Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Mustafa Topaloğlu Adaya Veda Etti

attachment.php

Daha önceki haftalarda da Doğuş ve sonrasında ise Merve'yle elemeye kalan Topaloğlu 3. kez konseyde gergin dakikalar yaşadı. Oysaki Topaloğlu hafta içi arkadaşlarına iki kez sms'e kaldığını ve 3. kez kalmak istemediğini dile getirmişti.

acunn

Ekli dosyalar

• mustafat.jpg
    mustafat.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 52

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
o kadar sevindimki. oh yan gel yat. bir şey yapma yok bacağım kötü yoık ben yapamam. millet çırpınsın sen kal adada. korusunlar. birde adını yazanlardan hesap sor. almedaya yptığı gibi. sanki sen çok kazanıyorsun yarışmaları diyor kıza. kardeşim o yine giriyor yarışıyor senin gibi dışarda seyredip birde çok çabalamış gibi ödüllere gitmiyor. hak yerini buldu.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Anıl'da şaşırdı isminin çıkmasına,
Hasan ve Begüm Anıl yazdı sanırım.
Cevher'in isteğimiydi neydi:evet:
sanırım kuvvetli görüyorlar,
Nihat'ın da sms oylamasında gitmeyeceği düşünülüyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor154.jpg

trans.gif

Survivor Ünlüler- Gönüllüler

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 21.05.2012 20:00
trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 21 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam...“Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 4 ünlü ve 4 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Almeda, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı geldi ! Adaya kim veda edecek ? Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa koşullarında süren yaşam savaşını kim kazanacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 21 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

Elemeye kalanlar : Alp,Anıl

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Bence diğerleride hiç hoş birşey yapmadı iki arkadaşı karşı karşıya getirerek bana antipatik geldi açıkcası...

Alp'i tutmuyorum ama yarışmada Hasan'ın yaptığı nefes alış veriş bilmem nesi hiç hoş değildi karşı tarafın dikkatini direkt bozan birşeydi biraz düşünmesi gerekirdi...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Kazanamama ihtimali yüksek ama mesela benimde o tarz şeylerde dikkatim acayip dağılır ve sinir olurum o yüzden anladım onun sıkıntısını o ses sinirini bozmasa en azından elinden geleni yapmaya çalışacaktı kaybetsede sorun yapmayacaktı...

Hem Alp önceden demiş iki dakika soluklanalım aç nefesini kabul etmemiş bence hoş değildi bu...

Daha önce bir yarıştada Nihatla yarışırken itme yarışı vardı komple kavradı aletin kolunu Nihat debelendi debelendi Acun durdurup uyardı sonra hemen tekrar başladılar yine Hasan kazandı ama öncesinde Nihat ittirken gücü gitmişti haksızlık oldu mesela oradada Hasan antipatik gelmişti dikkat etmeli böyle şeylere...

Ayyy ne sinirlenmişim a aaa :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Hasan'ın oldu Alp oyunu bıraktı çünkü dikkatini dağıttığı için hatta helal etmiyorum adil yarışmadı falan ddi :ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar