Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

H

Hera

Misafir
Bana göre hepsinin şuanda gösterdikleri gerçek hal ve haraketleri, kişilikleeri....
Böyle şartlarda belli oluyor diye düşünyorum elinin altında herşey varken toz pembenin altına saklama gibi imkanları var.
Oysa şimdi mücadele etmeleri gerekirken sırtından vuran mı ararsın, saldıran mı arasın. Uydum akıllı mı ararsın...
İçlerinde gerçekten efendi olanlarıda var. Onları tebrik ediyorum.:huhuu:

Gönüllüler adası daha samimi geliyor bana sadece kızlar biraz fazla arkadan konuşuyordu Şansın gidince o da düzeldi. geçen haftada bu sayede aldılar bütün oyunları hak ettiler....
En çok yemek ödülünü almalarına sevindim onlar adına....-rgulu

Tobecim bu bir yarış elbette yarış için her şeyi yapacaklar bu sırttan vurma arkadan vurma değildir ki orada bir yarış var dostLuk Yok elbette elinden geleni Ardına koymayacak koynuna alıp sevecek Halleri yok yarış bu saldıracakta edecek te dostLuk kurmaya girmediler Arkamdan vurdun dedilermi çok gülüyorum sanki onun dostane kardaşı Yoldaşı Evine aLdı besledi Misafir etti de arkamdan vurdun diyor Yarışma bu yahu ne için söz verdiki bu adam sana yada verdiysede inanmayacaksın ada şartlarını bilerek gittiler evet Kolay değil Ucunda bir ÖdüL var her şahsiyet bir değiL NormaL şartLarda çıksınLar bakaLım yarıştan sona kaçkişi birbiri ile dosT oLacak gerçek dostLuk burada kuruLamaz imkan yok ŞartLar Uygun değiL PsikoLoji MüsaYit değiL bizim de bu gördüklerimiz yarış sadece ben o gözLe bakabiLiyorum İzLerken

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Tobecim bu bir yarış elbette yarış için her şeyi yapacaklar bu sırttan vurma arkadan vurma değildir ki orada bir yarış var dostLuk Yok elbette elinden geleni Ardına koymayacak koynuna alıp sevecek Halleri yok yarış bu saldıracakta edecek te dostLuk kurmaya girmediler Arkamdan vurdun dedilermi çok gülüyorum sanki onun dostane kardaşı Yoldaşı Evine aLdı besledi Misafir etti de arkamdan vurdun diyor Yarışma bu yahu ne için söz verdiki bu adam sana yada verdiysede inanmayacaksın ada şartlarını bilerek gittiler evet Kolay değil Ucunda bir ÖdüL var her şahsiyet bir değiL NormaL şartLarda çıksınLar bakaLım yarıştan sona kaçkişi birbiri ile dosT oLacak gerçek dostLuk burada kuruLamaz imkan yok ŞartLar Uygun değiL PsikoLoji MüsaYit değiL bizim de bu gördüklerimiz yarış sadece ben o gözLe bakabiLiyorum İzLerken

Bir insanın fikri ne ise zikride odur canım...
İyi günde değilde kötü günde belli olur insanın özü sözü...
Bende yarışma içinde olduklarının farkındayım ama Bana göre kişilik, psikoloji açlık ve yarışla değişmemeli şartlar ne olursa olsun insan görğündüğü gibi değil olduğu gibi görünmeli...
Şafşatanın içinde yapmacık olan bazı kişiler... Açlık ve yarışın içinde malesef bu yüzlerini gizleyemiyorlar.
Tabi ben bu yarışamada birtek mervenin bu hırsına yenildiğini düşünüyorum baştaki düşüncelerim böyle değildi.

H

Hera

Misafir
Evet Tobe cim hakLısın Lakin bir örnekle anLatmak isterim dervişin fikri ne ise Zikride odur Dediğin için Benim Eşim ve Babam en yakınımda ki yaşadığım örnek tir bu Kan şekerLeri düştüğünde Bammmbaşka bir insan oLuyorLar sana anLatamam sanki hiç tanımadığım bilmediğim bir sinir davranış oLayLara verdikLeri tepkiLer değişiyor ben şimdi kaLkıp onLarı yani babam la eşimi aç oldukları duurmlarıyla değerlendiremem ki çok iyi insanLar ama aç kaldıkalrında huyları değişiyor o yüzden şafşata filan dediğimiz ortam insanın normal ortamıdır ben gerçi ne merveyi ne bişkasını orada umrumda değil seviyorum sevmiyorum demem yarışma oalarak izleyip DurumLarına güLüyoruz sadece ama bana sen nasıl davranırdın die sorarsan Ben geçen yarışmayı kazanan Derya gibi davranırdım ne akar ne kokardım Peygamber sabrı İle yola devammmm derdim Yani

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Aslında farklı bişeyden bahsetmiyoruz canım.
Şuanda benimde şekerim düştü elim ayağım titriyor.
Bende 1 öncekinde deryacıydım.
Burdada sadece mervenin cadılığından şikayetçiyim.

H

Hera

Misafir
Aslında farklı bişeyden bahsetmiyoruz canım.
Şuanda benimde şekerim düştü elim ayağım titriyor.
Bende 1 öncekinde deryacıydım.
Burdada sadece mervenin cadılığından şikayetçiyim.

AnLıyorum Bir insanın iyi günde değilde kötü günde belli olur özü sözü diyince örneklemek istedim babam açken kalbimi kırıyorsa açken Hayır dediği şeye tokken evet diyorsa özü sözü bir olamaz diye örneklendirmiştim tatLişkom

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Yaris basliyor, tanitimlarinda insani cok meraklandiriyorlar, Nihat´a birsey mi olacak acaba? :iyyyy:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Kötü düşmüş ama birşey olmamış Alp diyor ya ben öyle düşsem ikiye ayrılırdım diye 55: akşamki yoğurt olayında acaba Anıl'ın kızlara yoğurdu verirkenki videosu yokmuydu ya durup dururken gerildiler...

Bence dokunulmazlığı gönüllüler alacak gibi :uzgun: oyun onlara göre birleşmeye 5'e 5 girecekler...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ya merve gitsin ya, nasil bir kiz öyle o.
Ortaligi karistir yine.
Simdide düsüncesi sanirim Anil yazilsin, Anil´la elemeye kalsin.
Ben onu elerim diye düsünüyor ama Anil onu eleyecek haberi yok.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Nihat'ta ayıp etti ama sizi ben doyurmadım mı gibi birşey dediya ne ayıp hiç yakıştıramadım :hayir: Alp'te öyle çıkıp ortaya demiyorki o yoğurt Anıl'ındı kameraya söylese ne fayda o arada arka çıkabilirdi çocuğa tek bıraktı :hayir:

Merve milleti birbirine düşürüp birbirlerini eletecek sonra finalde kendi süzüm süzüm süzülecek niyeti bu bence :sapan:

H

Hera

Misafir
Utanmadan Kendine Ait oLmayan bir Peyniri aLıp ta sonrada KızLara ait oLan peyniri geri iade etmek te neyin nesi yaa Musata Topaloğluda yemeiş ama bak verdi demez mi Yahu Almış yese yemese Ne yazar Bitirdi kendini Bitirdi Peyniri Almak La..

H

Hera

Misafir
Ay evet Yoğurt Sadiyecim yaa kafam bi dünya yaa :gul: MTopaloğluda yememiş ama bak verdi iyi niyetli demez mi nasıl sinir oldum anlatamam zaten kızların alman hata bide verdim diye övünüyor terbiyesiz

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Normalde lafi bilmez olmaz ama adada farkli oluyor.
Resmen yogurt kavgasi yaptilar ya. :cokkomik:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
benim anladığım kadarıyla yoğurt Anıl'ın da hakkıymış.
Ama Merve kobrası, anakondası,yılanı gene ortalığı karıştırdı,
Nihat'a da sinir olmaya başladım...
bütün malı o götürüyor salamlar falan..
sonra da "ayıp ayıp ben sizi doyumadım mı?"
ulen senden gelecek hayır Allahtan gelsin be...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Mervenin yaptığı iyice terbiyesizlik... Kendi milletin arkasından binbir dolap döndürüyor kimse onun açığını arkasından vurmuyor ama o hemen fırsat bulmuşçasına bunu kullanıyor çok terbiyesiz ve tehlikeli biri artık ne yapsa sevdiremez kendini.
Anıla gelincede çok üzüldüm çocuk kötü niyetle söylememişti.
Alpte ekrana konuştu ama o kavga esnasında bence anılın arkasında olmalıydı savunmalıydı arkadaşını.

Merve bu sinsi planla ilerlerse ilk elemede gider çünkü anılın takipçisi 44. 493 mervenin kide 9.122 taklaya gelir kendine çok güvenmesin.....
Geçen yarıştaki asena gibi oluverir... Aman çokta iyi olur görür anyayı konyayı...
Ay nasıl sinirlendirdi beni kız yaa....-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar