Sobe

emine_yakubova

Aktif Üye
Tepki
57
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)-emine_yakubova
2-Nerde oturuyorsunuz? -Bulgaristan
3-Doğum tarihiniz yaşınız-26.04.1974
4-Mesleğiniz-ogretmen
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı-Kulağıma hoş gelen her türlü müzik, Preslava, Sibel Can...
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı- Asmali konak, Omre bedel, Deniz yildizi
7-Yaptığınız spor-aerobik
8-Giyim tarzınız-Spor, klasik
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız-guzellik salonlarina giderim
10-Sizi en mutlu eden kişi?-cocuklarim, eshim, velilerim..
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?-shu an yaz tatilinin tadini doya doya cikariyorum, gonlumu ve ruhumu okshuyorum...
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?-sikintimi pek paylashmam sadece icimden Allaha dua ederim
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?-benim icin hayatimda olup biten her sheyin onemi buyuktur
14-Sizin için Sevgi nedir?-sevgi...hayat kapılarının hepsini açabilen tek anahtar...
15-Evlimisiniz?-evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir?-???
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? -birkac tane olay var
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? İsim veremem bütün siteyi seviyorum...
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? ...
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın-Gercek olan guzeldir, guzel olan gercektir.

Teshekkurler!

Bende kimi sobelesem?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Madem, güzelcem arkadaşımız istemiyor peki. :eek:

Bende oyununun devamlılığı açısında _Dersena_ arkadaşımızı sobeliyorum. Ve lütfen isim verirken kişinin online olup olamdığına, ayrıca da daha önce sobelenmemiş olmasına dikkat edelim. Teşekkürler.:hhhhhh:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir)_Dersena_
2-Nerde oturuyorsunuz? -Ankara
3-Doğum tarihiniz yaşınız-31.10.1990
4-Mesleğiniz-Öğrenci:)+Satış temsilcisi
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı-Baha..Orhan Ölmez
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı- Tv izlemeyi sevmiyorum
7-Yaptığınız spor-Daha önce uzak doğu sporları ile ilgileniyordum(karate)
8-Giyim tarzınız-Spor..
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız-Banyo maskeler pilinkler sabunlar kremler çeşit çeşit cil ürünleri ile dolu :)
10-Sizi en mutlu eden kişi?-Annem ve Nişanlım
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? Arapça kursunda olmak isterdim Ders verecek hoca bulamadım :)...
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? Kuran ve dua
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?-Babamı kaybedişim büyük yıkımdı
14-Sizin için Sevgi nedir?-pek nadir rastlanan çabuk harcanan deger verilen en son şey..
15-Evlimisiniz?-hayır nişanlı
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir?-Aklıma şuan hiç birşey gelmedi:)
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? -3 ay ara ile babamı eniştemi ve teyzemi kaybedişim..
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? Pantişimmm(Panter)
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? Takım tutmuyorum
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın-Sabırlı sakin becerikli içe kapanık aşırı duygusal

Teşekkür ederim arişim:) :panter::panter::panter:

neşe_li

Daimi Üye
Tepki
642
1-Nick Eda
2-Nerde oturuyorsunuz? -Sakarya
3-Doğum tarihiniz yaşınız-20-03-1989
4-Mesleğiniz-öğrenci
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı-="]pop-demet AKALIN
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı- aklıma gelmedi şimdi çok izlemem zaten
7-Yaptığınız spor-pilates
8-Giyim tarzınız-yerine göre değişir.
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız-doğal güzellikten yanayım sadece krem kullanırım
10-Sizi en mutlu eden kişi?-babam oda yok artık
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz? sahilde sevdiğim biriyle güneşin tadını çıkarmak
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir? Kuran ve dua
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?-hatırlamıyorum
14-Sizin için Sevgi nedir?-pek nadir rastlanan çabuk harcanan deger verilen en son şey.. katılıyorum
15-Evlimisiniz?-hayır
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir?-
cinlerden konusuyorduk bir gece cok korkmustum ısıkları kapadık yatmaya giderken benım etegım kapıya takılmıstı benı yakaladılar dıye avaz avaz bagırmıstım
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay? -okuldan alınmam
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir? kendımden baska dostum yok
19-Hangi takımı tutuyorsunuz? fenerbahce
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın-azimli-sulugöz-inatçı-kinci-sevimli

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kimi sobeliyorsun canım? Birinin ismini söylemen lazım :kahve:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir):suzan
2-Nerde oturuyorsunuz?:izmir
3-Doğum tarihiniz yaşınız:03.04.1978
4-Mesleğiniz:ev hanımı
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı:türk sanatmüziği ve türk pop umut akyürek;hüner coşkuner sezen aksu;kıraç;toygar ışıklı;sertap erener;funda arar
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı:babam ve oğlum çetin tekindor;beğenirim
7-Yaptığınız spor:bütün sevimli ev işleri
8-Giyim tarzınız :spor
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız:çokda fazla bir şey yapmıyorum
10-Sizi en mutlu eden kişi?:minik kızım şimdi ve tabiki oğlanlarda
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?:sessiz sakin bir tatil kasabasında yalnız olmayı dilerdim biraz ihtiyacım var çünki
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?:mr mussile hemen kendimi temizliğe veririm hıncımı çıkartırcasına her yeri ovalarım:dislek:
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?:diyabetle tanışmam
14-Sizin için Sevgi nedir?:emektir
15-Evlimisiniz?:evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir:su arıza diye cenaze hizmetlerini aramıştım :gul:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?:küçük oğlum doğumda hastanede yoğun bakımda kalmıştı
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?:pantercim,maviş,fındık aklıma gelen bunlar ama daha yeni bir üye olduğum için zamanla daha çok arkadaşım olacağına eminim
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?:galata saray
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:samimi;doğal;dürüst;titiz;fadakar

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir):pinar
2-Nerde oturuyorsunuz?:almanya
3-Doğum tarihiniz yaşınız:01.05.1983
4-Mesleğiniz:ev hanımı
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı:özgün müzik ahmet kaya,grup yorum
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı:babam ve oğlum,hoscakal yarin
7-Yaptığınız spor:yürüyüs
8-Giyim tarzınız :yerine göre
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız:günlük makyajyapmam anca bir yer gidersem
10-Sizi en mutlu eden kişi?:ailem
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?:izmirde olmak isterdim tatil yapmak isterdim
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?:arkadasim cagiirim geli konusuruz dert tas kalmaz
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?:annelik
14-Sizin için Sevgi nedir?:emek,saygi
15-Evlimisiniz?:evet
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir:facede bir arkadasia yorum yapmistim kucaginda kiz vardi meger yigeniymis bende dikkatli bakmadan oglu sanip oglun ne kadarda büyümüs yazmistim:dertli:
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?:babam sik sik hastalaniyor beni cok üzüyor:aglayan:
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?:hepsini cok seviyorum ilk üye oldugum ünden beri hic yabancilik cekmedim ama önceden tanidigim elasu,dilar,adan
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?:galatasaray
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın:anne,fedakar,sevimli,yorgun,dürüsüt
bende arkadasimiz eflatunu sobeliyorum:panter:

eflâtun

Daimi Üye
Tepki
469
1-Nick(Belirtmek isteyen ismini yazabilir): eflâtun
2-Nerde oturuyorsunuz?: Ankara
3-Doğum tarihiniz yaşınız: Şubat 22 (19)
4-Mesleğiniz: Öğrenci
5-En çok Sevdiğiniz Müzik türü ve sanatçı:kulağa hoş gelen tüm şarkıları dinlerim:) Mustafa Ceceli
6-En Sevdiğiniz film ve sanatçı:Gönül Yarası - Bennu Yıldırımlar
7-Yaptığınız spor: Yürüyüş, ağırlık
8-Giyim tarzınız: Yerine göre değişiyor ama genelde spor:)
9-Güzelliğiniz için yaptıklarınız: Her gece yatmadan önce gül suyuyla yüzümü temizliyorum, bazen aklıma geldikçe internetten bulduğum maskeleri uyguluyorum. öyle aman aman bi bakım yok yani:panter:
10-Sizi en mutlu eden kişi?: teyzemm. iyi ki var anne yarım
11-Şuan nerde,kiminle olmak ve ne yapmak isterdiniz?: tek başıma kimsenin olmadığı bi sahilde yürümek isterdim. bu aralar çok ihtiyacım var yalnızlığa:(
12-Çok sıkıntılı anlarınızda kurtarıcınız kimdir veya nedir?: teyzem. herşeyimi anlatabileceğim tek insan o çünkü.
13-Hayatınızın en önemli olayı nedir?: eğitimime kaldığım yerden devam etmek
14-Sizin için Sevgi nedir?: Bağlılık.
15-Evlimisiniz?: Hayır.
16-Başınıza gelen en matrak olay nedir: sürekli gittiğim kuaförün karşısında sağlık ocağı var. orda çalışan bi hemşire var tıpkı esmeraya benziyo:D o arkamda kaşlarını aldırırken ben başladım onun esmeray'a benzerliği hakkında konuşmaya ama neler neler söylüyorum:D işi bitince suratıma öyle bi bakıp çıktı ki ben utancımdan yerin dibine girdim diğerleri gülmekten yerlere yattı:cokkomik: anlatırken bile hala utanıyorum-hmm
17-Yaşamınızda başınıza gelen en kötü olay?: annemin bir türlü tamamen iyileşememesi hayatımı altüst eden en kötü şey:aglayan:
18-Sitemizde en çok sevdiğiniz dostlarınız kimlerdir?: yeni olmama rağmen herkesi sevdim kimse soğuk gelmedi bana. hemen hemen hepsi benden büyük o yüzden daha çok yakın görüyorum
19-Hangi takımı tutuyorsunuz?: Fenerbahçe
20-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendinizi anlatın: Duygusal, çekingen, inatçı, gururlu ve umutlu.

Çok zevkli bi oyunmuş bende ayşegül hanım arkadaşımı sobeliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar