Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Hasan bazen yapiyor canim birseyler, ne bileyim ya ben Alp´e sinir oldum.
Sonucta hepsi kazanmak istiyor, hak eden alsin.
Alp´in niyeti Nihat´la cikmakti sms´e bence.
O zaman ne olurdu bilemiyorum.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ya adam sporcu ve doğru sporda nefes alıp vermek en önemli şeylerden biridir. nefes kontrolu şarttır. ben pilateste bile nefes alıp vermeyi öğrendim. hemde sesli. yani hasan haklıydı. ve alp yine yaptı yapacağını. zaten bunda hile olsa yarışmada hasan elenirdi. orada acun dahil çoğu kişi spordan anlayan kişiler ve nefes kontrolunun ne olduğunu bilirller. o zaman futboldada yada voleyboldada bağırmasınlar sporcular. adamlar nasıl bağırıyor. futbolcu şöylemi diyece,ay yanımdaki şut atarken bağırdı dikkatimi dağıttı. oyunu bırakıyorummu:)ı komedi gibi:)yiyen elbet oluır bunuda ,ben yemem:)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Dur kızdırayım seni :hihi: Nihat'ta korkudan çıkamadı sms'e ondan Anıl'ı seçtiler bence yoksa hepsi Alp yazacaktı o da Nihat'ı seçecekti :cokkomik: bitterim gibi diyeyim sadiye beni seviyormusun :tskler:

Adalar birleşince kimi tuttuğumu şaşırdım ben yarışmalarda eskiden az da olsa heyecan yapardım ünlüler kazansın falan diye dün izlerken "amann kim kazanırsa kazansın" modundaydım

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Dur kızdırayım seni :hihi: Nihat'ta korkudan çıkamadı sms'e ondan Anıl'ı seçtiler bence yoksa hepsi Alp yazacaktı o da Nihat'ı seçecekti :cokkomik: bitterim gibi diyeyim sadiye beni seviyormusun :tskler:

Adalar birleşince kimi tuttuğumu şaşırdım ben yarışmalarda eskiden az da olsa heyecan yapardım ünlüler kazansın falan diye dün izlerken "amann kim kazanırsa kazansın" modundaydım

Seviyorum tabii ne demek. :teselli:

Bende korktum Nihat cikacak sms´e diye.
Onun korkmasi cok normal. :hihi:

Ben bilmiyorum ama Alp ve tayfasi yandas bulabilselerdi Nihat´i eleteceklerdi.
Olmadi ben direk eleyeyim dedi heralde ama ters tepti. :korkak:
Sen de beni seviyor musun? :ilknur:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Seviyom seviyom Nihat yandaş buldu Alp'i gönderdi aynı mantık işte sevgin devam ediyor inşallah :kptmya:

Akşam kesin Alp gidici Anıl çok tutuluyor gibi gitmez o yada giderse çok şaşırırım içinizden nk'nin suratı şu an böyle :sok deyin Anıl elenirse :cokkomik:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bende Alp gider diyorum, merak etme eger olurda Anil elenirse o suratta sadece sen olmayacaksin. :cokkomik:

Mantik ayni canim, sevgim devam ediyor daha. :hihi:

burcu13

Daimi Üye
Tepki
311
ohhhh ne kadar sevindim gitmesine ya alp çok karıstırıordu ortalıgı anılda onun sayesinde garantiledi finali hadi hayırlısı ama inşallah ya nihat yada hasan kazanır hem cok basarılılar hemde cok kaliteliler

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Bence bu hafta olmazsa diğer hafta huzursuzluk olacak çünkü aralarından birini elemek zorundalar gruplaşmalar yine başlayacak yani...

Bakın Hasan yine Begüm'e dik dik bakıp dikkat dağıttı kız söyleyince sen deyince bir daha bakmadım diyor kız gördüm abi bakıyordun rahatsız olup arkamı dönerken elimi toparlayamadım dedi adamın huyumu ne sessiz ve derinden hallediyor işini :kptmya:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
bence şu ana kadar kendini bozmayan tek kişi Hasan kaldı..
Alp'in yaptığı mızıkçılığa rağmen kendini bozmadı,insanı sinir eden bir soğukkanlılığı var:)
Zaten Anadolu Ateşi'nde de yılan adamı oynuyordu,bakışları yetiyor..
Ben Begüm'e acıyorum ya, bu kadar şeye boşuna katlanıyor bence.yarışmayı kazanacak kapasite yok, Merve Oflaz gibi fotojeni veya oyunculuk kapasitesi de yok

H

Hera

Misafir
Oooohh beee Alp gitti şükür bu arada hasan bakıyormuş ediyormuş o bakınca dikkatti dağılıyormuş ne saçma sapan fikirler bunlar BUrası Survivor Konsantre olacaksın her şeye dayanacaksın yok baktın yok ettin birileri ona bunu hatırlatmalı açlık sefillik varken bakış mı Rahatsız huzursuz etti tabi anladı kazanamayacağını sraıyorda sarıyor artık Güçsüzler...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor154_1457_154.jpg

trans.gif

Survivor Ünlüler - Gönüllüler

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 26.05.2012 20:00

trans.gif

SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK ?

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümleri ile 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’’de herkesin yakından tanıdığı 3 ünlü ve 4 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Almeda, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de Alp’in vedası Anıl’ı finale taşıdı.Artık herkes daha hırslı...Herkes finale kalmak istiyor... Ödül oyununu kim kazanacak ? Ünlüler ve Gönüllüler hiç görmediğiniz kadar heyecanlı ve hiç görmediğiniz kadar çekişmeli ödül oyunu için yarışacaklar... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleri ile Show TV’de !

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar