Sobe

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Burası baya boş kaldı. Sadiye arkadaşımızı sobeliyorum.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
1-Nick...sadiye
2-Nerde oturuyorsunuz?...Almanya
3-Doğum tarihiniz yaşınız...18.10.1981-28
4-Mesleğiniz...terzi
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı...ben kulagima hos gelen her türlü müzigi dinlerim-Baris Manco,Sagopa kajmer
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı...Apocalypto-Johnny Depp:eek:
7-Yaptığınız spor...su siralar oglumun pesinden kosmak:bebek:
8-Giyim tarzınız...yerine göre, spor, abiye hosuma ne giderse onu giyerim bide ruh halime bagli:cicikadin:
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız...kendimce bakim yapmaya calisiyorum
10-Sizi en mutlu eden kişi?...esim ve oglum:iloveyou:
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?...valla ben oglum dogdu dogali söyle deliksiz bir uyku uyumadim. sadece uyumak.:eek:
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?...yalnizlik, kendimi dinlemek ama sagolsun oglum kendimi sikintida hissetmeme firsat vermiyor.:bebek:
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?...esimle tanismak ve tabiiki oglumu dünyaya getirmek:kupa:
14-Sizin için Sevgi nedir?...esim
15-Evlimisiniz?...evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir...bir tane var ama anlatirsam rezil olurum bende kalsin.:dusun:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?...Babaannemi kaybettigimiz gün.:aglayan:
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?...ben daha yeniyim sohbet yapmak icin pek firsatim olmadi ama Arina, Findik kurdu, siladayim, incitanemtuana, es_se:eek:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?...Galatasaray:kupa:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın...sabirli, sevecen, yalansiz, güvenilir ve yorgunum:iloveyou:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Sevgili Hanımefendiler...
Oyunumuzu hemen sizlere anlatayorum?Sobelediğimiz arkadaşımız alttaki soruları alıntı yaparak cevap verecek ve istediği bir arkadaşı sobeleyecek,sobeledeği arkadaşınıda özel mesaj yolluyarak bilgilendirecek ve bu şekilde oyunumuz devam edecek.
Başlıyoruz İyi Eğlenceler-ayse

1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)şila
2-Nerde oturuyorsunuz?adanada
3-Doğum tarihiniz yaşınız:)2. 8. 1961
4-Mesleğinizev hanımı
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı pop ve arabesk
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı gülşen bubikoğlu
7-Yaptığınız sporspor yapmam sadece karnı içe çekme hareketiyaparım
8-Giyim tarzınızgayet şık giyinirim arada sporgiyinmeyi severim
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınızsadece kırışık önleyici kullanırım
10-Sizi en mutlu eden kişi? torunlarım ama biri farklı
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?esprili olduğu için kız kardeşimle bir tatil köyünde denize ve havuza girmek isterdim
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? kızkardeşim hem kurtarıcım hem sırdaşım
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? şu an aklıma gelmiyor
14-Sizin için Sevgi nedir?birliktelik muttluluğu paylaşmak
15-Evlimisiniz? şu an değilim
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir:) eşimin sarhoşken yaptığı bir olay ama burda anlatamam
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? ben nişanlıyken evimizin yanması
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?herkesi severim
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? galata saray
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:)merhametli hoşgörülü sevecenduygusal güler yüzlü:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Evet ilk kurbanımızı seçiyorum hamiş moderatörümüz HAYALKIZ

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Suna abla bu soruların cevaplarnı karşılarına yazıp bi isim söyleyeceksinn-ayse

1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)
2-Nerde oturuyorsunuz?
3-Doğum tarihiniz yaşınız
4-Mesleğiniz
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı
7-Yaptığınız spor
8-Giyim tarzınız
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız
10-Sizi en mutlu eden kişi?
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?
14-Sizin için Sevgi nedir?
15-Evlimisiniz?
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)nikim sıladayım ismim(hülya):ayna::ayna:
2-Nerde oturuyorsunuz?trabzonda yaşıyorum nerde yaşamak istiyorsun derseniz izmirde meleketimde:eek::eek:
3-Doğum tarihiniz yaşınız 18 03 1977-hmm-hmm
4-Mesleğiniz evlenmeden önce modalisttim şimdi ev hanımıyım:nesrin::nesrin:
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı arebesk hariç kulağıma hoş gelen her tür müziği severim dinlemeyi sevdiğim sanatçı volkan konak:sarki::sarki:
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı gazap güneşi daha önce defalarca seyretmeme rağmen yine de divix ime koyup izlemeyi seviyorum gerçektende çok güzel bir film tabiiki denziel washınton:eek::-hmm-
7-Yaptığınız spor kondisyon bisikletimi günde bir saat kullanırım bunun dışında şuan yeni aldığım ab reider (mekik aleti)kullanıyorum ve daha sonra sauna bir yatağım var onun içine sarılıp 1saat içinde yatıyorum bir saat sonra halin nasıl ouyo diye sormayın sudan çıkmış balığa dönüyorum resmen:gul::gul::gul::

8-Giyim tarzınız spor giyinmeyi severim:cicikadin::cicikadin:
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız nemlendirici kremim ve hergün sabahları yüzümü soda ile yıkarım cildi gerçekten de çok güzel yapıyor
10-Sizi en mutlu eden kişi?yaşama sebeblerim yani çocuklarım:bebek::bebek:
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?keşke mümkün olsa kızkardeşimle birlikte olsak konuşsak dertleşsek kardeşim benim tek sırdaşımdı onunla sohbet etmeyi özledim:aglayan: bu imkansız o yüzden annemlerle ve kardeşlerimle birlikte olmak ve güzel bir tatil yapmayı isterdim-hmm-hmm
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?çok sıkıntılı olduğumda önceden içime atardım ama şimdi sıkıntılı olduğumda burda sitemizde arkadaşlarımla konuşuyorum bu beni rahatlatıyo canlarım sizleri çok seviyorum beni hiç yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum canımcımlarım:eek::eek::teselli::teselli::teselli:
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?kızkardeşimi ve yiğenimi bir deniz kazasında kaybetmek rabbim düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir acıyı:(:aglayan::aglayan:
14-Sizin için Sevgi nedir?çocuklarım:bebek::besik::bebek:
15-Evlimisiniz?evet evliyim 13 yıldır bir türk malıyla evliyim hemde
16-Başınıza gelen en matrak olay nedirgeçen ay başıma gelen bir olayı paylaşayım sizlerle olayın kahramanı ben ve herzamanki gibi benim küçük cadım cadımın yaptıklarını bir kitaba döksem heralde ençok satan kitaplar arasına girer neyse uzatmayım geçen ay çocuklarım ve ben diş randevumuz için fakülte hastanesine gitmiştik akşama kadar bir aşağı bir yukarı epey yorulmuştum muayine sırası bana geldiğinde doktorum tedavimi yaparken arkada çekilmesi gerekn 20lik bir dişiniz daha varmış niye çektirmediniz diyince bana bende bilmiyorum çekim yapıldığında bana kimse birşey söylemedi dedim ve tedavimden sonra doktorun odasından çıktım oğlumun sırasını beklemek için bir alt kata indik orda otururken kızlarıma diyorum kibenim bir dişim daha çekilcekmiş kimse bana birşey demedi dedim küçük cadımda anne kim söyledi dedi bende doktor söyledi dedim busefer kızım ee anne hani kimse birşey söylememişti diyince ben ve orda bulunan diğer kişiler epey gülmüştük bu zamane çocukları hep hazır cevap oluyolar valla:gul::gul:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?hiçbirini ayrım yapmadan seviyorum sıralamaya kalkarsam bu sayfa dolar da taşar:eek::eek: ama bir kişi var ki o kendini biliyor onunla dostluğumuz hep daimi kalıcak:eek:
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?fenerrrrrr bahçeeee:kupa::kupa::kupa:şampiyonluğu kıl payı kaçırmış olsakda kalbimizdesin hep fener bahçem
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın espirili neşeli gülmeyi seven insanları seven ve titiz -hmm-hmm-hmm

eveeeeeettttttttt aceba ben kimi sobelesemmmmmmm :dusun::dusun:ksom seni sobeledim canım sıra sende:eek::eek:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sılam anca gelebildim canım ve başlıyorum

1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir) kevser-hmm
2-Nerde oturuyorsunuz? istanbul:sigara:
3-Doğum tarihiniz yaşınız 1977 :ayna:
4-Mesleğiniz modelist:kupa:
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı pop funda arar:sarki:
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı selvi boylum al yazmalım:besik: türkan şoray
7- yaptıgınız spor şu sıra işte koşturmak
8-Giyim tarzınız spor :ayna:
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız gereken neyse:ayna:
10-Sizi en mutlu eden kişi? kızım-hmm:besik:
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? ailemle olmak kızımla oynamak
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? kendim aklım:dusun:
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir? doğum yapmam:besik:
14-Sizin için Sevgi nedir? ebedi kalbimde yaşayacak duygu-hmm
15-Evlimisiniz? evet -hmm
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir çok var:)
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? babamın vefatı:aglayan:
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? arkadaş listemdekiler-hmm
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? galatasaray:kupa:
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın neşeli konuşkan çalışkan anne disiplinli

[/QUOTE]

bende ayparçasını sobeledim

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ayparçası gelmiş; ama aramıza fazla katılmıyor sanırım. Bu yüzden oyunun aktif olabilmesi için ben Panter'i sobeliyorum...

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir):panter
2-Nerde oturuyorsunuz?:sakarya
3-Doğum tarihiniz yaşınız:15 11 1976
4-Mesleğiniz:eek:gretmen
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı:arabesk harıc hepsını sewerım sezen aksu
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı:pretty woman (ozel bı kadın)kenan ımırzalı oglunun oyunculugunu begenıyorum
7-Yaptığınız spor:spor salonuna gıdıyorum aktıf olarak yk
8-Giyim tarzınız:salas spor
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız:anammmmm anlatmaya kalksam sayfa bıter ck fazla war
10-Sizi en mutlu eden kişi?:eek:glusum
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?:guneyde tatilde oglusumla tabıkıde
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?:pıncır
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?oglusumun dogumu allahım nası bı duyguydu o rabbım tum bayanlara tattırsın ıns...
14-Sizin için Sevgi nedir?:eek:glusum
15-Evlimisiniz?:bı ara ewt :)
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir?:en matragı hatırlamıyorum da bıtanesını anlatayım
bıgun seyır halınde ıken afedersınız ck sıkıstım hemen ılk benzınlıkte durduk o can hawlıyle attım kendımı cıktım bıde batım bı herıf dıkılıo karsımda o heycanla erkelrınkıne gırmısım:)
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?:kuzenımın tul asarken 4.kattan camdan dusup wefat etmesı:(
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?:daha yenıyım essem arına nesrın64 sadıye canom
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?besıktassssss
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:haywansewer anne kokos suslu zeki:)
ohhhh beeee:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar