Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

H

Hera

Misafir
Açıkçası izLiyorum ama bu seferki şahsiyetler beni Pek heycanlandırmıyor NihatLa hasan akıLLı adamLar kimseyLe samimi olmadan yarışı sürdürmeye devam ederlerse adalar birleşince hiç bir kişi ile iiçLi dışLı oLmaz Lar ise böyLece kimseyede veriLecek hesapLarı oLmaz Yok beni niye yazdın yok neden öyLe dedin dosttuk arkadaştık sırrımı söyLedim ve benzeri tarzda durumLara Maruz kaLınmaz Vede Yarışma PsikoLojisine girerLer Hasan bunu başarıyor Nihatta öyle diye düşünmekteyim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor-Ünlüler154_5200_154.jpg

trans.gif

Survivor Ünlüler- Gönüllüler

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 05.05.2012 20:00

trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümleri ile 5 Mayıs Cumartesi ve 6 Mayıs Pazar akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’’de herkesin yakından tanıdığı 5 ünlüye karşı 5 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de birleşme öncesi son ödül oyunu zamanı geldi ! Almeda yalnız kaldı. Tek başına ne yapacak ? Ödül oyununu kim kazanacak? Ünlüler ve Gönüllüler birleşme öncesi hiç görmediğiniz kadar heyecanlı ve hiç görmediğiniz kadar çekişmeli ödül oyunu için yarışacaklar... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 5 Mayıs Cumartesi ve 6 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleri ile Show TV’de !

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evet Sadiyem bencede Nihat Serhat'ı eler ama diğer sevilenyarışmacıların takipçiler Nihat'ın gitmesini isterlerse Serhat'a oy verbilirler ve süpriz bir şekilde Nihat erkenden gidebilir diyede düşünüyorum ben:ajan::ajan:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bencede Nihat kalsın giderse gerçekten haksızlık olur ve onun ardından da ünlüler birer birer gider ünlülerin en güçlüsü o çünkü inşallah Serhat gider

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Sagol tobecim.

Hadi hayirlisi canim, Rabbim yardimcin olsun.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet silacim bencede aralarinda en iyisi Nihat. :cak:

H

Hera

Misafir
Nihat Güçlü ya herkes onu yazdı ama tabi Gıcık Serhat Gidecek hiç Şansı Yooooookkkkkkk

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Nihat yarislarda basarili, bana kalsa Hayim gitsin. :D
Ama artik güclüleri elemeye calisacaklar. :vecihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Nihat'ı tutan çok o yüzden o kalır Serhat gider :2:

Sırf senin için kalsın sadiyem:)
Senden önemli mi?
Ben çıkıyorum kızlar doğum temizliği yapıyoruz annemle....
Malum hafta sonu yatıyorum hastaneye pazartesi doğum yapıcam:)

Allah bir avazda kurtarsın tobe güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla al kucağına bebişini inşallah :utan:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Aksama belli olacak bakalim, Nihat giderse üzülürüm ya.
Gerci takipci sayilarina bakilinca cok fark var.

H

Hera

Misafir
Nihat kesin kalır kızlar serhat ve Hayim gitsin

Bu arada Tobecim hayırlı doğumlar ne çabuk oldu ya inanamıyorum 9 ay geçti ve eline alacaksın bebişi zamana bak :dance10:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Güzel dilkekleriniz için sağolun kızlar.
Benim içinde çabuk geçti inş. güzel haberlerimide sizlerle paylaşabilirim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar