Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Ay şekerpare o sucuklar beni benden aldı valla nasılda yediler miiis gibi ohhh :bayil:

Ailelerinin görüntülerini izlerken ne kadar etkileyiciydi ama şey komikti "Mustafa efendiiiii ben demedim mi yemek tuzlu olur tuzsuz olur diye" :kptmya: Topaloğlu diyor ya bende bekledim ağlayacak Mustafa diye bir açıldı "Mustafa efendiiiii" diye :kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

O sucukları kazandıkdan sonra bizim çocuklar nerdeyse ekmeklerini ekrana banıp yiceklerdi kıyamadım bende kalktım onlara kızarttım öyle iştahlı yiyorlardıki eminim ekranda izleyen herkesin canı çekmişdir
Ben birde Almedanın çikolatayı yemesine bittim o küçücük ağıza kocaman çükolatayı nasıl da sığdırdı:kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Ya ben aç karnına çikolata yesem fena olurum o kadar paketi peşpeşe yediler maşallah birşey olmadı :cikolata:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Ben ne çok şey kaçırmışım :hihi:

Sucuk kısmını gördüm benimkiler benden gitti o an :bayil:

Aileleriyle görüştükleri kısmı ve o çikolata yiyişlerini kaçırmışım :cokkomik:

Bugün haberlerde okudum Şansın elenmiş sanırım.Serhat gitseydi nasıl sevinecektim :dusun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Survivor154.jpg

trans.gif

Survivor Ünlüler- Gönüllüler

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 23.04.2012 20:00
trans.gif

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni bölümü ile 23 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılan yayınlarla seyircisiyle buluşan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler mücadele ediyor.Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in sunuculuğunu ise, Acun Ilıcalı ile birlikte Burcu Esmersoy üstleniyor. Dominik Cumhuriyeti’nde medeniyetten uzak bir yaşam... “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de herkesin yakından tanıdığı 7 ünlüye karşı 5 gönüllü büyük ödül için yarışmaya devam ediyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Doğuş ve Anıl oluşturuyor.Gönüllüler kadrosunu ise, Begüm Yücetan, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor. Büyük macera Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de eleme zamanı geldi ! Adaya veda eden isim kim olacak? Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa koşullarında süren yaşam savaşını kim kazanacak? Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de !

Bu hafta elemede olanlar :Merve Büyüksaraç, Mustafa Topaloğlu, Doğuş

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Doğuşa bir gün üzüleceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama üzüldüm gerçekten :uzgun: Şimdiye kadar orada ters itici hiçbir davranışını görmedim.Yarışmalarda güzel performanslar sermgileyemiyordu doğru ama Merveninde ondan hiçbr farkı yoktu.Resmen Doğuşu arkadan vurdular.Çok ilginç anlamam bu tip insanları.

Merveye bence gıcık olmaya başladım -kizgin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ben yeni bölümleri sabirsizlikla bekliyorum.
Bence Merve Mustafa Topaloglu ile kaldigi zaman elenecegini biliyordu.
O yüzden Dogusu yanina cekti.
Elenmeyceginden cok emindi.
Dogusu bende hic sevmem ama bir isimde anlasip sonra gruplarindan birini yazmalari kötü gercekten.
Merve taktik uyguladi.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
dogus gitmeyi hak etti bence
ama ondan önce cir cir öten merve yada iki kelimeyi biaraya getiremeyip cümle kuramayan mustafa topaloglu gitmeliydi bence
Allahim acun adama bi soruyo soruyo nerden girip nerden ciktigi belli diil töbe töbe :)

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ben bekarligimdan bu yana acayip dogus hayraniyim nedendir bilmiyorum öyleyim iste :)
iki kez konsere geldi esim süpriz yapip götürdü
nezman yeni cd si ciksa esim alir gelir bana :)
en son saksi olayi bide adadaki performans düsüklügü
esim gecen diyo ya dogus efendi öyle kaslarla kizlarla deniz kenarinda klip cekmeye benzemez bu isler diye
ama daha erkendi gidisi üzüldüm

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Bence merve dediki ben bunlara Mustafa'yı yazdırayım biz iki kızda doğuş yazalım merve yazan azınlıkta kalcaktı böylece ikisi kalır mustafa doğuşu yollar dedi aslında merve'nin mustafa topaloğlun'dan bir farkı yokki yarışmada kızlardan biri denince direkt almeda oynuyor kendi kenarda kalıyor öyle aman aman yokluğu hissedilmez gitsede birde utanmadan yemeği ben yaptım barakayı ben yaptım diyor yok artık diğerlerine haksızlık yani...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar