Kızlar uzun süredir takip etmeye çalışıyorum ben de Survivor'u favorim Nihat'tı o yoğurt olayı olunca eledim gözümden düştü
Merve'lerle birlik olması sürekli Alp Kırşan'a sözlü olarak sataşması hoşuma gitmedi. Alp bence doğruları söylüyordu o yüzden de istenmeyen adam oldu. Şimdiki favorim Anıl umarım o kazanır çok beyefendi bir çocuk hiç kendini bozmadı.
Hasan bence göründüğü gibi babacan iyilik timsali adalet sembolü biri değil , özellikle dokunulmazlık yarışmalarında diğer yarışmacılara gözlerini pörtleterek bakması onların motivasyonunu bozması kural dışıydı.Zaten kendisi sanıyorum ki gösteri güreşlerinden güreşçiymiş vücudunu duruşunu bakışını karşısındakinin motivasyonunu çökertmekte çok iyi kullanıyor.
Merve hakkında tek birşey söyleyebilirim , böyle bir kızla aynı otobüste yanyana oturmak bile istemem.
Almeda süper oyuncu ama sevimli ve güzel olduğundan insanlar ona karşı cephe alamadılar hiçbir zaman.
Cevher iyi biri ama Hasanla birlikte olması ne yazık ki onu gölgede bıraktı şu an Hasan olmasa burda olamaz diye düşünüyor herkes. Kendisinin de morali bozuk sanırım oyunlarda başarılı olamıyor uzun süredir.
Hayım'a çok gülüyorum
Begüm bu zamana kadar adada kaldığı için çok şanslı bence.
Bu arada en son Almeda adadan elenince en azından dokunulmazlık sembolünü adada tek kız olarak kalan Begüm'e verebilirdi kadın dayanışması açısından ama tabiki beklenildiği gibi yapmadı.
Geçenlerde Merve twitterdan ''Anıl açlıktan göbek yapmış
'' şeklinde bir cümle yazmış bu da beni düşündürdü.Bir imamı var acaba dedim :dusun: