H
Hera
Misafir
Bana göre hepsinin şuanda gösterdikleri gerçek hal ve haraketleri, kişilikleeri....
Böyle şartlarda belli oluyor diye düşünyorum elinin altında herşey varken toz pembenin altına saklama gibi imkanları var.
Oysa şimdi mücadele etmeleri gerekirken sırtından vuran mı ararsın, saldıran mı arasın. Uydum akıllı mı ararsın...
İçlerinde gerçekten efendi olanlarıda var. Onları tebrik ediyorum.
Gönüllüler adası daha samimi geliyor bana sadece kızlar biraz fazla arkadan konuşuyordu Şansın gidince o da düzeldi. geçen haftada bu sayede aldılar bütün oyunları hak ettiler....
En çok yemek ödülünü almalarına sevindim onlar adına....-rgulu
Tobecim bu bir yarış elbette yarış için her şeyi yapacaklar bu sırttan vurma arkadan vurma değildir ki orada bir yarış var dostLuk Yok elbette elinden geleni Ardına koymayacak koynuna alıp sevecek Halleri yok yarış bu saldıracakta edecek te dostLuk kurmaya girmediler Arkamdan vurdun dedilermi çok gülüyorum sanki onun dostane kardaşı Yoldaşı Evine aLdı besledi Misafir etti de arkamdan vurdun diyor Yarışma bu yahu ne için söz verdiki bu adam sana yada verdiysede inanmayacaksın ada şartlarını bilerek gittiler evet Kolay değil Ucunda bir ÖdüL var her şahsiyet bir değiL NormaL şartLarda çıksınLar bakaLım yarıştan sona kaçkişi birbiri ile dosT oLacak gerçek dostLuk burada kuruLamaz imkan yok ŞartLar Uygun değiL PsikoLoji MüsaYit değiL bizim de bu gördüklerimiz yarış sadece ben o gözLe bakabiLiyorum İzLerken