Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Birileri dolap döndürmese olmayacak sanki bu programda.

Ben Doğuş anlaşamaz diğerleriyle diye düşünmüştüm.Geçimsiz bir ifadesi var çünkü ama yanılttı beni.Davranışlarıyla gayet efendi biriydi bana göre.Gitmesine üzüldüm.Ondan önce gidecek isim Merve olmalıydı.Bu hafta birbirlerini yerler gibi geliyor.Birde Doğuşu arkadan vurup asıl bize haksızlık yapıldı demeleri yokmu Almedayla ikisinin -kizgin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Ahengi Merve bozdu işte yoksa gayet iyiydi :hihh:

Bende aynı dedim Doğuş bireysellerde yıkacak ortalığı ama survivor ömrü izin vermedi :hihi: Alp'le son oyunlarında çok hırs yaptı ki Alp direkt Doğuşta alsa önemli değil modunda gayet rahat yarıştı...

Birde yarışlarda Doğuş düşünce bayılır gibi olunca hep şekerine baktılar rahatsızlığımı vardı acaba şekeri falan ondan mı fazla yüklenemedi acaba...

H

Hera

Misafir
Acayip İnceLdi Ler dimymi bu arada ÖzeLLikLe aLmeda nın bacakLarı biLe inceLdi dans yarışmasında zayıfLa diyorLardı hepside eridi Yağ oranLarı dengeLendi :esse:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Ahengi Merve bozdu işte yoksa gayet iyiydi :hihh:

Bende aynı dedim Doğuş bireysellerde yıkacak ortalığı ama survivor ömrü izin vermedi :hihi: Alp'le son oyunlarında çok hırs yaptı ki Alp direkt Doğuşta alsa önemli değil modunda gayet rahat yarıştı...

Birde yarışlarda Doğuş düşünce bayılır gibi olunca hep şekerine baktılar rahatsızlığımı vardı acaba şekeri falan ondan mı fazla yüklenemedi acaba...

Mustafa Topaloğlu,Alp ve Anıl bile Merve yüzünden geri çektiler kendilerini.Sibel Tüzünden önce Merve gitmeliymiş.Ünlüleri daha sağlam ve birlik içinde göreceğimizden eminim ozaman.

Neyse bakalım bu hafta neler olacak :hihi: Acunun reytingler tavan yapacak.Hoşuna gitmiştir bu durum onun :cokkomik:

burcu13

Daimi Üye
Tepki
311
nefret ediyorum o merveden ya çok gıcık bi kız hep ortalığı karıştırıyo o gitmeliydi bu hafta hiç yere doğuş gitti sadece çok boş konuşarak üste cıkmaya çalışıyor o adada en gereksiz kişi o inşallah bu hafta o gider zaten herkesde onun gtmesini istiyor şuan Almeda Bile

H

Hera

Misafir
Acun KarLı bu işten acayip kazanıyor heLaL oLsun Lafımız yok Pekiii Kim Kazanacak sizce kim oLacak Surviver :miyagi:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bende merveye acayip sinir oluyorum çok dengesiz biri...
Doğuşu bende bu kadar efendi olduğunu bilmiyordum bu çizgisini herkese gösterdi ama malesef erken elendi...
Adanın dengesinide merve bozuyor kesinlikle...
Zayıflamaları ise bu sene benimde en büyük sorunum mu olduğundan bilmem ama benimde çok dikkatimi çekti. Özellikle Almeda nın bacakları ve Alp in beli çok incelmiş.:eek:ys:

H

Hera

Misafir
İpLe çekiyorum bende kendimi onLar yerine koymaya çaLışıyorum unutma mamız Gereken bir şey Var ki bu bir OyuN orada şahsiyetLerin karakterLeri yarışmıyor yada gerçek KimLikLeri değiL oLamazda açLık ve yarış içindeyken OyuN içindeyken sadece oyunLarına bakıyorum gerisi YaLan Dünya yarış var oyun içinde hırs var oyun Var :catalbicak:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Bende merveye acayip sinir oluyorum çok dengesiz biri...
Doğuşu bende bu kadar efendi olduğunu bilmiyordum bu çizgisini herkese gösterdi ama malesef erken elendi...
Adanın dengesinide merve bozuyor kesinlikle...
Zayıflamaları ise bu sene benimde en büyük sorunum mu olduğundan bilmem ama benimde çok dikkatimi çekti. Özellikle Almeda nın bacakları ve Alp in beli çok incelmiş.:eek:ys:

Yarışlar kadar kişilikte çok önemli bana göre canım.Halkın gözüne girmeli kendini sevdirmeli.Daha doğrusu insan gibi insan olmalı.Merve baştan kaybetti zaten arkadan çevirdiği dolaplarla :miyagi:

burcu13

Daimi Üye
Tepki
311

Yarışlar kadar kişilikte çok önemli bana göre canım.Halkın gözüne girmeli kendini sevdirmeli.Daha doğrusu insan gibi insan olmalı.Merve baştan kaybetti zaten arkadan çevirdiği dolaplarla :miyagi:

kesinlikle öle orda kişiliklerde yarışıor Merve karakterini Sibelle Mustafa topaloğlunu birbirine düşürerek gösterdi çok karaktersiz bi kız Şuan Bile gideceiğini bilio ya almedayı fişlemeye çalışıo tutmuş ona dioki sen burda yalnız kalcan bizi göndercekler bilmem ne sırf bu yüzden almeda da doğuşu yazdın resmen iki yüzlü o kız kendi çıkarı için arkadaslarını satacak kapasitede bi insan ben Gönünlllülerin hepsinin kazanmasını isterim hepside candan mücadele edio gönüllülerden de nihat favorim:):):)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766

Hiç sorma canım ya sibelin gitmesine üzüldüm yeni yeni keşke en baştan meve gitseydi.:miyagi:

H

Hera

Misafir
Enteresan doLapLar dönüyor :miyagi: buraya döndükLerinde NormaL kişiLik ve şahsiyetLerine kavuştıkLarında ÖyLe bir Oohhhh çekecekLer ki bunu tahmin etmek hiç te zor değiL Ada şartLarı adamın huyunu suyunu Değiştirir...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bana göre hepsinin şuanda gösterdikleri gerçek hal ve haraketleri, kişilikleeri....
Böyle şartlarda belli oluyor diye düşünyorum elinin altında herşey varken toz pembenin altına saklama gibi imkanları var.
Oysa şimdi mücadele etmeleri gerekirken sırtından vuran mı ararsın, saldıran mı arasın. Uydum akıllı mı ararsın...
İçlerinde gerçekten efendi olanlarıda var. Onları tebrik ediyorum.:huhuu:

Gönüllüler adası daha samimi geliyor bana sadece kızlar biraz fazla arkadan konuşuyordu Şansın gidince o da düzeldi. geçen haftada bu sayede aldılar bütün oyunları hak ettiler....
En çok yemek ödülünü almalarına sevindim onlar adına....-rgulu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Bana göre hepsinin şuanda gösterdikleri gerçek hal ve haraketleri, kişilikleeri....
Böyle şartlarda belli oluyor diye düşünyorum elinin altında herşey varken toz pembenin altına saklama gibi imkanları var.
Oysa şimdi mücadele etmeleri gerekirken sırtından vuran mı ararsın, saldıran mı arasın. Uydum akıllı mı ararsın...
İçlerinde gerçekten efendi olanlarıda var. Onları tebrik ediyorum.:huhuu:

Gönüllüler adası daha samimi geliyor bana sadece kızlar biraz fazla arkadan konuşuyordu Şansın gidince o da düzeldi. geçen haftada bu sayede aldılar bütün oyunları hak ettiler....
En çok yemek ödülünü almalarına sevindim onlar adına....-rgulu

Bende aynı fikirdeyim canım.Herşeyi göze alarak gittiiler oraya.Açlık insanın huyunu değiştirmez.İyi niyetliyse iyi,kötü niyetliyse kötü olur.Dolap döndürecek tipte biriyse bunu normal hayatındada yapar zaten.Ada şartları,açlık bunlar sadece arkasına saklandıkları çaresizlikleri olur.Geçen bölümden Nihat geldi hemen aklıma :hihi:

Benim gönlüm ünlülerden yana.Gönüllülere ısınamadım birtürlü.Ünlülerden Merve gitsin gerisi başımın üstünde :hihi: Zevkle izlerim :utan:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Aynı fikirlerimiz şekerimm:evet:
Bende ünlüleri tutuyorum nedense:eek:ys:
Yalnız gönüllüler hiç yemek ödülü almamıştı yaa bu hafta sadece yemek ödülünü kazanmalarına sevindim.
Diğer yarışmalarda hop oturup hop kalktım:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar