Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Hasan çok etkiledi beni bu akşam Nkm yaaa o dış görünüşde nasıl sert görünen adam nasılda yufka yürekliymiş Serhat konuştuğunda nasıl ağladı gördünmü

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
İkimizde 23:10'da atmışız mesajı bu kadar olur :kptmya:

He valla elendi yavrucak artık başka yarışmalara bakacak çare yok halkın takdiri böyleymiş :tskler:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Hasan çok etkiledi beni bu akşam Nkm yaaa o dış görünüşde nasıl sert görünen adam nasılda yufka yürekliymiş Serhat konuştuğunda nasıl ağladı gördünmü

Ailelerle konuştuklarında da çok etkilemişti ben ama çok sevemedim ben onu bir yerde bir yapaylık geliyor tam çözemedim...

H

Hera

Misafir
Herkes toplanıp çene yaparken Hasan kendine ada da uğraşak hep bir İş BULuyor akıllı bir adam ne dedikodu ne onlarla Polemiğe girmiyor ona gelip bir şey dediklerinde ise biri hakkında olur böyle şeyler yok canım o sebeple dememiştir falan feşmekan dşiyerek durumu toparlayıp hemen çalı çırpıya veriyor Kendini :dance10:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Bencede biraz daha kalabilirdi önce Hayim gitmeliydi ama gücü pek yok diye Mustafa T. ile onu uzun süre tutarlar herhalde...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Son dörde kim girecek acaba meraklandım :findikim:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
bu oyunlara aklım ermiyor benim insanlar çok sinsi... Bende merak ediyorum kazanan kim olacak...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
images

Survivor Ünlüler- Gönüllüler

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 14.05.2012 20:00

trans.gif

SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER'DE ELEME ZAMANI !

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 14 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 5 ünlü ve 4 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı geldi ! Adaya kim veda edecek ? Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa koşullarında süren yaşam savaşını kim kazanacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

Elemeye kalanlar : Mustafa Topaloğlu - Cevher

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
İçimden bir ses Mustafa Topaloğlu gider diyor nedense :semsiye:

Bu arada ödülde güzeldi be :catalbicak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar