Spor ve Diyet Yapıyorum!

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168
Semiz otunu hiç denemedim yoğurtlu o nasıl oluyor :acep: Çiğmi yoksa pişmişmi :ne:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Sende faydası olan şeyleri sevmiyorsun be bacım ilaç niyetine ye vücut su tuttuysa ödemi atıyor o çay karabiberde yakıcı özellik vardır zaten

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168
Sende faydası olan şeyleri sevmiyorsun be bacım ilaç niyetine ye vücut su tuttuysa ödemi atıyor o çay karabiberde yakıcı özellik vardır zaten

şu çayın tarifini bul hele bana :ko kaç bardak iciyoz :cay:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Topiğin hayırlı olsun öncelikle balım.:kayris:
Bende 1 hafta öncesine lahana çorbası diyeti yapmaya karar verdim herşey tamam hazır dedim ama 2 gün içtim o kadar,ama çok faydası var toksinleri atmak açısından.
Ve ben hiç bişey yapmasam da günlük 2,5 litre su içsem hemencecik kilo verebiliyorum.:kayris: Bu topiği takip ederek bende yaz için kendimi hazırlamış olacağım Allah'ın izniyle.
Hadi bakalımmmmm herkese kolay gelsin.:hihi:
Takipçinim bittoş.:huhuu:

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Evet bidenem boyum kısa o yüzden :ates:

Gırtlağnı tutacak ben boşa aç aç gezmiyorum :ko
Bak bacım önce heryere postiş yapıştır. Üstüne abur cubur yasak yaz. Hepsi kilo onlar kalori vs notları buzdolabına erzak dolabına yapıştır. Yemek adedini düşür. Mesela ben akşamları. Corba,ara yemek,pilav veya makarna yiyordum.
Şimdi çorba, ve tek öğün pilav makarna kesinlikle yemiyorum :ates: İşe yarıyor kız bak kaç gündür abur cubur cekirdek cips kola soda vs hiç bişey yiyip içmiyorum :ko

ya pilavı çok seviyorum kızlar, bir de sebze ile hiç aram yok. Annem çalışan bir kadın olduğu için bu domatestir bu biberdir diye hiç söyleme şansı olmadı bana. hep abur cubur hep salam sosis vs ile büyüdüm ee şimdi zor tabi domates yemek falan midem bulanıyor :(

bana kolay bir diyet listesi sunabilecek arkadaşım var mı :(

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
ya pilavı çok seviyorum kızlar, bir de sebze ile hiç aram yok. Annem çalışan bir kadın olduğu için bu domatestir bu biberdir diye hiç söyleme şansı olmadı bana. hep abur cubur hep salam sosis vs ile büyüdüm ee şimdi zor tabi domates yemek falan midem bulanıyor :(

Sitedeki diyet listelerini inceledin mi canım?:cay:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
inceledim canım incelemez miyim
ama ben öyle 6 ara öğünlü birşey istemiyorum.
bazen acil iş çıkıyor yiyemiyorum
o yüzden 3 öğünlü ama zayıflatan bir diyet istiyorum
yada olmadı diyetisyenimin verdiği diyete geri döneceğim.

Bence en doğrusu diyetisyeninin verdiği diyete geri dönmen.:huhuu:
Kışın mesela haliyle kilo alınıyor,kendim diyet programı hazırlıyorum.
Sürekli bunu söylüyorum ama su tüketmen şart balım.
Benim şuanda kilom gayet iyi ama ileride sorun yaşamak istemediğim için bir kaç kilo vermek istiyorum ve yazın ince elbiseler giyeceğimiz için iyi olacak diye düşünüyorum.

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Bence en doğrusu diyetisyeninin verdiği diyete geri dönmen.:huhuu:
Kışın mesela haliyle kilo alınıyor,kendim diyet programı hazırlıyorum.
Sürekli bunu söylüyorum ama su tüketmen şart balım.
Benim şuanda kilom gayet iyi ama ileride sorun yaşamak istemediğim için bir kaç kilo vermek istiyorum ve yazın ince elbiseler giyeceğimiz için iyi olacak diye düşünüyorum.

ya öyle de diyetisyenimin diyeti de 6 öğünlü :(
off kararsızım ya ne yapsam :(

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.168
Topiğin hayırlı olsun öncelikle balım.:kayris:
Bende 1 hafta öncesine lahana çorbası diyeti yapmaya karar verdim herşey tamam hazır dedim ama 2 gün içtim o kadar,ama çok faydası var toksinleri atmak açısından.
Ve ben hiç bişey yapmasam da günlük 2,5 litre su içsem hemencecik kilo verebiliyorum.:kayris: Bu topiği takip ederek bende yaz için kendimi hazırlamış olacağım Allah'ın izniyle.
Hadi bakalımmmmm herkese kolay gelsin.:hihi:
Takipçinim bittoş.:huhuu:

Bu topikte destek oluruz birbirimize :kayris:
Hayırlısı olsun inşallah ablacığım.:huhuu:

Teşekkür ederim canlar :kayris: Pilav salam sosis vs. Yemiyorum artık :kayris: kendime mütiş bir şekilde mani oluyorum :ko heryere postiş yapıştırdım üzerlerinede şöyle notlar yazdım; diyettesin,abur cubur yasak,onlardan vazgeç,asla elin gitmesin o dolaba :D (abur cubur dolabına yapıştırdım bunu.) Sağlıksız yiyeceklerden uzak dur (buzdolabına) Aynama sporunu unutma diye kocaman yazdım. Sabahları kalkınca unutmiyim diye :kayris: :ko nasıl ama heee birde bol su iç notları yazdım sağ sola :lululu:

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Teşekkür ederim canlar :kayris: Pilav salam sosis vs. Yemiyorum artık :kayris: kendime mütiş bir şekilde mani oluyorum :ko heryere postiş yapıştırdım üzerlerinede şöyle notlar yazdım; diyettesin,abur cubur yasak,onlardan vazgeç,asla elin gitmesin o dolaba :D (abur cubur dolabına yapıştırdım bunu.) Sağlıksız yiyeceklerden uzak dur (buzdolabına) Aynama sporunu unutma diye kocaman yazdım. Sabahları kalkınca unutmiyim diye :kayris: :ko nasıl ama heee birde bol su iç notları yazdım sağ sola :lululu:

canım süpermiş ama ben çalıştığım için bir an bir ana tutmuyor uyamıyorum ne yazıkki neyse ayın birini bekliyorum o zaman başlayacağım :)

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Hemen yarın.:hihi:
Ben diyet yapmam dikkat ederim sadece.:hayir:

-ciko-ciko

demek hemen yarın eee :)

yaa olmaz ki ama :) diyet diyince canım şimddien bir sürü şey çekmeye başladı.

tamam tamam yarın başlıyorum yaww sen mi büyüksün ben mi seni yeneceğim diyet :)))

Ekli dosyalar

• dd.jpg
    dd.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 63

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar