Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

H

Hera

Misafir
Cidden yaa buraya döndükLerin de güLerek anLatacakLar bu oLayı şu an sinir oLsaLarda güzeL bir anı oLarak kaLacak normaLde yüzüne bakmadıkLarı yoğurt dimi :hihi::hihi:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Olay yoğurt değildi,tamamen merve'nin çevirdiği bir dümen.
herkes anladı ne mal olduğunu,almeda'da anlamış galiba.
fragmanlarda hiçbişey umrumda değil deyip konuşmayı kesmek istiyor.
Kadın hala "çok akıllı olmamız lazım" diyerek almeda'nın üstüne gidiyor.
ilk elemede gidecek kişi olur.ama gene doğuş'a yaptığı gibi bir plan çevirmezse:)

H

Hera

Misafir
Tabi Canımm okadar yağmur bilmem ne acayip zor dayanılacak gibi değil bende kim ne demiş ne yapmış söylenmesini isterim zaten duyuluyor ki biri geliyo söylüyor Merve gibi mesela Nihat çok sinirlendi iyi oldu öğrendi saklı gizli kalmaz asla hiçbir şey

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ben nihatı destekliyorum adam her oyunda başarılı mervede sinir bi tip ,mustafa bi işe yaramıyo , doğuş iyiki gitti:sila:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Evet su an istedigim gibi oldu, gerci ben Anil ile Merve kalsin istiyordum ama. :crazy:
Yinede Mustafa Topaloglu´nun takipileri Merve´ye göre biraz fazla.
Insallah Merve´yi eler.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Merve'nin planı neydi?

Merve; Topaloğlu, Alp ve Anıl'ın ortak oy vereceğini biliyordu. Anıl ile Nihat'ı tartıştırarak bu üçlünün Nihat'a oy vermesini sağlamayı planlıyordu. Kendiside Almedia'yıda etkileyip Topaloğlu'na oy vererek Nihat ve Topaloğlunun konseyde SMS'e kalmasını planlamıştı. Ancak planı bu sefer tutmadı. Anıl'ın Nihatle tartışmasında Merve'nin konsey için yeni bir oyunu olduğunun farkına varması ve bunu tartışma esnasında da dile getirmesi Merve'nin planlarını bozdu. Anıl kendisiyle birlikte Topaloğlu ve Alp'inde Merve'ye oy vermesini sağlayarak Merve'yi Sms'e göndermiş oldu. Konsey'de planı tutmayan Merve bakalım SMS'te rakibi Mustafa Topaloğlu'nu geçmeyi başarabilecek mi?

(milliyet blog'dan alıntı)

ne entrikalar çeviriyor bakın,aynen dediğim gibi,
Bu Merve Hürrem Sultan'ın ıssız adaya düşmüş hali :)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
iki gündür izliyemedim yarışmayı kızlar ünlülermi yenildi yine :sok:İnşallah Merve gider çok sinsi bir kız almeda gerçek yüzünü görse keşke artık
Anlaşılan epey olaylar olmuş bu akşam özeti izliycem inşallah eşim hiç sevmez bu tarz yarışmaları izliyemiyorum yaaa-kizgin-kizgin-kizgin

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
iki gündür izliyemedim yarışmayı kızlar ünlülermi yenildi yine :sok:İnşallah Merve gider çok sinsi bir kız almeda gerçek yüzünü görse keşke artık
Anlaşılan epey olaylar olmuş bu akşam özeti izliycem inşallah eşim hiç sevmez bu tarz yarışmaları izliyemiyorum yaaa-kizgin-kizgin-kizgin

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Merve'nin planı neydi?

Merve; Topaloğlu, Alp ve Anıl'ın ortak oy vereceğini biliyordu. Anıl ile Nihat'ı tartıştırarak bu üçlünün Nihat'a oy vermesini sağlamayı planlıyordu. Kendiside Almedia'yıda etkileyip Topaloğlu'na oy vererek Nihat ve Topaloğlunun konseyde SMS'e kalmasını planlamıştı. Ancak planı bu sefer tutmadı. Anıl'ın Nihatle tartışmasında Merve'nin konsey için yeni bir oyunu olduğunun farkına varması ve bunu tartışma esnasında da dile getirmesi Merve'nin planlarını bozdu. Anıl kendisiyle birlikte Topaloğlu ve Alp'inde Merve'ye oy vermesini sağlayarak Merve'yi Sms'e göndermiş oldu. Konsey'de planı tutmayan Merve bakalım SMS'te rakibi Mustafa Topaloğlu'nu geçmeyi başarabilecek mi?

(milliyet blog'dan alıntı)

ne entrikalar çeviriyor bakın,aynen dediğim gibi,
Bu Merve Hürrem Sultan'ın ıssız adaya düşmüş hali :)

:kptmya::kptmya::kptmya:ay Füreyyacımmm ne güldüm heee:kptmya:doğru söylüyorsun valla

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor154.jpg

trans.gif

Survivor Ünlüler- Gönüllüler

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 30.04.2012 20:00
trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 30 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 6 ünlüye karşı 5 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı geldi ! Adaya kim veda edecek ? Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa koşullarında süren yaşam savaşını kim kazanacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 30 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

Elemeye kalanlar :Mustafa Topaloğlu-Merve Büyüksaraç

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar