emine_yakubova
Aktif Üye
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)-emine_yakubova
2-Nerde oturuyorsunuz? -Bulgaristan
3-Doğum tarihiniz yaşınız-26.04.1974
4-Mesleğiniz-ogretmen
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı-Kulağıma hoş gelen her türlü müzik, Preslava, Sibel Can...
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı- Asmali konak, Omre bedel, Deniz yildizi
7-Yaptığınız spor-aerobik
8-Giyim tarzınız-Spor, klasik
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız-guzellik salonlarina giderim
10-Sizi en mutlu eden kişi?-cocuklarim, eshim, velilerim..
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?-shu an yaz tatilinin tadini doya doya cikariyorum, gonlumu ve ruhumu okshuyorum...
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?-sikintimi pek paylashmam sadece icimden Allaha dua ederim
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?-benim icin hayatimda olup biten her sheyin onemi buyuktur
14-Sizin için Sevgi nedir?-sevgi...hayat kapılarının hepsini açabilen tek anahtar...
15-Evlimisiniz?-evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir?-???
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? -birkac tane olay var
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? İsim veremem bütün siteyi seviyorum...
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? ...
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın-Gercek olan guzeldir, guzel olan gercektir.
Teshekkurler!
Bende kimi sobelesem?
2-Nerde oturuyorsunuz? -Bulgaristan
3-Doğum tarihiniz yaşınız-26.04.1974
4-Mesleğiniz-ogretmen
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı-Kulağıma hoş gelen her türlü müzik, Preslava, Sibel Can...
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı- Asmali konak, Omre bedel, Deniz yildizi
7-Yaptığınız spor-aerobik
8-Giyim tarzınız-Spor, klasik
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız-guzellik salonlarina giderim
10-Sizi en mutlu eden kişi?-cocuklarim, eshim, velilerim..
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?-shu an yaz tatilinin tadini doya doya cikariyorum, gonlumu ve ruhumu okshuyorum...
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?-sikintimi pek paylashmam sadece icimden Allaha dua ederim
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?-benim icin hayatimda olup biten her sheyin onemi buyuktur
14-Sizin için Sevgi nedir?-sevgi...hayat kapılarının hepsini açabilen tek anahtar...
15-Evlimisiniz?-evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir?-???
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? -birkac tane olay var
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? İsim veremem bütün siteyi seviyorum...
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? ...
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın-Gercek olan guzeldir, guzel olan gercektir.
Teshekkurler!
Bende kimi sobelesem?