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçıklassik
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçıcali kusu.ebru gundes ve aydan sener
7-Yaptığınız sporyapmam
8-Giyim tarzınızbana yakisani giyerim
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınızallah yapmis ben bir sey yapmadim
10-Sizi en mutlu eden kişi?kizim annem kocam
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?annem ve kendi ailemle birlikde olmak,dinlenmek isterdim koyde
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?goz yaslarm
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?kizimin dogumu
14-Sizin için Sevgi nedir?balilik,sayqi ve hurmet
15-Evlimisiniz?evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedirsu an hatirlamiyorum
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?kizim hastalaninca
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?bana yakin olan butun arkadaslarimi severim
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?neftci20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın

sevgili cadima sayqilarimla.bende sahi sobeliyorum

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)kuseyen-yani cabuk kusen demek.adim vefa
2-Nerde oturuyorsunuz?azerbaycanda.bakude
3-Doğum tarihiniz yaşınız20.07.83
4-Mesleğinizebeyim
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçıklassik
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçıcali kusu.ebru gundes ve aydan sener
7-Yaptığınız sporyapmam
8-Giyim tarzınızbana yakisani giyerim
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınızallah yapmis ben bir sey yapmadim
10-Sizi en mutlu eden kişi?kizim annem kocam
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?annem ve kendi ailemle birlikde olmak,dinlenmek isterdim koyde
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?goz yaslarm
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?kizimin dogumu
14-Sizin için Sevgi nedir?balilik,sayqi ve hurmet
15-Evlimisiniz?evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedirsu an hatirlamiyorum
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?kizim hastalaninca
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?bana yakin olan butun arkadaslarimi severim
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?neftci20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın

sevgili cadima sayqilarimla.bende sahi sobeliyorum

Ben sobelenmiştim birtanem zaten:
https://www.hanimefendi.com/oyunlar/681-sobe.html
Bende Kariyer arkadaşımı sobeliyorum-hmm

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir):Kariyer ismim Dilek.
2-Nerde oturuyorsunuz?Bursa da yaşıyorum.
3-Doğum tarihiniz yaşınız:25 05 1975 dolu dolu 34 yaşındayım.
4-Mesleğiniz:Özel bir Network şirketin de Bölge müdürüyüm.
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı:Türk sanat müziği,pop arabesk aslında güzel olan her tarz müziği severim.
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı :Türkan Şorayın hayranıyım onun ,Kadir İnanırla birlikte oynadıkları Azize(sevemedim karagözlüm filmini çok seviyorum)
7-Yaptığınız spor:Bol bolyürüyüş.
8-Giyim tarzınız:Klasik.
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız:Cildime ve yüzüme peeling yaparım, bol bol da nemlendirici kullanırım.
10-Sizi en mutlu eden kişi?Kızım.
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?Rahmetli babacığımla birlikte olup ona sımsıkı sarılıp dertleşmeyi, ağlamayı çook isterdim.:aglayan:
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?:Rabbimdir ona sığınırım..
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?:En güzel olay kızımın doğumu ve en kötü olay sevdiklerimi kaybetmem.
14-Sizin için Sevgi nedir?Fedakarlıktır,saygı ,çok güçlü bir duygudur.
15-Evlimisiniz?Evliyim.
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir.Bekarken,eve telefon açan babamın arkadaşının sesini sevgilim sanıp ona aşkımm diye hitap etmem:kptmya:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?Babamı,ablamı,abimi,yeğenlerimi kaybetmek,
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?Hülya,Maren,Rukiye,Neşe,Sühoş,Sueda,Derindeniz,Deniz55Şahmaran,İncitanem;Gülümse,Arina,Oruç,Sıla,Bihterim ...ve ismini sayamadığım tüm hanımefendiler..:teselli:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?Koyu Fenerbahçelim
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:Sabırlı,Fedakar,yardımsever,güleryüzlü,başarılı..

Bende HÜLYA arkadaşımı sobeliyorum

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
6-Başınıza gelen en matrak olay nedir.Bekarken,eve telefon açan babamın arkadaşının sesini sevgilim sanıp ona aşkımm diye hitap etmem:kptmya::kptmya::kptmya:KARİYERCİM LÜTFEN AZCIK DETAYLARINI ANLATIRMISIN ,ÇOK HOŞUMA GİTTİ YA BENİ NASIL GÜLDÜRDÜN ŞİMDİ:evet::evet:

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
Bekarken çıktığım biri vardı, o gece ondan telefon bekliyordum, ismi Mehmetti ,telefon çaldı, haa Mehmet arıyor dedim -alo dedim.-
-iyi akşamlar dedi -
-kimsiniz? dedim ,
-ben Mehmet dedi
ses de Mehmetin sesine benziyordu.ben
-aşkımmmm bende senin aramanı bekliyordum
dedim karşı taraftan ses yok ben
- alo aloooo
ses geldi
-Kızım,ben babanın arkadaşı Mehmet sen beni karıştırdın galiba,baban ev de mi?baban evde mi?
tabi bu benim bittiğim andı:kptmya:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Bekarken çıktığım biri vardı, o gece ondan telefon bekliyordum, ismi Mehmetti ,telefon çaldı, haa Mehmet arıyor dedim -alo dedim.-
-iyi akşamlar dedi -
-kimsiniz? dedim ,
-ben Mehmet dedi
- alo aloooo
ses geldi
-Kızım,ben babanın arkadaşı Mehmet sen beni karıştırdın galiba,baban ev de mi?baban evde mi?

Ay sohbetinizi çok geç farkettim inan bu mesaja bayıldım diyebilirim.
Çok iyiydi valla:kptmya:
:hhhhhh:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
-iyi akşamlar dedi -
-kimsiniz? dedim ,
-ben Mehmet dedi
- alo aloooo
ses geldi
:gul: :gul:

Valla süpermiş:gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar