Spor ve Diyet Yapıyorum!

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Dün akşamki yediklerim ve sporum -ciko
22.Mart ---->> Akşam yemekte iki küçük dilim ekmek, sebze çorbası çok sağlıklı enerji doluydu vitamin deposu :ko semizotu salata yedim :ates: bi kase yoğurt.dayımlar pideleri lahmacunları yuttular :ko cok pis uyuz oldum :ko neyse ben yemedim ama :hihh: Akşam sporundada ip atladım :ne: 25 tane. havluyla bi eğzersiz görmüştüm tv de gündüz onu yaptım. Havluyu bi bacağnıza koyup kendinize çekip bırakıyoruz kuvvetlice 5 10 kere. diğer bacakta öyle. Havluyu ense tarafımızda durcak şekilde iki elimizle bir sağ bir sola çekeliyoz ama çok acıdı benim sanırım oda kuluçları yumusatıyo :tskler: bulcam bu eğzersizleri durun :ko Sabahki sporum :D mekik çektim 30 tane :kayris: yere dört ayak durdum bi sağ bacağmı ileri geri esnettim 15 kere. sonra sol bacağmı esnettim 15 kere. hazır yerdeyken bi sağ yan yattım sol bacağmı havaya açtım apattım 10 kere sonra sol yan yattım aynı şekilde 15 kere açtım kapattım ayağa kalktım elma armut ne varsa onları topladım :ko sağ sola esnedim :D kahvaltıda ne yiycem bilmiyorum :uzgun: onuda yedikten sonra eklerim :ko
Bu arada her eğzersizden sonra mutlaka 500ml su içiyorum :cay:

denizplt

Daimi Üye
Tepki
423
kızlar ya, ben evlendiğimden beri belki 1500 kez diyet bozdum.
şuanda da saldım çayıra mevlam kayıra havasındayım.
dukanı denedim, diyetisyene gittim. yok şu boğazıma hakim olamıyorum çocuk düşünüyorum kilo vermeliyim.

bana ne önerirsiniz? kilo vermeliyim.

Kac kilosun duygucum?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
62 kiloyum. Ama boyum kısa, 1,50
bu yüzden bu kilo bana çok fazla canım

Bak sana bişi söylimmi benim kilom 68di 1-2 yıl önce ben yaklaşık 1,5 yıldır zayıfım. Ve inat ettim inanılmaz kilo verdim yaklaşık 6 ay'lık bir süreçte 45 kiloya kadar düştüm gayret ettiğin zaman inan bana herşey kendiliğinden gelişiyor :ask:

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Bak sana bişi söylimmi benim kilom 68di 1-2 yıl önce ben yaklaşık 1,5 yıldır zayıfım. Ve inat ettim inanılmaz kilo verdim yaklaşık 6 ay'lık bir süreçte 45 kiloya kadar düştüm gayret ettiğin zaman inan bana herşey kendiliğinden gelişiyor :ask:

olmuyo işte yine başarısız olurum diye bıraktım bende ama çocuk için zayıflamam şart, annelik tek isteğim.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
haklısın, bebeğim için zayıflamalıyım.
senin listen nasıl ne yaparak zayıfladın hadi bakalım söyle de bende senin gibi inceleyim :)

Gülüm kola,gazlı şekerli içecekler kesinlikle yasak!
Cips,patlamış mısır ,çekirdek çikolata bunlardan vazgeçiceksin :tskler:
Bunları bırak ve yemek koyarken kaşık adedini gün gün azalt.
Mesela; Yemek yeme demiyorum ye. Atıyorum menüde, çorba,pırasa,pilav var. Çorba 1 kepçe. Pırasa Dilediğin kadar ye pilav yeme pırasa ye ama ekmeği mesela 3 dilimse 2 ye indir ilk günleri atlattınmı sonrası geliyor :) Pilavıda örükleme yemek kaşığınla önce 4 kaşık koy. 2 gün 4 kaşık ye 3.Gün 3 kaşık 2 günde 3 kaşık ye sonra sonra dahada azalır balım yemeklerinide böyle azalt

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Gülüm kola,gazlı şekerli içecekler kesinlikle yasak!
Cips,patlamış mısır ,çekirdek çikolata bunlardan vazgeçiceksin :tskler:
Bunları bırak ve yemek koyarken kaşık adedini gün gün azalt.
Mesela; Yemek yeme demiyorum ye. Atıyorum menüde, çorba,pırasa,pilav var. Çorba 1 kepçe. Pırasa Dilediğin kadar ye pilav yeme pırasa ye ama ekmeği mesela 3 dilimse 2 ye indir ilk günleri atlattınmı sonrası geliyor :) Pilavıda örükleme yemek kaşığınla önce 4 kaşık koy. 2 gün 4 kaşık ye 3.Gün 3 kaşık 2 günde 3 kaşık ye sonra sonra dahada azalır balım yemeklerinide böyle azalt

tamam canım çok sağol deneyeceğim :) yarın başlıyorum

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Sen hala başlıcanmı :ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Saat Yenilecekler
09:00 K-flakes
10:30 Yeşil çay
11:00 Elma
12:00 Et çeşitleri, yoğurt
15:00 Ananas
17:00 K-flakes
19:30 Sebze, baklagil vb

bu şekliyle nasıl :)

:ates: bune kıs yarım saatte bir ille bişeymi yiycen :bayil: yok bacım öyle olmaz. Bir kere şu keloğsu hayatından çıkar :hayır: onlar asla kğ verdirmiyor! Ben kaç sene yedim şişiriyor :dusun: onları çıkar öğününü 3 keremi yiycen napcan bilmiyorumki yarım saatte bişey yersen asla kilo veremezsin :uzgun:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Yemekleri değişmene gerek yokki bebeğim :tskler:

Mesela Ben sabah ; 1,5 Kare esmer ekmek yedim.
1 Yumurta, 1 kibrit kutusu peynir 2 dilim domates.

Ben ara öğün öncedende yemekten hoşlanmıyordum şimdide :D

Akşam Yemektede semizotu salatamı yiycem 1 tabak çorba bi kase yoğurt 1 dilim esmer ekmek :tskler:

Sende mesela. 2 saatte bir 1 tabak yemek ye mesela corbanı pırasanı ye akşam 6 gibi 8'de pilav türü yiycek ye. ama az bide akşam 9'dan sonra hiç bişey yeme :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar