Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Henüz yok Doğuş'tan ümitliyim ben bir süre sonra kendi uygarlığını kuracak o :hihi: gönüllüleri bende sevmedim özellikle bir kız varya cırcır konuşan elemeye kaldı o gider inşallah çok antipatik :dill:

Ama Topaloğlu acayipti ya kilolarca ağırlık taşıdı rakibi gencecik çocuk ayakta zor durdu onun rüzgardan şortu bile kıpırdamadı ya bravo valla

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor-Ünlüler154_5200_154.jpg

trans.gif

Survivor Ünlüler- Gönüllüler
trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 31.03.2012 20:00
trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümleri ile 31 Mart Cumartesi ve 1 Nisan Pazar akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılacak yayınlarla seyircisiyle buluşacak olan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’’de herkesin yakından tanıdığı 8 ünlüye karşı 7 gönüllü büyük ödül için yarışıyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Doğuş ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Gülen Gezmiş, Begüm Yücetan, Şansın Tokyay, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de ödül oyunu zaman geldi ! Muhteşem bir oyun...İnanılmaz bir mücadele...Hem kızlar hem erkekler hiç görmediğiniz kadar heyecanlı ve hiç görmediğiniz kadar çekişmeli ödül oyunu için yarışacaklar... ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 31 Mart Cumartesi ve 1 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleri ile Show TV’de !

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Mustafa Topaloğluna helal olsun diyorum.Süper bir performans gösterdi.Hemde bu yaşta :eek:

Benimde gönlüm hep ünlülerden yana Dün akşam maçı kim kazandı.Ben izleyemedim de :durbun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor154.jpg

trans.gif

trans.gif

Tarih-Saat: 02.04.2012 20:00
trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 2 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılacak yayınlarla seyircisiyle buluşacak olan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler yarışıyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 8 ünlüye karşı 7 gönüllü büyük ödül için yarışıyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Doğuş ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Gülen Gezmiş, Begüm Yücetan, Şansın Tokyay, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı ! Adaya veda eden isim kim olacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 2 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor154.jpg

trans.gif

trans.gif

Tarih-Saat: 09.04.2012 20:00
trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 9 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 7 ünlüye karşı 7 gönüllü büyük ödül için yarışıyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Doğuş ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Gülen Gezmiş, Begüm Yücetan, Şansın Tokyay, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı geldi ! Adaya veda eden isim kim olacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 9 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

H

Hera

Misafir
EşimLe zevkLe ve tek izLediğimiz tv programı performanslar enteresan Nihat dış görünüşü kadar güçlü bir yapıya sahip Doğuşsa görünen kasları kadar kuvvetli değil ama tabi aklıda kullanarak oynamak gerek Oyunlarda hem zeka hem Güç birleştimi Kazanılıyor OyunLaaaaaarrrrrrr

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
EşimLe zevkLe ve tek izLediğimiz tv programı performanslar enteresan Nihat dış görünüşü kadar güçlü bir yapıya sahip Doğuşsa görünen kasları kadar kuvvetli değil ama tabi aklıda kullanarak oynamak gerek Oyunlarda hem zeka hem Güç birleştimi Kazanılıyor OyunLaaaaaarrrrrrr
Bizde esimle izliyoruz, yarismalari cok begeniyorum bende. -alkis

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
images
images

Tarih-Saat: 16.04.2012 20:00
Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 16 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 7 ünlüye karşı 6 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Doğuş ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Şansın Tokyay, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı geldi ! Adaya veda eden isim kim olacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 16 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Valla ben ünlüleri tutuyorum.
Yazik ama ya gönüllülerde hic yemek ödülü kazanamadilar.

Bence elemede Sansin gitsin. 55:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Bende bir baktım ünlüleri tutuyorum gönüllüler antipatik geldi özellikle Begüm'den hiç hoşlanmadım karşı takım kazanınca kazanmalarını sevinmelerini istemiyorum birlik olmalarını istemiyorum falan diyor çok ters bir kız...

Dünkü oyunda bayağı gerildim ben ya :hihi:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
benimde gönlüm ünlülerden yana nedense gönüllüler hic icime sinmedi ya :)
dogus favorim keratayi bekarligimdan bu yana severim sülemesi ayip :)))))))))))))
gerci görüntü var ama fos cikti o ayri esim dün diyo ya öyle kaslarla deniz kenarinda klip cevirmeye benzemiyomus dogus efendi diye :))))))))))))))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Benimde gönüllüler içime sinmedi İncim Ünlüleri tutuyorum bende akşam şansın gitti gitmesi gereken aslında Serhatdı ama Şansın'ın şansı yaver gitmedi55:55:55:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar