Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
16509318.jpg

Adaya kim veda etti

Survivor'da sms oylamasına kalan Merve Büyüksaraç ve Mustafa Topaloğlu'ndan elenen isim Merve oldu.Merve Büyüksaraç elenmesi ile ilgili;

"Survivor'a iyi ki gelmişim. Burada öğrendiğim en önemli şey hayatımın kıymeti diyebilirim. Ya da hayatımda yaşadığım anlardan çok daha fazla zevk almaya başlayacağım. En basitinden annemle bir kahve içerken aldığım keyif, eskiden keyif gibi değilmiş. Şimdi ben onun kıymetini anladım.Ve döndüğüm zaman her şey çok daha keyifli hale gelecek. Survivor'a geldiğim için çok mutluyum çünkü burada Almeda'yı tanıdım. İstanbul'a döndüğüm zaman kesinlikle görüşmek isteyeceğim bir insan. O çık tatlı. Kelimelerle tarif edemem, 45 gün boyunca iyisiyle kötüsüyle hep yanımdaydı. Böyle bir dostu bu şekilde bir yarışmada kazandığım için çok şanslıyım. Birleşmeye kalmayı çok istiyordum. Hatta son haftalarda Almeda ile sadece birleşme partisini konuşuyorduk. Çok istiyordum ama kısmet değilmiş." dedi.

Hürriyet

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ayy kızlar anlatamam nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum.:dance::dance::dance:
Oh olsun Almedada alışır yakında bende merveye uyduğu için sinir olmuştum.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
M. Topaloğlunu seviyorrum içi dışı bir adam gerçekten kalması çok iyi oldu adaya huzurda lazım mervenin gitmesi onları daha da güçlü yaptı bence.:utan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Bence birleşme sonrası Alp,M.Topaloğlu,Anıl,Hasan ve Cevher bir arada Begüm ve Almeda diğerleri ortada gibi geliyor bence Nihat ve Hasan ya çok iyi anlaşacak yada tam tersi ortası olmaz gibi...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Dualrım kabul oldu ve Merve gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:Çok şükür:dance::dance::dance::dance::dance:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bence kızlarla arasını iyi tutar ama bunu yaparsa erken gider çünkü kızların sayısı az ama oyunlarıda kimseye vericeğini sanmıyorum güçlü bir rakip çünkü kızlarda güçlü kimse onunla olur erken gitmemk için bireysel oyunlar çok çekişmeli geçicek çoooookkkkkk:2::2::2::2:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar